GHOST - Swe
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Re: GHOST - Swe
No właśnie. I CO TERAS ?
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- lucass
- weteran forumowych bitew
- Adrian696
Re: Re:
oplułem lapka :)maciek z klanu pisze:Maria Konopnicka pisze:te wibratory pocieszne :)Knokkelmann pisze:
.
odpakowales juz? czy lezy na kupce kolo nowego incantation?
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Adrian696
skoro na karmniku przegladasz forum, to nic dziwnego ze takie bzdury wypisujesz :)Maria Konopnicka pisze:dobrze, że nie karmnik :)Adrian696 pisze:oplułem lapka :)maciek z klanu pisze: odpakowales juz? czy lezy na kupce kolo nowego incantation?
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Adrian696
nie nie - na Twoim przykładzie obserwujemy zachowania ludzi, ktorzy nie kwalifikuja sie juz na terapie - lekarz mówił, o oddziale zamknietym dla ludzi którzy tak kochaja Incantation, ze nie maja czasu posłuchac ich ostatniej płyty, bo musza kupic kilka tysiecy CD z gatunkami muzyki, które do tej pory obsmiewałMaria Konopnicka pisze:Nie bardzo wiem jak ma się moje przeglądanie forum do Twoje plucia podczas warsztatów terapii zajęciowej... Chyba nie macie już wakacji?Adrian696 pisze: skoro na karmniku przegladasz forum, to nic dziwnego ze takie bzdury wypisujesz :)
- Dragazes
- w mackach Zła
ja mam w jewelcase
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
to prawda, brak mi kompetencji by poprowadzić takie zajęcia - w istocie studiowałem pedagogikę, ale w pewnym momencie wybrałem specjalizację redaktorsko-wydawniczą, a nie pedagogikę specjalną. Trochę szkoda, bo kto wie - może dziś potrafiłbym nawiązać z Tobą większy kontakt :)Adrian696 pisze: nie nie - na Twoim przykładzie obserwujemy zachowania ludzi, ktorzy nie kwalifikuja sie juz na terapie
Lekarz pewnie mówi Ci różne rzeczy, żeby podtrzymać relację :)Adrian696 pisze: - lekarz mówił, o oddziale zamknietym dla ludzi którzy tak kochaja Incantation, ze nie maja czasu posłuchac ich ostatniej płyty, bo musza kupic kilka tysiecy CD z gatunkami muzyki, które do tej pory obsmiewał
Ostatnio zmieniony 23-05-2013, 19:59 przez Maria Konopnicka, łącznie zmieniany 1 raz.
to prawda, przesłuchałem już kilka razy na youtube i aktualnie jest to dla mnie priorytetowy zakup. Jedziemy do tego Krakowa na aluk todolo ?Drone pisze:Wspaniały jest ten nowy GHOST.
-
- postuje jak opętany!
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Jedziemy!Maria Konopnicka pisze:to prawda, przesłuchałem już kilka razy na youtube i aktualnie jest to dla mnie priorytetowy zakup. Jedziemy do tego Krakowa na aluk todolo ?Drone pisze:Wspaniały jest ten nowy GHOST.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Zenek
- weteran forumowych bitew
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- morbid
- rasowy masterfulowicz
cos nie moge sieprzekonac do ich ostatniej płyty....wyżej stawiam pierwszy album....
- morbid
- rasowy masterfulowicz
zrobie kilka podejść do tego albumu,ale nie sądzę abym zmienił o niej zdanie....SĄ LEPSZE RZECZY.....