moim zdaniem wypadła tutaj znakomicie, zawsze mi jej brakuje jak grają to na żywo chociaż publiczność się dzielnie stara ;)hcpig pisze:Memory Remains (minus ten idiotyczny udział M. Faithfull)
METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: METALLICA
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- harvestman
- weteran forumowych bitew
Memory Remains powinno trafić na album w takiej wersji, rzecz jasna po dopracowaniu wokali. "nanana yeyee" Hetfielda bije to Pani Faithfull o kilka poziomów
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Żułek
nieharvestman pisze:"nanana yeyee" Hetfielda bije to Pani Faithfull o kilka poziomów
[youtube][/youtube]
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Dla mnie brzmi jak Gargamel. Niemalże zarżnęła doskonały poza tym kawałek, w którym zespół wciela się rolę zblazowanych gwiazd rocka... oh wait :)Żułek pisze: moim zdaniem wypadła tutaj znakomicie
Te chórki z posta harvestmana zajebiste, nie można było tak na pełnej płycie?
Yare Yare Daze
- Kraft
Ja pierdykam. Ponoć Duńczyk przeszedł na jakiegoś edruma :>

- Riven
- Kontakt:
Szkoda ze nie na ezdrummer, może by wreszcie równo zagrał
this is a land of wolves now
- nicram
Nieźle. Przez tego babsztyla znienawidziłem tę piosenkę, a przecież jest tam masa fajnych, ciepłych riffów. Ta wersja jest 1000 razy lepsza od tej znanej z płyty.harvestman pisze:Memory Remains powinno trafić na album w takiej wersji, rzecz jasna po dopracowaniu wokali. "nanana yeyee" Hetfielda bije to Pani Faithfull o kilka poziomów
[youtube][/youtube]
all the monsters will break your heart
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Zestaw wygląda jak korkidrum.Kraft pisze:Ja pierdykam. Ponoć Duńczyk przeszedł na jakiegoś edruma :>
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Kraft pisze:Ja pierdykam. Ponoć Duńczyk przeszedł na jakiegoś edruma :>
"e" oznacza zestaw dla emeryta? Znając zasobność portfela Larsa, jestem pewien, że to full opcja z uchwytem na kroplówkę i zapleczem diagnostycznym...
- Rattlehead
-
[youtube][/youtube]
najlepszy skład najlepsza muzyka spłodzona przez tych ludzi
najlepszy skład najlepsza muzyka spłodzona przez tych ludzi
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- LOŻA
- rozkręca się
Przelewy od zespołu Metallica są nieregularne i za każdym razem w innych kwotach, chwieje to relacje LOŻY z formacją i stawia pod znakiem zapytania ich nowy album.
- booshee
- postuje jak opętany!
Ramię Reakcyjne (sportowe) powinno pojechać za ocean, poroztawiać po kątach i kazać klęczeć na grochu, może im karty zdrapki nie dosłali banku.LOŻA pisze:Przelewy od zespołu Metallica są nieregularne i za każdym razem w innych kwotach, chwieje to relacje LOŻY z formacją i stawia pod znakiem zapytania ich nowy album.
- Najprzewielebniejszy
za późno, Meta zbankrutowała
http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czy ... towal.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czy ... towal.html" onclick="window.open(this.href);return false;
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Rattlehead
Najlepszy komentarz: Niestety, ale to żart...Analripper pisze:za późno, Meta zbankrutowała
support music, not rumors
-
http://www.rockmetal.pl/wiesci.html?new ... ywatelstwo" onclick="window.open(this.href);return false;
Jak zbankrutowali to od razu do wujka Putina, mniejsze podatki, przywileje...
Jak zbankrutowali to od razu do wujka Putina, mniejsze podatki, przywileje...
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
beda grac na brudstocku to sie odkuja: http://www.deathmagnetic.pl/newsy/metal ... tock-2015/" onclick="window.open(this.href);return false;
swoja droga nie ma juz zadnego innego zespolu na zarty primaaprilisowe? przeciez to co oni od dawna nagrywaja jest wystarczajaco smieszne
swoja droga nie ma juz zadnego innego zespolu na zarty primaaprilisowe? przeciez to co oni od dawna nagrywaja jest wystarczajaco smieszne
Guilty of being right
-
Może i są, tyle że wieści o nich przeczyta garstka, a garstka z tej garstki skojarzy, że to dowcip. Natomiast jak w nagłówku ludzie zobaczą nazwę Metallica to przeczytają wszyscy, połowa się nawet uśmiechnie, część się nabierze, i na tym cały dowcip ma polegać. Podejrzewam, że Ty skojarzyłbyś że dowcipem jest informacja, że Krzysztof Krawczyk zaśpiewa na najnowszej płycie Antigama, ale zdecydowana wiekszość ludzi nie zajarzyłaby żartu.
- harvestman
Tylko że to nie jest dowcip, news o kłopotach finansowych krąży po internecie od ponad tygodnia. Tutaj ktoś podkręcił temat,ale faktem jest że problem podobno mają.
-
Tyle że kłopoty finansowe dla Metallicy to abstrakcja dla nas - na bank głodować nie będą.