BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BURZUM
Tam był ten ziomek co lewaków z helikoptera wyrzucał ?
edit:
To temat o Burzum - najwybitniejszej hordzie BM jaka stąpała po ziemii - przenieśmy dyskusję o lewaku hitlerze gdzie indziej, ok ?
edit:
To temat o Burzum - najwybitniejszej hordzie BM jaka stąpała po ziemii - przenieśmy dyskusję o lewaku hitlerze gdzie indziej, ok ?
Ostatnio zmieniony 18-08-2020, 11:31 przez Bloodcult, łącznie zmieniany 1 raz.
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Tam
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Proponuję, żebyś przeniósł się zbiorniku na spermę swojego proboszcza, na jakieś katolickie forum dla pedałów. Ok?
all the monsters will break your heart
- Bloodcult
Nie ok. W sumie to nawet zabawne że ja pomimo bycia Katolikiem nadal rozumiem Black Metal lepiej od ciebie i mam coś czego Ty nigdy nie będziesz miał - dobry gust. To coś z czym się człowiek rodzi, dzięki temu nie jaram się gównami pokroju ostatni Gorgoroth, Christ Agony czy tam Bathuszka xD
Ty urodziłeś się bezguściem i bezguściem zdechniesz
Ty urodziłeś się bezguściem i bezguściem zdechniesz

- nicram
O qrde, srogi zawodnik z ciebie nawet jak na debila. Jakbyś miał dobry gust to trzymałbyś się z dala od instytucji kościoła katolickiego. Ludzie z dobrym gustem wszak nie zapisują się do stowarzyszenia oszustów, manipulatorów i gwałcicieli małych dzieci. I jeszcze się tym chełpią.
all the monsters will break your heart
- Ascetic
tu jest rzetelny artykuł nt. tego są hitler miał kasę na dostatnie życie i finansowanie swoich bojówek, bez, ktorych by nie zrobił tak dużej polityki.
https://ciekawostkihistoryczne.pl/2017/ ... do-wladzy/
^^^ polecam. jest to zbiór informacji, które wcześniej cztałem w np. biografiach hitlera. oceniam je jako wiarygodne.
jak zawsze są tacy, co widzą, co chcą widzieć. wyciągają wnioski jakie chcą wyciągnąć z tego co przeczytają.
fakty.
przede wszystkim kapitał jak napisał hatefire był "junkerski". ale też amerykański. ja niestety nie wiem, czy ten, czy inny przedsiębiorca był pochodzenia żydowskiego. fakt ogólnie dostępny jest nt. taki, że ford o którym w tym artykule też jest, był zażartym antysemitą.
https://histmag.org/Amerykanski-antysem ... ictwo-3831
jak zawsze na tym forum wiedza historyczna level master. ehh
https://ciekawostkihistoryczne.pl/2017/ ... do-wladzy/
^^^ polecam. jest to zbiór informacji, które wcześniej cztałem w np. biografiach hitlera. oceniam je jako wiarygodne.
jak zawsze są tacy, co widzą, co chcą widzieć. wyciągają wnioski jakie chcą wyciągnąć z tego co przeczytają.
fakty.
przede wszystkim kapitał jak napisał hatefire był "junkerski". ale też amerykański. ja niestety nie wiem, czy ten, czy inny przedsiębiorca był pochodzenia żydowskiego. fakt ogólnie dostępny jest nt. taki, że ford o którym w tym artykule też jest, był zażartym antysemitą.
https://histmag.org/Amerykanski-antysem ... ictwo-3831
jak zawsze na tym forum wiedza historyczna level master. ehh
Poro
- TheDude
- ozob
- zahartowany metalizator
Ja sie akurat zgadzam z tym co powiedzial o Polsce. W punkt.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- TheDude
^ Nic odkrywczego nie stwierdził, raczej przypomniał.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Ziomek, który spytał "Why Poland?" ma miszcza.
Pewnie czytał listę, i po kolei, poruszając ustami, kiwał głową: USA - No tak, JewSA!, Izrael- wiadomo, death to kikes!, Tajlandia - jebać skośnych ladybojów, Polska - what the fuck? Why Poland?!? Varg, why?!? Zawsze byłeś ostoją błyskotliwych, geopolitycznych i kulturowych analiz, oazą rozsądku!
Pewnie czytał listę, i po kolei, poruszając ustami, kiwał głową: USA - No tak, JewSA!, Izrael- wiadomo, death to kikes!, Tajlandia - jebać skośnych ladybojów, Polska - what the fuck? Why Poland?!? Varg, why?!? Zawsze byłeś ostoją błyskotliwych, geopolitycznych i kulturowych analiz, oazą rozsądku!
Kerosene keeps me warm.
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Swoją drogą to już jednak wyższy level, jak taki paciulok jak Vikernes nawet nas nie lubi i uważa za tępe chuje.
How entranced we are by the fire
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No ale to z grubsza prawda, wiadomo od kilku dekad że uważa USA i Izrael za źródło wszelkiego zła, nie cierpi Arabów, jest rasistą itd. A Polska to jedyny wymieniony kraj europejski który w zasadzie nie pasuje do tej układanki. Dziwię się, że taki stary chłop jak Ty dziwi się.83koper83 pisze: ↑20-08-2020, 13:07Ziomek, który spytał "Why Poland?" ma miszcza.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Medard
Czemu Polska nie pasuje do układanki, bo jest w Unii?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑20-08-2020, 13:38No ale to z grubsza prawda, wiadomo od kilku dekad że uważa USA i Izrael za źródło wszelkiego zła, nie cierpi Arabów, jest rasistą itd. A Polska to jedyny wymieniony kraj europejski który w zasadzie nie pasuje do tej układanki. Dziwię się, że taki stary chłop jak Ty dziwi się.83koper83 pisze: ↑20-08-2020, 13:07Ziomek, który spytał "Why Poland?" ma miszcza.
Od zawsze germanie nas traktowali jako podludzi, dodajmy, że protestanci nie lubią katoli i jesteśmy prawie państwem wyznaniowym, jest pełne combo.
83koper83 trafił dokładnie w punkt.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Nie ma chyba nic śmieszniejszego wlaśnie niż "polscy patrioci" co wierzą w duchy i na procesje chodzą xD
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Napisałem przecież że to jedyny kraj europejski. Mówisz to na podstawie swojej wiedzy o Vargu i jego poglądach?
If you do everything right, there will be no struggle.
- Medard
Śmieszniejsze jest, gdy nasi krajanie uważają Polskę za kraj zachodni.
- Medard
Jak już napisałem, nie dziwi mnie opinia Varga tego przydupasa Niemców.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑20-08-2020, 14:09Napisałem przecież że to jedyny kraj europejski. Mówisz to na podstawie swojej wiedzy o Vargu i jego poglądach?
Dziwi jakieś mniemanie, że miał inaczej nas ocenić.
- bartwa
Dobre, przez to, że zarzucił Polsce dewocję, to niektórzy w komentarzach wyzwali go od lewaków 

PLASTIK NIE JEST METALEM
- Ascetic
ale to by się zgadzało. każdy lewak to faszysta. przynajmniej tak wynika z tego forum.
a ja sobie myślę, że mu kalafiory doniosły, że na alledrogo nie może pchnąć swoich płyt, opluł naszą WIELKĄ POLSKĘ, teraz go zwyzywają od lewaków, i stanie się lewakiem, bo od samego kogoś nazwania lewakiem, on się nim stanie (to też wynika z tego forum) i na końcu tego przydługiego wywodu go odblokują na allegro. mistrz strategii wszelakiej z tego Varga.
Poro
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Nie, nic mnie w ogóle nie zdziwiło. Wyobraziłem sobie taką krotochwilę, że sierściaty wojownik Przedchrześcijańskiej Polsky czyta tę listę Varga i utwierdza się w swych słusznych przekonaniach do momentu aż trafia na Polskę właśnie. W ogóle mnie nie obchodzi, czy to prawda.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑20-08-2020, 13:38No ale to z grubsza prawda, wiadomo od kilku dekad że uważa USA i Izrael za źródło wszelkiego zła, nie cierpi Arabów, jest rasistą itd. A Polska to jedyny wymieniony kraj europejski który w zasadzie nie pasuje do tej układanki. Dziwię się, że taki stary chłop jak Ty dziwi się.83koper83 pisze: ↑20-08-2020, 13:07Ziomek, który spytał "Why Poland?" ma miszcza.
Kerosene keeps me warm.