Fakt, problemy skończą się po wydaniu płyty i trasie koncertowej. Może wpłyną na termin wydania i nową płytę usłyszymy jeszcze w tym roku.Nasum pisze:Tyle że kłopoty finansowe dla Metallicy to abstrakcja dla nas - na bank głodować nie będą.
METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- harvestman
- weteran forumowych bitew
Re: METALLICA
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Gdybym był jednym z antylarsowych nienawistników, to bym złośliwie napisał, że strigerował sobie wszystko. A że nie jestem, to pogodnie zażartuję, że strigerował sobie wszystko.Kraft pisze:Ja pierdykam. Ponoć Duńczyk przeszedł na jakiegoś edruma :>
Kerosene keeps me warm.
- Kilgore
- rasowy masterfulowicz
Na tym zdjęciu podobny do twojego awatara83koper83 pisze:Gdybym był jednym z antylarsowych nienawistników, to bym złośliwie napisał, że strigerował sobie wszystko. A że nie jestem, to pogodnie zażartuję, że strigerował sobie wszystko.Kraft pisze:Ja pierdykam. Ponoć Duńczyk przeszedł na jakiegoś edruma :>
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
- vicek
- zahartowany metalizator
Kirk: "Część materiału, który już napisaliśmy jest podobny do Lords Of Summer, który jest całkiem przystępny, bo uważam, że jest utworem mającym najbardziej przystępnie brzmiące riffy i ma bardzo spoko melodię. Jednak reszta materiału jest nieco bardziej progresywna, nieco podobna do tego, czym okazał się być Death Magnetic. Mogę powiedzieć, że nadchodzący album będzie naprawdę, ale to naprawdę wpadający w ucho i jestem naprawdę, ale to mega podekscytowany jego brzmieniem. Jeśli mógłbym przyrównać to brzmienie do czegokolwiek, być może byłby to w lekkim stopniu podobny kierunek, który obraliśmy na ...And Justice For All, ale akustycznie na pewno nie brzmi tak jak ...And Justice For All. Nowy album nie ma takiego brzmienia jak Justice, którego brzmienie uważałem za bardzo wyjątkowe w tamtym czasie."
Przynajmniej grają to co chcą mimo krytyki fanów , Maja u mnie plus
Przynajmniej grają to co chcą mimo krytyki fanów , Maja u mnie plus
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
http://allegro.pl/metallica-no-life-til ... 33922.html" onclick="window.open(this.href);return false;
:P
:P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
David Bowie thinks Lou Reed's Metallica collaboration is his 'greatest work' and 'masterpiece'.
http://www.nme.com/news/lou-reed/84692" onclick="window.open(this.href);return false;
Wreszcie ktoś mądry. Poczekajcie jeszcze 15 lat, a krytycy będą masowo piali z zachwytu, całkiem słusznie zresztą.
http://www.nme.com/news/lou-reed/84692" onclick="window.open(this.href);return false;
Wreszcie ktoś mądry. Poczekajcie jeszcze 15 lat, a krytycy będą masowo piali z zachwytu, całkiem słusznie zresztą.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Drone pisze:David Bowie thinks Lou Reed's Metallica collaboration is his 'greatest work' and 'masterpiece'.

- Kraft
Przewidywałem, że Lulu znajdzie poklask w wąskim gronie artystów borykających się z problemami tożsamości, w tym seksualnej. Opinię Bowiego biorę na klatę. Jest zresztą zbieżna z oceną samego Reeda. Dla mnie to przyczynek by jeszcze raz, z większą pokorą przysiąść nad płytą. Być może zaskoczy jak St Anger.Drone pisze:Wreszcie ktoś mądry. Poczekajcie jeszcze 15 lat, a krytycy będą masowo piali z zachwytu, całkiem słusznie zresztą.
BTW: Czyż to nie zabawne, że największe forumowe zjeby redukują swe komunikaty do żenujących obrazków i animacji? :)
- Rattlehead
FucktycznieKraft pisze:BTW: Czyż to nie zabawne, że największe forumowe zjeby redukują swe komunikaty do żenujących obrazków i animacji? :)
Kraft pisze:Hetfield>Araya
Snake
Kraft pisze:polaki cebulaki wątrobiaki. bądźcie przeklęci!
Kraft pisze:Slahvertsen pisze:Nowy numer:
support music, not rumors
- Kraft
Aleś tego wygrzebał synek, hoho :)
- Drone
Naprawdę warto. Uważam, że to ponadczasowy materiał i największe artystyczne osiągnięcie tak METALLIKI, jak i samego Reeda.Kraft pisze:Przewidywałem, że Lulu znajdzie poklask w wąskim gronie artystów borykających się z problemami tożsamości, w tym seksualnej. Opinię Bowiego biorę na klatę. Jest zresztą zbieżna z oceną samego Reeda. Dla mnie to przyczynek by jeszcze raz, z większą pokorą przysiąść nad płytą. Być może zaskoczy jak St Anger.Drone pisze:Wreszcie ktoś mądry. Poczekajcie jeszcze 15 lat, a krytycy będą masowo piali z zachwytu, całkiem słusznie zresztą.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
:D Jaki nagły zwrot akcji, tak swoją drogą całkiem to tożsame z wyczynami innego forumowego umysłowego siłaczaRattlehead pisze:FucktycznieKraft pisze:BTW: Czyż to nie zabawne, że największe forumowe zjeby redukują swe komunikaty do żenujących obrazków i animacji? :)Kraft pisze:Hetfield>Araya
SnakeKraft pisze:polaki cebulaki wątrobiaki. bądźcie przeklęci!
Kraft pisze:Slahvertsen pisze:Nowy numer:
- Kraft
Ale zdajecie sobie sprawę, że jakby was tak zebrać razem do kupy, to można by was wstawić do rowerowego na półce z pedałami? Tęczowy płaczuś wielbiący Masachist, tuż obok siusiak stawiający metalkory nad Exodus i Anthrax nad Sodom , a między nimi zniewieściałe pyrtki zasłuchane w PL i Dimmu Borgir. Rozumiecie, że każdy zdrowy facet odbiera wasze żale jako komplement? :)
-
Nie utożsamiam się z resztą, ale mieszasz podejrzewam żale z twardym obiektywizmem :)
- hcpig
http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czy ... lliki.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jak to się mówi, dobre riffy leżą na ulicy i trzeba tylko je podnieść :)
Niech teraz jakaś kapelka znajdzie smartfona, nagra na szybko byle co z ich wykorzytaniem i jak Meta wypuści longa to złożą pozew.
Jak to się mówi, dobre riffy leżą na ulicy i trzeba tylko je podnieść :)
Niech teraz jakaś kapelka znajdzie smartfona, nagra na szybko byle co z ich wykorzytaniem i jak Meta wypuści longa to złożą pozew.
Yare Yare Daze
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Jeśli płyta będzie chujowa, to fanboje będą twierdzić, że na smartfonie to dopiero pewnie były riffy. Sprytne zagranie ze strony korporacji METALLICA.
-
ramonoth pisze:Jeśli płyta będzie chujowa, to fanboje będą twierdzić, że na smartfonie to dopiero pewnie były riffy. Sprytne zagranie ze strony korporacji METALLICA.
Jeszcze sprytniej by było, gdyby nagrali jakieś utwory, wysłali do tłoczni, wytłoczyli dajmy na to 500 sztuk po czym stwierdziliby ze to gówno okrutne i kazali cały nakład rozjechać buldożerem - ciekawe po jakim czasie na aukcjach pojawiłyby sie pierwsze cudem uratowane kopie i po ile by schodziły;-)
- Hellion
- w mackach Zła
[youtube][/youtube]
- vicek
oryginał ma lepsze brzmienie i wokale ale i tak fajnie zagrane .. choć mogli wybrać jakiś mniej oczywisty utwór
- Riven
- Kontakt: