METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gunman
- weteran forumowych bitew
Re: METALLICA
Fajne. Wole odgłosy garczków na St. Anger niż odgłosy rozrywanych głośników i pierdy na Death Magnetic, zdecydowanie. Ostatnia Metallica to najgorzej wyprodukowana płyta w historii muzyki.
- harvestman
Z kronikarskiego obowiązku należy wspomnieć że wczoraj, po raz pierwszy na biletowanym koncercie, poleciało Unforgiven 2. Poprzednie wykonanie to rozdanie Grammy w 97 roku.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- harvestman
Metal Militia z próby i Unforgiven z koncertu, nie obeszło się bez paru wpadek ale wygląda na to że II zagości w secie na dłużej więc będą mieli czas na dogranie
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kupujta, kupujta. Krafty już ma - a Wy?

http://www.metallica.com/products/live- ... ox-set.asp" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.metallica.com/products/live- ... ox-set.asp" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
Nazwa zespołu: Metallica
Rodzaj muzyki: Rock
Rok założenia: 1981 w Los Angeles
Metallica – znany amerykański zespół heavymetalowy został on założony i wymyślony w Los Angeles w roku 1981.
Przez znanego artystę – Jamesa Helfielda. Zespół w latach 80 był bardzo popularny wtedy najbardziej – oczywiście do dziś słuchany i lubiany.
Każdy, kto słyszał kawałek stworzony czy grany perz metallicę wie, że tak grać potrafi tylko metallica.
Metallica ma bardzo ciekawą drogę kariery ogólnie sprzedała bardzo dużo swoich płyt około 100 milionów.
Głównie opiera sprzedaż się w stanach zjednoczonych i na całym świecie. Trasy koncertowe były grane praktycznie w każdym zakątku naszego świata. Zespół dostał mnóstwo nagród, jakimi może się pochwalić dla słuchaczy. Pierwszy ciekawy album, jaki został wydany to Kill Em All – bardzo popularny album i lubiany przez wiele osób.
Chwilę potem, kiedy planowano wydanie i wydano następny album Master of Puppets – stał się także strzałem i ciekawym doborem muzyki dla fanów. Jednak był to ostatni album dla Clifa Cliffa Burtona zginął w wypadku.
Metallica jest zespołem z ciekawym stażem na scenie, moc muzyki, jaka płynie z kawałków na żywo przyciąga miliony widzów i fanów na koncerty. Czasem bilety ciężko dostać, ale cena także ich jest wysoka.
Cena to, jakość, jaką dostajemy od zespołów- wielu artystów rockowych ceny poświęcenie przez metallicę. Kiedy to miał się zespół rozpaść jednak była to tylko chwila słabości?
Source: http://www.imusicworld.pl/muzyka-2/meta ... h-do-dzis/" onclick="window.open(this.href);return false;
Metallica – znany amerykański zespół heavymetalowy został on założony i wymyślony w Los Angeles w roku 1981.
Przez znanego artystę – Jamesa Helfielda. Zespół w latach 80 był bardzo popularny wtedy najbardziej – oczywiście do dziś słuchany i lubiany.
Każdy, kto słyszał kawałek stworzony czy grany perz metallicę wie, że tak grać potrafi tylko metallica.
Metallica ma bardzo ciekawą drogę kariery ogólnie sprzedała bardzo dużo swoich płyt około 100 milionów.
Głównie opiera sprzedaż się w stanach zjednoczonych i na całym świecie. Trasy koncertowe były grane praktycznie w każdym zakątku naszego świata. Zespół dostał mnóstwo nagród, jakimi może się pochwalić dla słuchaczy. Pierwszy ciekawy album, jaki został wydany to Kill Em All – bardzo popularny album i lubiany przez wiele osób.
Chwilę potem, kiedy planowano wydanie i wydano następny album Master of Puppets – stał się także strzałem i ciekawym doborem muzyki dla fanów. Jednak był to ostatni album dla Clifa Cliffa Burtona zginął w wypadku.
Metallica jest zespołem z ciekawym stażem na scenie, moc muzyki, jaka płynie z kawałków na żywo przyciąga miliony widzów i fanów na koncerty. Czasem bilety ciężko dostać, ale cena także ich jest wysoka.
Cena to, jakość, jaką dostajemy od zespołów- wielu artystów rockowych ceny poświęcenie przez metallicę. Kiedy to miał się zespół rozpaść jednak była to tylko chwila słabości?
Source: http://www.imusicworld.pl/muzyka-2/meta ... h-do-dzis/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gunman
Ze zdziwieniem muszę stwierdzić, że w U2 duńczyk wypadł najlepiej.harvestman pisze:Metal Militia z próby i Unforgiven z koncertu, nie obeszło się bez paru wpadek ale wygląda na to że II zagości w secie na dłużej więc będą mieli czas na dogranie
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
manieczki pisze:Nazwa zespołu: Metallica
z żalem stwierdzam, że dzisiejsze "dziennikarstwo" to jedna wielka żenada
Coś tam było! Człowiek!
- Żułek
nie uwierze jak nie zobacze ;)manieczki pisze:Kupujta, kupujta. Krafty już ma - a Wy?
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Żułek
[youtube][/youtube]
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- trup
Pewnie nie uknęło Waszej uwadze, ale słyszał to ktoś??? Sam nie wiem co napisać. Bo takie diamondheadowskie to i w sumie fajne ale jednocześnie nudne w chuj.
Metallica - Antichrist - from New album Bloody Mess - Demo 2015
[youtube][/youtube]
a to niezłe....
Szybkie - z jajem!
Metallica - 2015 - Underfold
[youtube][/youtube]
Metallica - Antichrist - from New album Bloody Mess - Demo 2015
[youtube][/youtube]
a to niezłe....
Szybkie - z jajem!
Metallica - 2015 - Underfold
[youtube][/youtube]
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- harvestman
heh, fajne, tylko że to nie Metallica
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
- trup
No coś Ty?? :-)))harvestman pisze:heh, fajne, tylko że to nie Metallica
Ja nie napisałem, że to metallica :-)))
Ale np. taki Evile jest dużo lepszy niż aktualna metallica. A wokal mocno podobny.
Mnie ciekawiło, czy znacie!? Bo ja np. dopiero poznałem.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- harvestman
Wiesz, wrzuciłeś to w temat o Metallice :) Ja wiem że to nie oni, Ty wiesz, ale pomimo tego ludzie wciąż się na takie wycieki ze studio łapią, więc nigdy nie wiadomo z kim rozmawiasz :)trup pisze:No coś Ty?? :-)))harvestman pisze:heh, fajne, tylko że to nie Metallica
Ja nie napisałem, że to metallica :-)))
Ale np. taki Evile jest dużo lepszy niż aktualna metallica. A wokal mocno podobny.
Mnie ciekawiło, czy znacie!? Bo ja np. dopiero poznałem.
- Gunman
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
- Deathhammer66
- w mackach Zła
No takie Load na pewno jest lepsze niż Black Album. Moim ulubieńcem pozostaje i tak "And Justice..."
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
jakby ktoś szukał THE $5.98 EP na placku w pierwszym biciu to tu moszna zalycytować
http://allegro.pl/metallica-the-5-98-ep ... 77897.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/metallica-the-5-98-ep ... 77897.html" onclick="window.open(this.href);return false;
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Gunman
Temat umarł, bo i kto by chciał pisać o tym podrzędnym zespoliku. Też mi się nie chce, chciałem tylko napisać że ta laska ma JAJA.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- harvestman
Cały koncert z Reading, zespół nawet w formie, łysina Larsa bez zmian :)
[youtube][/youtube]
setlista:
Fuel
For Whom the Bell Tolls
Battery
King Nothing
Ride the Lightning
The Day That Never Comes
The Memory Remains
The Unforgiven
Sad But True
Turn the Page