DARKTHRONE

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
Realista
weteran forumowych bitew

Re: DARKTHRONE

16-05-2013, 13:19

nicram pisze:
Realista pisze::D :D :D kurwa ja bym sie obraził
Dobrze, że nie jestem Tobą, bo smutny byłbym jak Ty gdybym na każdym kroku miał się obrażać za to, że ktoś coś napisze na forum...:-)
Mam podobne odczucia jesli chodzi o Ciebie :) gdybym był Tobą nie czułbym się dobrze ze świadomoscią że ludzie albo mnie nie lubia albo się ze mnie śmieją :)
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

16-05-2013, 13:49

DCI Hunt pisze:Nicram ,znalazłem Ci nowy awat

Obrazek
Obrazek

plebania moc
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

16-05-2013, 14:06

pamiętam tą scenę , tam zdaje się piotrek grał morfinistę który ma raka .
DCI Hunt

16-05-2013, 14:16

vicek pisze:pamiętam tą scenę , tam zdaje się piotrek grał morfinistę który ma raka .
jakoś tak, z USA przyleciał chyba.
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

16-05-2013, 14:27

Realista pisze:
nicram pisze:
Realista pisze::D :D :D kurwa ja bym sie obraził
Dobrze, że nie jestem Tobą, bo smutny byłbym jak Ty gdybym na każdym kroku miał się obrażać za to, że ktoś coś napisze na forum...:-)
Mam podobne odczucia jesli chodzi o Ciebie :) gdybym był Tobą nie czułbym się dobrze ze świadomoscią że ludzie albo mnie nie lubia albo się ze mnie śmieją :)
Powinieneś zrobić ankietę, w której wszyscy będą mogli się wypowiedzieć czy mnie lubią czy nie...bbbuuuuuuuuuuuuhahahahaha. Jeżeli mnie tutaj ktoś nie lubi za to co piszę, no to co ja biedny poradzę? Po prostu mam to w nosie. :-) Mogę z tym żyć, co więcej, czuję się (w przeciwieństwie do Ciebie) z tą świadomością bardzo dobrze! Moje samopoczucie bowiem nie zależy od tego jak ktoś odbiera mnie na forum Masterfula, ale widzę, że u Ciebie jest inaczej. Współczuję, naprawdę szczerze. Musisz nie mieć życia...:-P Jeżeli ktoś się również tutaj ze mnie śmieje to ZNAKOMICIE. Sam czasami to robię. Wychodzę z założenia, że śmiech to zdrowie! :-)))))))))

@Confiturator - scena z porucznikiem Jaszczukiem i jego komentarz niszczą obiekty! :-)
all the monsters will break your heart
DCI Hunt

16-05-2013, 14:31

Z Jaszczukiem zawsze niszczyła mnie scena kiedy babka pracująca na ich komisariacie zaciążyła i Borewicz to odkrył. Dialogo pomiędzy nim a Jaszczukiem jest epicki.
Awatar użytkownika
nicram

16-05-2013, 14:33

A tego nie znam. Jak znajdziesz gdzieś to wrzucaj linę.
Awatar użytkownika
Realista
weteran forumowych bitew

16-05-2013, 15:09

nicram pisze: Powinieneś zrobić ankietę, w której wszyscy będą mogli się wypowiedzieć czy mnie lubią czy nie...bbbuuuuuuuuuuuuhahahahaha. Jeżeli mnie tutaj ktoś nie lubi za to co piszę, no to co ja biedny poradzę? Po prostu mam to w nosie. :-) Mogę z tym żyć, co więcej, czuję się (w przeciwieństwie do Ciebie) z tą świadomością bardzo dobrze! Moje samopoczucie bowiem nie zależy od tego jak ktoś odbiera mnie na forum Masterfula, ale widzę, że u Ciebie jest inaczej. Współczuję, naprawdę szczerze. Musisz nie mieć życia...:-P Jeżeli ktoś się również tutaj ze mnie śmieje to ZNAKOMICIE. Sam czasami to robię. Wychodzę z założenia, że śmiech to zdrowie! :-)))))))))

@Confiturator - scena z porucznikiem Jaszczukiem i jego komentarz niszczą obiekty! :-)
masz rację, nie mam życia, siedze w kopalni i rozmawiam z Diabłem oraz duchem starego górnika... przejebane, dlatego chciałbym żeby ktoś mnie lubił, czasami napisał o fajny post np..., rozumiesz mnie teraz? cieżko mi...:)))
Awatar użytkownika
nicram

16-05-2013, 17:43

:-D przykro mi nie rozumiem. Idź do fanów Depeche Mode, może oni...:-DDDD
Awatar użytkownika
pogodancer
weteran forumowych bitew

16-05-2013, 18:02

może nie tak epicka, ale dość konkretna wymiana zdań :)

http://www.youtube.com/watch?v=Z5WVBU2jSSQ
Awatar użytkownika
Triceratops

16-05-2013, 21:53

DCI Hunt pisze:Nicram ,znalazłem Ci nowy awatar ;)

Obrazek
:D miszcz
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

18-05-2013, 11:32

Nie wiem jeszcze co sądzić o "Underground Resistance". Nie jest to gówno, jakby tutaj co poniektórzy chcieli. Z drugiej strony czuć, że nie ma tutaj tego polotu co na "Circle the Wagons". Są utwory niezłe, chwilami trafi się jakiś kwadratowy i nudny riff, gdzieś tam jeszcze czuć Manilla Road w wydaniu urugwajskim, skrawki feelingu Celtic Frost też tradycyjnie znalazły swoje miejsce... no, ale brakuje mi tutaj trochę spójności. Na poprzedniej zgrabnie to wszystko zlali w jedną formę, a tutaj jakieś takie trochę skakanie jest. Mam wrażenie, że tym razem Fenriz miał więcej do powiedzenia w kwestii kompozycji i jego ADHD miało realne przełożenie na dźwięki.

Aha, i "Leave no cross unturned" to najsłabsze ogniwo. Ten refren mnie wkurwia porównywalnie co podobizna Anny Grodzkiego.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Realista
weteran forumowych bitew

20-05-2013, 16:42

nicram pisze::-D przykro mi nie rozumiem. Idź do fanów Depeche Mode, może oni...:-DDDD
znasz takich? :)
NorbiB
zaczyna szaleć

20-05-2013, 18:29

Lykantrop pisze:Nie wiem jeszcze co sądzić o "Underground Resistance". Nie jest to gówno, jakby tutaj co poniektórzy chcieli. Z drugiej strony czuć, że nie ma tutaj tego polotu co na "Circle the Wagons". Są utwory niezłe, chwilami trafi się jakiś kwadratowy i nudny riff, gdzieś tam jeszcze czuć Manilla Road w wydaniu urugwajskim, skrawki feelingu Celtic Frost też tradycyjnie znalazły swoje miejsce... no, ale brakuje mi tutaj trochę spójności. Na poprzedniej zgrabnie to wszystko zlali w jedną formę, a tutaj jakieś takie trochę skakanie jest. Mam wrażenie, że tym razem Fenriz miał więcej do powiedzenia w kwestii kompozycji i jego ADHD miało realne przełożenie na dźwięki.

Aha, i "Leave no cross unturned" to najsłabsze ogniwo. Ten refren mnie wkurwia porównywalnie co podobizna Anny Grodzkiego.
Kwestia gustu, mi "Leave..." pasuje baaaardzo:-)
raphi
zaczyna szaleć

20-05-2013, 21:56

Realista pisze:
nicram pisze::-D przykro mi nie rozumiem. Idź do fanów Depeche Mode, może oni...:-DDDD
Jestem ich wiernym fanem mimo że nie wiem kto to. Jakiś problem? :)
Awatar użytkownika
kampeki
postuje jak opętany!

20-05-2013, 23:17

Lykantrop pisze:Nie wiem jeszcze co sądzić o "Underground Resistance". Nie jest to gówno, jakby tutaj co poniektórzy chcieli. Z drugiej strony czuć, że nie ma tutaj tego polotu co na "Circle the Wagons". Są utwory niezłe, chwilami trafi się jakiś kwadratowy i nudny riff, gdzieś tam jeszcze czuć Manilla Road w wydaniu urugwajskim, skrawki feelingu Celtic Frost też tradycyjnie znalazły swoje miejsce... no, ale brakuje mi tutaj trochę spójności. Na poprzedniej zgrabnie to wszystko zlali w jedną formę, a tutaj jakieś takie trochę skakanie jest. Mam wrażenie, że tym razem Fenriz miał więcej do powiedzenia w kwestii kompozycji i jego ADHD miało realne przełożenie na dźwięki.

Lepiej bym tego nie ujal...
Za młody jesteś na Heroda!
Awatar użytkownika
Realista
weteran forumowych bitew

21-05-2013, 09:52

raphi pisze:
Realista pisze:
Jestem ich wiernym fanem mimo że nie wiem kto to. Jakiś problem? :)
Tak, dostałem nowy długopis który nie chcę pisać.
Awatar użytkownika
Bloodcult
mistrz forumowej ceremonii

23-05-2013, 21:13

z fejsbuka:
new Darkthrone material in the horizon.

węszę płytę roku :>
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
Skaut