KREATOR

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
PureHate
weteran forumowych bitew

Re: KREATOR

05-01-2017, 13:12

od enemy of god nie słyszałem ani jednej płyty tego zespołu.Chyba niewiele straciłem
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

05-01-2017, 14:02

PureHate pisze:od enemy of god nie słyszałem ani jednej płyty tego zespołu.Chyba niewiele straciłem
W zasadzie to nawet wygrałeś.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
smooker
w mackach Zła

05-01-2017, 14:53

Nerwowy pisze:
PureHate pisze:od enemy of god nie słyszałem ani jednej płyty tego zespołu.Chyba niewiele straciłem
W zasadzie to nawet wygrałeś.
W zasadzie to racja.
PureHate
weteran forumowych bitew

05-01-2017, 14:56

W zasadzie to dziwne co się stało z tą kapelą przecie Petrozza to całkiem osłuchany facet kwestia tego w czym ? bo jak w gównie to jakość ostatnich płyt nie dziwi.No i te spedalone teledyski.
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

05-01-2017, 15:50

Karkasonne pisze:Jest już nowa EPka "Violence Unleashed". Tytuł "Melodyjka unleashed" uznano za niewielki potencjał komercyjny.
w sumie to jest stara epka ;) bo reszta kawałków (studyjnych) już była wcześniej na różnych singlach i japońcach ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
IMP-|-OUS
weteran forumowych bitew

06-01-2017, 20:22

KREATOR - Live Stream with Mille Petrozza (OFFICIAL LIVE CHAT)

[youtube][/youtube]
535

06-01-2017, 21:28

Mille, oddaj mi kurwiu moją muzykę.
[youtube][/youtube]
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

07-01-2017, 00:39

IMP-|-OUS pisze:KREATOR - Live Stream with Mille Petrozza (OFFICIAL LIVE CHAT)

[youtube][/youtube]
NIe chcę mi się tego słuchać przez cała godzinę ale czy ktoś z czatowników zadał Mille jedno podstawowe pytanie: czy szatan jest prawdziwy? Bardzo mnie to frapuje od momentu wydania ostatniej płyty acha i dlaczego tak po kurewsku rozmienili swoją muzykę na drobne? Czyżby srebrniki ich skusiły czy może inne nikczemne moce stoją za tym wszystkim?
Doom the dark ages. Sesja trwa.
Awatar użytkownika
[S.]
zaczyna szaleć

07-01-2017, 00:55

tomaszm pisze:NIe chcę mi się tego słuchać przez cała godzinę
- już po kilku minutach boli.
tomaszm pisze:dlaczego tak po kurewsku rozmienili swoją muzykę na drobne? Czyżby srebrniki ich skusiły czy może inne nikczemne moce stoją za tym wszystkim?
- "po prostu starają się pisać dobrą muzykę i melodie czasem pomagają", potem mówi, że nie wrócą do brzmienia z endless pain bo nawet jakby chcieli to nie brzmiałoby to autentycznie. tyle na ten temat wyłapałem.
did i listen to pop music because i was miserable? or was i miserable because i listened to pop music?
tomaszm

07-01-2017, 01:16

matko boska boję się jak moje gwiazdy pójdą tym tokiem myślenia:)

Riley z Power Trip:
dziś już nie gramy popłuczyn po Manifest Decimation, dojrzeliśmy jako ludzie i jako muzycy, następna nasza płyta będzie hołdem złożonym dla obecnej twórczości Kreatora i jego muzyków którzy jako świadome ikony thrash metalu doskonale rozwijają formulę w oparciu o obowiązujące rynek muzyczny trendy, przeciwstawiając się mniejszością jaskiniowców która zaległa rozwojowo gdzieś tam w latach 90tych kiedy thrash metal to był garażowy napierdol skierowany dla wkurwionych jaskiniowców szukających po omacku wyjścia z swojej jamy . Dziś jest wspaniały thrash metal skierowany dla młodych ludzi szukających wyzwań, naładowany technicznymi fajerwerkami a nasze artystowski geniusz pośród melodii i wirtuozerskich technicznych wygibasów uzupełniają filmowe małe dzieła- sztuki zwane videoteledyskami.

boże uchowaj:)
[youtube][/youtube]
535

07-01-2017, 09:39

tomaszm pisze:matko boska boję się jak moje gwiazdy pójdą tym tokiem myślenia:)

Riley z Power Trip:
dziś już nie gramy popłuczyn po Manifest Decimation, dojrzeliśmy jako ludzie i jako muzycy, następna nasza płyta będzie hołdem złożonym dla obecnej twórczości Kreatora i jego muzyków którzy jako świadome ikony thrash metalu doskonale rozwijają formulę w oparciu o obowiązujące rynek muzyczny trendy, przeciwstawiając się mniejszością jaskiniowców która zaległa rozwojowo gdzieś tam w latach 90tych kiedy thrash metal to był garażowy napierdol skierowany dla wkurwionych jaskiniowców szukających po omacku wyjścia z swojej jamy . Dziś jest wspaniały thrash metal skierowany dla młodych ludzi szukających wyzwań, naładowany technicznymi fajerwerkami a nasze artystowski geniusz pośród melodii i wirtuozerskich technicznych wygibasów uzupełniają filmowe małe dzieła- sztuki zwane videoteledyskami.
Kurwa mać. Tomek, powiedz, że sam wymyśliłeś ten tekst. Tak dla jaj, że to w ogóle jaja są. Wirtuozerski thrash metal. Wy skurwysyny zajmijcie się lepiej lepieniem pierogów.

[youtube][/youtube]

"Garażowy napierdol" nie wiem, gdzie był w latach 90tych autor tych słów. Jeżeli jednak jest to "na poważnie".

[youtube][/youtube]
tomaszm

07-01-2017, 11:04

Na razie to tylko żartobliwe fatimskie przepowiednie autora postu ale boję się ,że kiedyś obecny Kreator będzie wyznaczać ścieżki dla potomnych i wszyscy obudzimy się z ręką w obsranym pampersie.

W końcu satan is real.
Awatar użytkownika
Jimmy Boyle
rasowy masterfulowicz

07-01-2017, 13:37

tomaszm pisze:Na razie to tylko żartobliwe fatimskie przepowiednie autora postu ale boję się ,że kiedyś obecny Kreator będzie wyznaczać ścieżki dla potomnych i wszyscy obudzimy się z ręką w obsranym pampersie.

W końcu satan is real.
Kurwa mać! Tomasz, na tym forum są starsi ludzie, nie jeden ma problemy, a to nadwrażliwość lękowa, inny nadciśnienie, a może kłopoty ze zwieraczem. Pytam tak po ludzku, chcesz chujowizny narobić?
tomaszm

07-01-2017, 14:46

Tak se teraz pomyślałem o tych emerytowanych fanach Kreator , mam nadzieję że unikną ich podobne niespodzianki na przyszłosć.

[youtube][/youtube]
535

07-01-2017, 15:09

Jimmy Boyle pisze:
tomaszm pisze:Na razie to tylko żartobliwe fatimskie przepowiednie autora postu ale boję się ,że kiedyś obecny Kreator będzie wyznaczać ścieżki dla potomnych i wszyscy obudzimy się z ręką w obsranym pampersie.

W końcu satan is real.
Kurwa mać! Tomasz, na tym forum są starsi ludzie, nie jeden ma problemy, a to nadwrażliwość lękowa, inny nadciśnienie, a może kłopoty ze zwieraczem. Pytam tak po ludzku, chcesz chujowizny narobić?
Otóż to. Tomek dejże nam jeszcze trochę pożyć, bo spod zwieracza jeszcze wygarnę, ale jak pikawka siądzie to ani nie dmuchnę, ani nie wypiję, w ogóle będę do dupy.
Awatar użytkownika
moonfire
zahartowany metalizator

25-01-2017, 22:13

Kolejny hamerfol.

[youtube][/youtube]
PureHate
weteran forumowych bitew

25-01-2017, 22:57

Tragiczni są,ale jest masa takich zespołów co wypuszczają kał co rok
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

25-01-2017, 23:02

już całość jest ale dzisiaj nie słucham bo i bez tego głowa mnie boli :(
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
535

28-01-2017, 08:47

Idealny obraz wzorcowego odbiorcy obecnej twórczości bohaterów tematu. Ciepły pokoik, opłacone przez opiekunów media i niezaścielone wyro.

[youtube][/youtube]
Awatar użytkownika
HSVV
w mackach Zła

28-01-2017, 09:20

batko moska fatimsko. nie wiem co mnie bardziej boli - jego prezencja, sposób wypowiadania się czy sama treść tego co mówi.

przesłuchałem po łebkach ten totalitarian terror i mnie olśniło z jaką chujnią mi się te melodyjki kojarzą - z nowymi wypustami Machine Head (którego debiut po dziś dzień lubię). radosne przytupajce z dupy udające i silące się - nie wiem po co nawet - na agresję.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
ODPOWIEDZ