KREATOR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: KREATOR
od enemy of god nie słyszałem ani jednej płyty tego zespołu.Chyba niewiele straciłem
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
W zasadzie to nawet wygrałeś.PureHate pisze:od enemy of god nie słyszałem ani jednej płyty tego zespołu.Chyba niewiele straciłem
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- smooker
- w mackach Zła
W zasadzie to racja.Nerwowy pisze:W zasadzie to nawet wygrałeś.PureHate pisze:od enemy of god nie słyszałem ani jednej płyty tego zespołu.Chyba niewiele straciłem
-
W zasadzie to dziwne co się stało z tą kapelą przecie Petrozza to całkiem osłuchany facet kwestia tego w czym ? bo jak w gównie to jakość ostatnich płyt nie dziwi.No i te spedalone teledyski.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
w sumie to jest stara epka ;) bo reszta kawałków (studyjnych) już była wcześniej na różnych singlach i japońcach ;)Karkasonne pisze:Jest już nowa EPka "Violence Unleashed". Tytuł "Melodyjka unleashed" uznano za niewielki potencjał komercyjny.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- IMP-|-OUS
KREATOR - Live Stream with Mille Petrozza (OFFICIAL LIVE CHAT)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
- mistrz forumowej ceremonii
NIe chcę mi się tego słuchać przez cała godzinę ale czy ktoś z czatowników zadał Mille jedno podstawowe pytanie: czy szatan jest prawdziwy? Bardzo mnie to frapuje od momentu wydania ostatniej płyty acha i dlaczego tak po kurewsku rozmienili swoją muzykę na drobne? Czyżby srebrniki ich skusiły czy może inne nikczemne moce stoją za tym wszystkim?IMP-|-OUS pisze:KREATOR - Live Stream with Mille Petrozza (OFFICIAL LIVE CHAT)
[youtube][/youtube]
Doom the dark ages. Sesja trwa.
- [S.]
- zaczyna szaleć
- już po kilku minutach boli.tomaszm pisze:NIe chcę mi się tego słuchać przez cała godzinę
- "po prostu starają się pisać dobrą muzykę i melodie czasem pomagają", potem mówi, że nie wrócą do brzmienia z endless pain bo nawet jakby chcieli to nie brzmiałoby to autentycznie. tyle na ten temat wyłapałem.tomaszm pisze:dlaczego tak po kurewsku rozmienili swoją muzykę na drobne? Czyżby srebrniki ich skusiły czy może inne nikczemne moce stoją za tym wszystkim?
did i listen to pop music because i was miserable? or was i miserable because i listened to pop music?
-
matko boska boję się jak moje gwiazdy pójdą tym tokiem myślenia:)
Riley z Power Trip:
dziś już nie gramy popłuczyn po Manifest Decimation, dojrzeliśmy jako ludzie i jako muzycy, następna nasza płyta będzie hołdem złożonym dla obecnej twórczości Kreatora i jego muzyków którzy jako świadome ikony thrash metalu doskonale rozwijają formulę w oparciu o obowiązujące rynek muzyczny trendy, przeciwstawiając się mniejszością jaskiniowców która zaległa rozwojowo gdzieś tam w latach 90tych kiedy thrash metal to był garażowy napierdol skierowany dla wkurwionych jaskiniowców szukających po omacku wyjścia z swojej jamy . Dziś jest wspaniały thrash metal skierowany dla młodych ludzi szukających wyzwań, naładowany technicznymi fajerwerkami a nasze artystowski geniusz pośród melodii i wirtuozerskich technicznych wygibasów uzupełniają filmowe małe dzieła- sztuki zwane videoteledyskami.
boże uchowaj:)
[youtube][/youtube]
Riley z Power Trip:
dziś już nie gramy popłuczyn po Manifest Decimation, dojrzeliśmy jako ludzie i jako muzycy, następna nasza płyta będzie hołdem złożonym dla obecnej twórczości Kreatora i jego muzyków którzy jako świadome ikony thrash metalu doskonale rozwijają formulę w oparciu o obowiązujące rynek muzyczny trendy, przeciwstawiając się mniejszością jaskiniowców która zaległa rozwojowo gdzieś tam w latach 90tych kiedy thrash metal to był garażowy napierdol skierowany dla wkurwionych jaskiniowców szukających po omacku wyjścia z swojej jamy . Dziś jest wspaniały thrash metal skierowany dla młodych ludzi szukających wyzwań, naładowany technicznymi fajerwerkami a nasze artystowski geniusz pośród melodii i wirtuozerskich technicznych wygibasów uzupełniają filmowe małe dzieła- sztuki zwane videoteledyskami.
boże uchowaj:)
[youtube][/youtube]
Kurwa mać. Tomek, powiedz, że sam wymyśliłeś ten tekst. Tak dla jaj, że to w ogóle jaja są. Wirtuozerski thrash metal. Wy skurwysyny zajmijcie się lepiej lepieniem pierogów.tomaszm pisze:matko boska boję się jak moje gwiazdy pójdą tym tokiem myślenia:)
Riley z Power Trip:
[youtube][/youtube]
"Garażowy napierdol" nie wiem, gdzie był w latach 90tych autor tych słów. Jeżeli jednak jest to "na poważnie".
[youtube][/youtube]
-
Na razie to tylko żartobliwe fatimskie przepowiednie autora postu ale boję się ,że kiedyś obecny Kreator będzie wyznaczać ścieżki dla potomnych i wszyscy obudzimy się z ręką w obsranym pampersie.
W końcu satan is real.
W końcu satan is real.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Kurwa mać! Tomasz, na tym forum są starsi ludzie, nie jeden ma problemy, a to nadwrażliwość lękowa, inny nadciśnienie, a może kłopoty ze zwieraczem. Pytam tak po ludzku, chcesz chujowizny narobić?tomaszm pisze:Na razie to tylko żartobliwe fatimskie przepowiednie autora postu ale boję się ,że kiedyś obecny Kreator będzie wyznaczać ścieżki dla potomnych i wszyscy obudzimy się z ręką w obsranym pampersie.
W końcu satan is real.
-
Tak se teraz pomyślałem o tych emerytowanych fanach Kreator , mam nadzieję że unikną ich podobne niespodzianki na przyszłosć.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Otóż to. Tomek dejże nam jeszcze trochę pożyć, bo spod zwieracza jeszcze wygarnę, ale jak pikawka siądzie to ani nie dmuchnę, ani nie wypiję, w ogóle będę do dupy.Jimmy Boyle pisze:Kurwa mać! Tomasz, na tym forum są starsi ludzie, nie jeden ma problemy, a to nadwrażliwość lękowa, inny nadciśnienie, a może kłopoty ze zwieraczem. Pytam tak po ludzku, chcesz chujowizny narobić?tomaszm pisze:Na razie to tylko żartobliwe fatimskie przepowiednie autora postu ale boję się ,że kiedyś obecny Kreator będzie wyznaczać ścieżki dla potomnych i wszyscy obudzimy się z ręką w obsranym pampersie.
W końcu satan is real.
- moonfire
- zahartowany metalizator
Kolejny hamerfol.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
Tragiczni są,ale jest masa takich zespołów co wypuszczają kał co rok
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
już całość jest ale dzisiaj nie słucham bo i bez tego głowa mnie boli :(
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
Idealny obraz wzorcowego odbiorcy obecnej twórczości bohaterów tematu. Ciepły pokoik, opłacone przez opiekunów media i niezaścielone wyro.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- HSVV
- w mackach Zła
batko moska fatimsko. nie wiem co mnie bardziej boli - jego prezencja, sposób wypowiadania się czy sama treść tego co mówi.
przesłuchałem po łebkach ten totalitarian terror i mnie olśniło z jaką chujnią mi się te melodyjki kojarzą - z nowymi wypustami Machine Head (którego debiut po dziś dzień lubię). radosne przytupajce z dupy udające i silące się - nie wiem po co nawet - na agresję.
przesłuchałem po łebkach ten totalitarian terror i mnie olśniło z jaką chujnią mi się te melodyjki kojarzą - z nowymi wypustami Machine Head (którego debiut po dziś dzień lubię). radosne przytupajce z dupy udające i silące się - nie wiem po co nawet - na agresję.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie