DODHEIMSGARD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DODHEIMSGARD
pioseneczka kolejna
https://iliveforonedollaraday.wordpress ... col-axiom/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://iliveforonedollaraday.wordpress ... col-axiom/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
miazga, wokale mistrz !!
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Kolejny bardzo dobry numer i już od jutra będę stał w oknie wypatrując na drodze bordowego opla astra, którym porusza się doręczyciel.
- brb
- postuje jak opętany!
uczucia mieszane. pierwsza połowa tego utworu mogłaby pochodzić z repertuaru Virus
Powiedziałbym, że Ved Buens Ende i nie widzę w tym niczego złego. Maestro Vicotnik dobrze pilnuje repertuaru. Jeżeli szukać na siłę wad, to ten szybki początek, jest zbędny. Tak jakby nie potrafili swych utworów zaczynać inaczej. Pięknie. Jeżeli mnie pamięć nie myli, pozstało jeszcze około czterdziestu minut muzyki do odkrycia. Sam jestem zdziwiony jak mnie to cieszy.
-
- zaczyna szaleć
Również wypatruje postmana z paką z Peaceville.535 pisze:Kolejny bardzo dobry numer i już od jutra będę stał w oknie wypatrując na drodze bordowego opla astra, którym porusza się doręczyciel.
Peaceville donosi, że wczoraj wyszło.
Ostatnio zmieniony 12-03-2015, 09:38 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ja nawet nie mam mieszanych. Jak pierwsza piosenka mi się podobała, tak ta zupełnie nie. No może te motywy na pianinie Casio są przyjemne, ale na razie jestem dość mocno zaniepokojony.brb pisze:uczucia mieszane. pierwsza połowa tego utworu mogłaby pochodzić z repertuaru Virus
all the monsters will break your heart
- Drone
Nie jest źle, choć trochę to wszystko rozwleczone. Należałoby wywalić pitolenie (cały początek) i skondensować te ćwiczenia z VBE w środku utworu. Końcówka natomiast bardzo dobra.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Ja już nawet wiem co napiszesz po kilku podejściach.Drone pisze:Nie jest źle, choć trochę to wszystko rozwleczone. Należałoby wywalić pitolenie (cały początek) i skondensować te ćwiczenia z VBE w środku utworu. Końcówka natomiast bardzo dobra.
Drone pisze:Płyta dobra, ale po kilku odsłuchach wychodzi mamoniowatość tego materiału
- Drone
To raczej Skaut. Ja bym napisał, że to mocna czwórka z dwoma małymi minusami.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- brb
- postuje jak opętany!
Teoretycznie nie ma w tym nic złego ale od zespołu pokroju DHG oczekuję nieco więcej niż cytatów.535 pisze:Powiedziałbym, że Ved Buens Ende i nie widzę w tym niczego złego. Maestro Vicotnik dobrze pilnuje repertuaru. Jeżeli szukać na siłę wad, to ten szybki początek, jest zbędny. Tak jakby nie potrafili swych utworów zaczynać inaczej. Pięknie. Jeżeli mnie pamięć nie myli, pozstało jeszcze około czterdziestu minut muzyki do odkrycia. Sam jestem zdziwiony jak mnie to cieszy.
W parze DHG-VIRUS, to ci pierwsi pełnią rolę kierowniczą, Vicotnik z wiadomych względów nie ma potrzeby tłumaczyć się z takich dźwięków, także wszystko jest bdb!
Następna piosenka za mną i ...
maciek z klanu pisze:miazga, wokale mistrz !!
-
- postuje jak opętany!
bdb materiał. powrót do 666 z elementami Kronet. zajebiste wokale
Hjertet mitt slår i mørket
- COFFIN
-
- postuje jak opętany!
Dzisiejsze badania najnowszego materiału przyniosły bardzo niepokojące odkrycie. Otóż w tak zwanym drugim planie, dość często używane są bliżej niezidentyfikowane mruczenia-murmuranda, chóry?, zawodzenia i postękiwania oraz "pasaże" pochodzące zapewne od klawisza. Być może w uszach dzwoni mi uszkodzone łożysko betoniarki, którego nie mam czasu wymienić (i Dodheimsgard nie są tu niczemu winni), bo strach pomyśleć z czym kojarzą mi się te słuchowe omamy. Nie napiszę nazwy tego zespołu, bo nie chcę, by jakiejś miernocie ponownie w główce wybiło szambo. Mam nadzieję, że gdy włączę właściwy nośnik, wszystko minie i będę mógł spokojnie chłonąć zawartość tej znakomitej płyty.
- Lucek
- weteran forumowych bitew
wielkie rozczarowanie
jest to kał.
jest to kał.
- grot
- weteran forumowych bitew
nawet mi się podoba ten nowy album.
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.