LUX OCCULTA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: LUX OCCULTA
szkoda, że Morbid Angel tego nie nagrał. Wtedy mogłoby się okazać, że to jednak coś wielkiego.
Póki co mam mieszane uczucia. Intrygujące, ale niektóre elementy brzmią bardzo polsko i nie jest to komplement.
Póki co mam mieszane uczucia. Intrygujące, ale niektóre elementy brzmią bardzo polsko i nie jest to komplement.
-
- w mackach Zła
Dokładnie takich klimatów sie spodziewałem... Te kawałki "trip-hopowe" z matki i wroga były nawet do rzeczy, ale toto to jakaś pomyłka. Wokale Szubrychta lekko kuriozalne. Sam zresztą przyznawał, że śpiewać to on nie umie
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
czego się spodziewać po kimś kto na codzień słucha afrykańskiej muzyki a jak wraca do metalu to jest to behemoth? wiedziałem ,że wysrają okrutną kupe, ale że będzie aż tak śmierdząca i kwaśna ,że aż w oczy szczypie to bym nie przypuszczał.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Castor
- weteran forumowych bitew
A mnie kawałek się podoba, bo jest ciekawy. Ciekaw jestem, co będzie dalej. Miało nie być metalu, no i nie ma, a ja nie wiem skąd te "Wsze" żale się biorą.
:) A no szkoda. Płyta była by brana pod uwagę w jakichś rankingach, podsumowaniach, a tak, miesiąc po premierze już nikt o niej pamiętać nie będzie. Przykre to ;)DCI Hunt pisze:szkoda, że Morbid Angel tego nie nagrał. Wtedy mogłoby się okazać, że to jednak coś wielkiego.
Ostatnio zmieniony 31-07-2013, 20:28 przez Castor, łącznie zmieniany 1 raz.

- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
To jest nawet logicznie poprawnie zbudowane zdanie.Castor pisze:A mnie kawałek się podoba, bo jest ciekawy. Ciekaw jestem, co będzie dalej.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Drone
Rodziny bobrowe zasiedlające krajobraz rolniczy są w stanie odżywiać się w tym czasie prawie wyłącznie warzywami, włącznie z kapustą, sałatą, marchwią, burakami, zbożami.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Castor
Z premedytacją to było, ale jak widać Lykan nie śpi, czuwa.Lykantrop pisze:To jest nawet logicznie poprawnie zbudowane zdanie.Castor pisze:A mnie kawałek się podoba, bo jest ciekawy. Ciekaw jestem, co będzie dalej.

-
- postuje jak opętany!
fixed.Plastek pisze:Obstawiam, że hipsterska warszawka będzie płytą zachwycona i postawi obok Starej Rzeki.
- Castor
Co chcesz buraki są zdrowe.Drone pisze:
Rodziny bobrowe zasiedlające krajobraz rolniczy są w stanie odżywiać się w tym czasie prawie wyłącznie warzywami, włącznie z kapustą, sałatą, marchwią, burakami, zbożami.
Nie martw się cebuli z pewnością nie ruszą, zostawią dla Ciebie.

- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Co chcesz buraki są zdrowe.Castor pisze:Drone pisze:
I się sra makabrą - na czerwono! ;-)
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- COFFIN
Nawet nie słucham. Szkoda czasu, jak można sobie jakąś dzicz włączyć:>
'Come the Blessed Madness'
Przesłuchałem raz i ...
Nie mam czasu, wracam do Doomscapes.DCI Hunt pisze:szkoda, że Morbid Angel tego nie nagrał. Wtedy mogłoby się okazać, że to jednak coś wielkiego.
- Raagoon
Kiedy trasa?
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
i czy supportem będzie northern plague?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Zenek
piejo kury piejo+miłość francuska+babcia opowiada na wojtusia z popielnika+cieńki bit+wujek Mietek rżnie na harmonii
Ale pretensjonalne gówno.
Ale pretensjonalne gówno.

- Maleficio
- Kontakt:
Re: Odp: LUX OCCULTA
W tym jednym utworze, jest materiał na 2 płyty + split z Ulver. Boje się co będzie w następnych
- Bloodcult
podobno na jesieńRaagoon pisze:Kiedy trasa?
- Maleficio
- Kontakt:
- Drone
Trocki pewnie nie nadąża gaci zmieniać z zachwytu :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
remiksy illud są prawie tak chujowe jak ten utwór:)DCI Hunt pisze:szkoda, że Morbid Angel tego nie nagrał. Wtedy mogłoby się okazać, że to jednak coś wielkiego.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior