VITAL REMAINS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
oni slabej plyty nie nagrali, ale z tej czworki ta wydaje mnie sie najnudniejsza. Przegrywa kompozycyjnie z pozostalymi.Revenant pisze:Dlaczego? Moim zdaniem, obok "Forever Underground" to ich najlepsza płyta. Znakomite wokale, ciężar, świetny klimat i bardzo udany cover Celtic Frost na koniec. Czego chcieć więcej?Skaut_Kwatermaster pisze:a "Into Cold Darkness" najmniej.
Edyta: przypomnialem sobie, ze 'Dawn...' tez nie slyszalem.
Coś tam było! Człowiek!
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
- Revenant
- postuje jak opętany!
Nie wiem naprawdę z czego to wynika, ale spotkałem sie ze sporą liczbą opinii, że to niby ich najsłabszy krążek. Ciekawi mnie czemu, skoro tej płycie nic nie brakuje, a narzekanie, że kompozycje są nudne jest zupełnie nieuzasadnione. Ta płyta przetacza się przez głośniki niczym huragan, wokale to miód, Tony wycina ciężkie i przygniatające riffy, perka chodzi jak trzeba, klimat i jad leją sie strumieniami.KAKAESIAK pisze:tez ta płyta najmniej mnie przekonuje z ich dyskografiiSkaut_Kwatermaster pisze: a "Into Cold Darkness" najmniej.
Dla mnie oceny ich pełnych płyt wyglądają następująco :
"Let Us Prey" - 9/10
"Into Cold Darkness" - 9/10
"Forever Underground" - 9,5/10
"Dawn Of The Apocalypse" - 7/10
"Dechrystianize" - 7,5/10
"Icons Of Evil" - 7/10
Ostatnio zmieniony 23-05-2008, 22:18 przez Revenant, łącznie zmieniany 1 raz.
- Revenant
- postuje jak opętany!
Ugle buglejesterSS pisze:No to nie rozumiem dlaczego wyszło Ci aż tyle. 7\10 za album, +2 okładka i wszystko by się zgadzało. Nie daruje tej płycie, że autentycznie przy pierwszych dwóch czy trzech podejściach zasnąłem przy niej. Serio mówię;)

Może po prostu jesteś narkoleptykiem?

Płyta rozdupcza, takie "Ceremony of the Seventh Circle" niszczy obiekty. Dawanie tej płycie 7/10 jest zwyczajnie śmieszne

Jakbym jej dał więcej, to na Carbonized czy Nokturnel brakłoby skali chyba. To są arcygenialne płyty. Przesonduję Cię - co sądzisz o
http://www.myspace.com/sororicideice
?
http://www.myspace.com/sororicideice
?
- Revenant
- postuje jak opętany!
- Revenant
- postuje jak opętany!