WATAIN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- INSULTER OF JESUS CHRIST
- rozkręca się
- rozkręca się
- rozkręca się
- rozkręca się
- karabin
- zaczyna szaleć
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Re: WATAIN
Czym się różni wydanie Pulverised od SOM i Ajny? Które najlepiej brać? Mówię o ostatnim ich albumie.
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Ajna - jewel case, książeczka chyba taka sama jak w wydaniu SOM.
SOM - ładny, 3-panelowy digi, pokaźna książeczka o bardzo dobrym - choć sztampowym - designie, na świetnym papierze, który nieźle sobie radzi z odciskami. Jedna z lepiej wydanych płyt w zeszłym roku.
Pulverised - z tego co pamiętam to bardzo podobne do SOM + naklejka czy tam naszywka, nie pamiętam już.
Wg mnie oczywiście najlepiej brać SOM, nie dość że nieźle wydane to jeszcze chyba zawsze lepiej mieć "oryginalnego" pressa niż licencję
SOM - ładny, 3-panelowy digi, pokaźna książeczka o bardzo dobrym - choć sztampowym - designie, na świetnym papierze, który nieźle sobie radzi z odciskami. Jedna z lepiej wydanych płyt w zeszłym roku.
Pulverised - z tego co pamiętam to bardzo podobne do SOM + naklejka czy tam naszywka, nie pamiętam już.
Wg mnie oczywiście najlepiej brać SOM, nie dość że nieźle wydane to jeszcze chyba zawsze lepiej mieć "oryginalnego" pressa niż licencję

Give birth to something dead
Give birth to something old
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Heh, wiedziałem że pomożesz 
Powinieneś mieć rangę pokroju Złotej Rączki, Wujka Dobra Rada czy innego Pomysłowego Dobromira
Dzięki!!

Powinieneś mieć rangę pokroju Złotej Rączki, Wujka Dobra Rada czy innego Pomysłowego Dobromira

Dzięki!!
I dream of colour music,
- Morph
- Kontakt:
Wódz Dziesięć Niedźwiedzi pisze:Heh, wiedziałem że pomożesz
Dzięki!!
Zaraz wpadnie Maria i Ci powie że digi są be i najlepsze je pudełko bo pudełka najrówniej na półce wyglądają

- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Co do jewelów i digi mam własną koncepcję od zawsze, digi mi nie wadząMorph pisze:Wódz Dziesięć Niedźwiedzi pisze:Heh, wiedziałem że pomożesz
Dzięki!!
Zaraz wpadnie Maria i Ci powie że digi są be i najlepsze je pudełko bo pudełka najrówniej na półce wyglądają

I dream of colour music,
- Morph
- Kontakt:
To celebrate the ten cursed years of madness and magic that have passed since Swedish Black Metal tyrants WATAIN crawled out of their molten caskets, Season of Mist is now releasing their first two full length albums, "Casus Luciferi" and "Rabid Death's Curse" on digipack CD's, respectively on next October 13th and 27th.
Both albums have been remastered in Necromorbus Studio were they were originally recorded, and will also feature two rare bonus-tracks, one being the title-track from the bands debut 7" EP "The Essence of Black Purity" and the other an unreleased live-version of the VON anthem, "Watain". Both releases will also include extensive liner notes from the band along with additional photos and illustrations.
"WATAIN's first two albums have both been hailed as monumental and groundbreaking within the underground for their undeniably magical content and fanatic intensity, yet they are also considered collectors items which to this day are still hard to come by" , leader Erik states. "As WATAIN never wanted their divine art to be something restricted for collectors and rich eBay kids only, we have now chosen to reveal to all of the world our dark and fiery past. A past that came to shape one of the most terrible abominations ever to stalk the Metal scene!"

wie co mówi! pierdolić digi! najbardziej mnie wkurwia wydanie ost. Deathspell Omega,wyjąlem książeczke,przeczytalem teksty,włożyłem z powrotem i zaraz powstało mnóstwo wybrzuszeń,odkształceń itp które maskrycznie wkurwiają!!!!!!
- Morph
- Kontakt:
Bo o digi trzeba dbac. A poza tym nie ma lepszej oprawy do plyty. Wiekszosc digi, ktore nabywalem jako nowe dalej tak wyglada - trzymac w folii ochronnej, przed uzyciem umyc rece, handle with care.vulture pisze:wie co mówi! pierdolić digi! najbardziej mnie wkurwia wydanie ost. Deathspell Omega,wyjąlem książeczke,przeczytalem teksty,włożyłem z powrotem i zaraz powstało mnóstwo wybrzuszeń,odkształceń itp które maskrycznie wkurwiają!!!!!!
Morph,dbam o płyty bardziej niż ktokolwiek inny
To wydanie o którym gadamy z Marią naprawde jest chuja warte.