MANOWAR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Re: MANOWAR
Jak miałem tylko jedynkę też byłem szczęśliwy, ale z kupnem następnych poziom szczęścia tylko wzrastał. ;)
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- KelThuz
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
DeMaio powinien się zabić
tam nic nie ma, są tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć cieplna
- KelThuz
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Re:
Widział, ale nie wiedział, że ja to ja. Teraz jestem persona non grata na koncertach grupy - ale ponoć bas bzyczy mu tak samo, jak na płycie.
tam nic nie ma, są tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć cieplna
Mimo średnio okazyjnej ceny zakupiłem sobie ostatni MANOWAR - słucham w samochodzie i przyznam, że brzmi dość przyjemnie. Jest taki kawałek (chyba szósty), że jak dziś rano wsiadłem do auta, zapaliłem silnik i go usłyszałem (kawałek, nie silnik), to przez chwilę myślałem, że to jakaś kapela a la Crowbar kręci się w moim odtwarzaczu. :)
Daj lepiej auto do przeglądu, bo może się okazać, że to po prostu spaliny do środka poszły...Maria Konopnicka pisze:przez chwilę myślałem, że to jakaś kapela a la Crowbar kręci się w moim odtwarzaczu. :)
-
- mistrz forumowej ceremonii
Ta płyta jest w najlepszym przypadku przeciętna. Nudna, wymuszona, drętwa, generalnie położona kompozycyjnie. Jedno wielkie rozczarowanie.Maria Konopnicka pisze:Mimo średnio okazyjnej ceny zakupiłem sobie ostatni MANOWAR - słucham w samochodzie i przyznam, że brzmi dość przyjemnie. Jest taki kawałek (chyba szósty), że jak dziś rano wsiadłem do auta, zapaliłem silnik i go usłyszałem (kawałek, nie silnik), to przez chwilę myślałem, że to jakaś kapela a la Crowbar kręci się w moim odtwarzaczu. :)
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
WE WEAR LEATHER
WE WEAR SPIKES
WE RULE THE NIGHT
WE WEAR SPIKES
WE RULE THE NIGHT
-
Manowar pierwszy raz w Polsce 17 maja 2014 roku w katowickim Spodku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
-
hail and kill !!!
- hcpig
- Drone
- gelO
- rasowy masterfulowicz
nie che mi sie czytać co tam pisaliscie, ale jestem bezgranicznie oddany skórom i heavy metalowi. Trzeba być, ale nie na GC, bo w spodku to są jakies jaja. Trzeba zawojowac świat!!! BOLEK, moge Ci kilka Pereł z lbn przywieźć!
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Drone pisze:1:08!
Parsknąłem smiechem! :D:D:D
-
co nie jedzieta do wArszawy na MANOWAR
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Pewnie, że jedziemy.
- manieczki
[youtube][/youtube]
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
[youtube][/youtube]
normalnie stary ciary na plecach
normalnie stary ciary na plecach
- manieczki
No to fakt, ze stary juz jestes BOLEK. Danusia chyba mlodsza, tzo?BOLEK pisze:normalnie stary ciary na plecach
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;