Czapka spadła i łysinę odsłoniła.Riven pisze:pewnie mu sie sznurowka rozwiazala albo komorka rozladowala w polowie dnia :D
Co do damskich wokali w drugim wałku, podobają mi się dopiero pod koniec. Wcześniej mogłoby ich nie być.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Czapka spadła i łysinę odsłoniła.Riven pisze:pewnie mu sie sznurowka rozwiazala albo komorka rozladowala w polowie dnia :D
nicram pisze:Nie podobają mi się te nowe wałki. W sumie drugi z wyjcem na wokalu ujdzie w tłumie. Tym niemniej, to nawet nie zbliża się do poziomu ostatniego CF na 100 lat świetlnych...:-(
Chyba, że zespołem takim jak Behamoth ;)harvestman pisze:nicram pisze:Nie podobają mi się te nowe wałki. W sumie drugi z wyjcem na wokalu ujdzie w tłumie. Tym niemniej, to nawet nie zbliża się do poziomu ostatniego CF na 100 lat świetlnych...:-(
Jest tak ponieważ Monotheist to jest taka płyta która zdarza się w karierze wielu muzyków raz albo nie zdarza się nigdy, taki rubikon po nagraniu którego choćby chuj na chuju stanął nie uda im się nigdy więcej zbliżyć.
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Proste. I dlatego też nie ma sensu rozpatrywać Triptykon przez pryzmat monotheist, tylko traktowac jako twór samodzielny. Niestety, jest to w pewnym sensie pogrobowiec CELTIC FROST i w sumie to zespół ma dosyć trudną sytuację artystyczną.harvestman pisze: Jest tak ponieważ Monotheist to jest taka płyta która zdarza się w karierze wielu muzyków raz albo nie zdarza się nigdy, taki rubikon po nagraniu którego choćby chuj na chuju stanął nie uda im się nigdy więcej zbliżyć.
Tyle w temacie.Gumiak pisze:I tak te popluczyny po Monotheist sa o klase lepsze od sporej czesci metalu wydawanego obecnie.
Wina z biedry masa spoko akurat ;)Zenek pisze:świece na romantyczne seksy w rytm Triptykon, a w torbie można przynieść do nich wino z Biedronki. Bardzo dobry zestaw.
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Eee tam, w takiej torbie to się nosi ziemniaki, marchew i cebulę, ew jakieś słoiki. Ciężka płyta, ciężkie zakupy. Świeczki na wypadek mrocznych czasów, a srebrny łańcuszek jako amulet przeciwko księżom metalofilom.Baton pisze:Zajebista torba, w sam raz żeby się nią w Starbucksie lansować.
edit: albo chodzić z nią na zakupy do biedronki kupować biedapiwo za 1,59.