DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: DARKTHRONE
okładka rodem z baśni o smokach i goblinach
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
A tak pozostając przy skokach w bok panów z Darkthrone. Też macie takie wrażenie, że projekt Fenriz Red Planet to jedna wielka hucpa i bzdura z tym, że po latach cudownie odnalazły się taśmy, których zawartość trafiła na "Engangsgrill"? Wystarczy posłuchać jaki wtedy miał głos w Isengard, a jaki nowadays.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Tez czekam, ale i tak lekko absurdalnie to brzmi w obliczu tego co z Darkthrone robi Fenriz ;)[V] pisze:nie wiemy jeszcze jak będzie brzmiała ta muzyka przecież,może chce tam przemycić jakieś inne rzeczy albo pograć z kimś innym.ja tam czekam co wysmaży.
- Dragazes
- w mackach Zła
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Następne łajno, przy którym nawet Dimmu Borgir brzmi ekstremalnie i z klasą.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
No nie każdemu dane jest miażdżyć dźwiękiem i klasą tak jak Cradle Of Filth :D
- Plastek
- Kontakt:
Dokładnie, dowolna płyta Cradle of Filth ma w sobie więcej klasy i ekstremy niż ostatnie 4 płyty Homothrone razem wzięte.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Homothrone... hahaha...dobre :)
- Plastek
- Kontakt:
Wszystko co ja mówię jest dobre, wszakże mało (o ile ktokolwiek) jest na forum osób równie inteligentnych co ja.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
i całe szczęście że mało bo trudno by zdzierżyć kolejnych Macierewiczów ;)
- vicek
hmn z przykrością mówię że to jest słabe
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
e, calkiem fajne. bez obsrania, ale fajne. chociaz od dawna powtarzam - powinni pierdolic ta cala misje archeologiczna bo chuj mnie ona interesuje i wrocic do napierdalania obskurnego podlanego crustem black metalu spod znaku Hate Them.
this is a land of wolves now
- vicek
dokładnie takRiven pisze:e, calkiem fajne. bez obsrania, ale fajne. chociaz od dawna powtarzam - powinni pierdolic ta cala misje archeologiczna bo chuj mnie ona interesuje i wrocic do napierdalania obskurnego podlanego crustem black metalu spod znaku Hate Them.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Riven pisze:e, calkiem fajne. bez obsrania, ale fajne. chociaz od dawna powtarzam - powinni pierdolic ta cala misje archeologiczna bo chuj mnie ona interesuje i wrocic do napierdalania obskurnego podlanego crustem black metalu spod znaku Hate Them.
ale po jaki chuj mają kopiować płyty ze swojego najgorszego okresu działalności?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Riven
- Kontakt:
nie mowie o kopiowaniu, tylko graniu tego, co potrafia najlepiej. a wg mnie to byl bardzo dobry okres, Hate Them i Sardonic Wrath stawiam nie tak daleko za A blaze i Panzerfaust.
-
- postuje jak opętany!
hate them to owoc najgorszego okresu dzialalnosci darkthrone? :D jedna z lepszych plytOnly_True_Believers pisze:Riven pisze:e, calkiem fajne. bez obsrania, ale fajne. chociaz od dawna powtarzam - powinni pierdolic ta cala misje archeologiczna bo chuj mnie ona interesuje i wrocic do napierdalania obskurnego podlanego crustem black metalu spod znaku Hate Them.
ale po jaki chuj mają kopiować płyty ze swojego najgorszego okresu działalności?
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Riven pisze:nie mowie o kopiowaniu, tylko graniu tego, co potrafia najlepiej. a wg mnie to byl bardzo dobry okres, Hate Them i Sardonic Wrath stawiam nie tak daleko za A blaze i Panzerfaust.
serio? O_o
Te płyty to było straszne meczenie buły, dzisiaj broni się tylko kilka kawałków z hate them i sardonic wrath, plaguewielder i ravishing grimness należy zapomnieć i pogrzebać.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Riven
- Kontakt:
plaguewielder to wspanialy album. I, voidhanger albo Weakling Avenger to niesamowite kawalki. Nie jest idealna, niektore momenty moznaby troche skrocic, ale i tak uwielbiam ten album. RG jest pewnie najslabsza z tych black metalowych (ale i tak znacznie lepsza niz Circle the wagons), ale ma urok i klimat. Podobnie jak TD - niby brzmienie slabe, ale i tak zabija atmosfera.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz

- Riven
- Kontakt:
Te plyty nigdy nie byly popularne i chyba nigdy nie beda - no ale co zrobie. Wszyscy kochaja transilvanian hunger, duza czesc wali gruche nad tym ze fenriz kupuje plyty heavy metalowe - a ten biedny srodkowy darkthrone jest olewany..i w sumie kompletnie mi to nie przeszkadza, dla mnie to jedne z najlepszych plyt w tym gatunku :).