METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Re: METALLICA
[quote="manieczki"]
[youtube][/youtube]
Ja pierdole. Co to kurwa za koszmarki?
[youtube][/youtube]
Ja pierdole. Co to kurwa za koszmarki?
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Szybcy i wściekli 8 :)

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- harvestman
- weteran forumowych bitew
Skończyli narywać. Drżę i zastanawiam się czy w końcu wygrzebią się z mułu i odbiją od dna czy wręcz przeciwnie. Do udowodnienia maja wiele, na chwilę obecną są pośmiewiskiem na każdej płaszczyznie. ]
http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czy ... latem.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czy ... latem.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Jebią się z tą płytą przeokrutnie kiedyś dwie świetne płyty potrafili zrobić w dwa lata.Nie chce mi się wierzyć,że przyczyną jest wiek raczej zbyt filozoficzne podejście Ulricha,którego zmanierowanie w wypowiedziach rzuca się w oczy.harvestman pisze:Skończyli narywać. Drżę i zastanawiam się czy w końcu wygrzebią się z mułu i odbiją od dna czy wręcz przeciwnie. Do udowodnienia maja wiele, na chwilę obecną są pośmiewiskiem na każdej płaszczyznie. ]
Rozumiem nerwy fana, a przecież należysz do grupy rozsądnych zwolenników tej ekipy. Nie potrafię sobie wyobrazić co musi się dziać w sercach V, Zenka, Krafta, Jestera, czy Tricepsa. Dla pocieszenia mogę napisać tylko tyle. TEN zespół nie musi już niczego udowadniać. Pozdrawiam serdecznie.harvestman pisze:Skończyli narywać. Drżę i zastanawiam się czy w końcu wygrzebią się z mułu i odbiją od dna czy wręcz przeciwnie. Do udowodnienia maja wiele, na chwilę obecną są pośmiewiskiem na każdej płaszczyznie. ]
-
- mistrz forumowej ceremonii
535, posłuchaj tego
http://www.masterful-magazine.com/forum ... 13&t=15628" onclick="window.open(this.href);return false;
masa death metal I piękne cytaty z lost paradise/gothic
http://www.masterful-magazine.com/forum ... 13&t=15628" onclick="window.open(this.href);return false;
masa death metal I piękne cytaty z lost paradise/gothic
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- harvestman
W moim przypadku to raczej sentyment połączony z czystą ciekawością. Z tym drżeniem to raczej ironizowałem. W temacie udowadniania czegokolwiek, wydaje mi się że jednak muszą, kiedyś to był zespół wpływowy, bez względu na stylistykę w jakiej się w danym momencie poruszali, ich piosenki miały przysłowiowe ręce i nogi. Po Reload gdzieś im ten talent wyparował i stali się własną karykaturą.535 pisze:Rozumiem nerwy fana, a przecież należysz do grupy rozsądnych zwolenników tej ekipy. Nie potrafię sobie wyobrazić co musi się dziać w sercach V, Zenka, Krafta, Jestera, czy Tricepsa. Dla pocieszenia mogę napisać tylko tyle. TEN zespół nie musi już niczego udowadniać. Pozdrawiam serdecznie.harvestman pisze:Skończyli narywać. Drżę i zastanawiam się czy w końcu wygrzebią się z mułu i odbiją od dna czy wręcz przeciwnie. Do udowodnienia maja wiele, na chwilę obecną są pośmiewiskiem na każdej płaszczyznie. ]
- hcpig
Mogą nagrać totalne g... a i tak nie odbierze im to wielkości. Po cichu jednak liczę na kontynuację dobrego poziomu przeoczonej epki 'Beyond Magnetic' a może nawet przebicie nowego Anthrax.
Yare Yare Daze
- harvestman
Przecież ta epka to były odpady z DM i poza Hell And Back który poza zjebanym, kwadratowym intrem nadawał się do słuchania, zawierała chaotyczny zlepek tego co zostało im po ostatniej sesji. Doskonałym przykładem takiego kompozycyjnego burdelu to Rebel Of Babylon i Hate Train w tym drugim riff był autoplagiatem.hcpig pisze:Mogą nagrać totalne g... a i tak nie odbierze im to wielkości. Po cichu jednak liczę na kontynuację dobrego poziomu przeoczonej epki 'Beyond Magnetic' a może nawet przebicie nowego Anthrax.
Ostatnio zmieniony 29-05-2016, 10:56 przez harvestman, łącznie zmieniany 1 raz.
- hcpig
Dla mnie 'Hate Train' to właśnie najlepszy numer Mety od czasu 'I Disappear'.
Yare Yare Daze
- harvestman
W Hate Train te przejścia pomiędzy spokojnymi a ciężkimi fragmenatmi brzmią jak ponury żart, robienie jaj z samego siebie. W kategorii najlepszy numer po 2000 roku, typuję All Nightmare Long.hcpig pisze:Dla mnie 'Hate Train' to właśnie najlepszy numer Mety od czasu 'I Disappear'.
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
wydaje mi się że z Mety "zrobił" się zespół, który nieważne co nagra, ważne żeby jechał w trasę.harvestman pisze:Skończyli narywać. Drżę i zastanawiam się czy w końcu wygrzebią się z mułu i odbiją od dna czy wręcz przeciwnie. Do udowodnienia maja wiele, na chwilę obecną są pośmiewiskiem na każdej płaszczyznie. ]
Podejrzewam że gdyby ogłosili że jadą w regularna trasę po całym świecie, to drastycznie spadłaby liczba pytań o nową płytę....
- harvestman
Nie do końca, w stanach nie grają tras ( tylko pojedyncze koncerty) od zakończenia trasy promującej DM. Na resztę świata też już chyba zabrakło pretekstów a nie da się ukryć że kombinowali zdrowo, Big 4, odgrywanie płyt w całości i na końcu żenada w postaci By Request. Gdyby nie te sztuczki, to z frekwencją byłoby pewnie różnie. Ile razy można sprzedać to samo?Stoigniew pisze:wydaje mi się że z Mety "zrobił" się zespół, który nieważne co nagra, ważne żeby jechał w trasę.harvestman pisze:Skończyli narywać. Drżę i zastanawiam się czy w końcu wygrzebią się z mułu i odbiją od dna czy wręcz przeciwnie. Do udowodnienia maja wiele, na chwilę obecną są pośmiewiskiem na każdej płaszczyznie. ]
Podejrzewam że gdyby ogłosili że jadą w regularna trasę po całym świecie, to drastycznie spadłaby liczba pytań o nową płytę....
- TheDude
Klepiecie o tej kapeli jakby oni jeszcze mieli jakąś inną wartość poza sentymentalną. Dajcie im umrzeć w spokoju, dobrobycie i nie wymagajcie cudu przy każdej kolejnej chujowej płytce. Tu już nic ciekawego się nie wydarzy.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dokładnie. Ten zespół znaczył coś do momentu wydania "Show No Mercy". Później już tylko asystował, a obecnie zaledwie czyści kible całej masie lepszych kapel.TheDude pisze:Klepiecie o tej kapeli jakby oni jeszcze mieli jakąś inną wartość poza sentymentalną. Dajcie im umrzeć w spokoju, dobrobycie i nie wymagajcie cudu przy każdej kolejnej chujowej płytce. Tu już nic ciekawego się nie wydarzy.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- TheDude
Ale 'Macarena' i 'Scyzoryk' to nawet im sie udaly.
- Zenek
Metallica najlepsza. Pozdrowienia dla 535, hails.
Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Dzięki za pamięć. Szkoda, że uciekłeś do krainy lizusów. Jak tam? Ręce nie bolą od nieustannego, wzajemnego poklepywania się po plecach?
- Gunman
[youtube][/youtube]Zenek pisze:Metallica najlepsza. Pozdrowienia dla 535, hails.
- Zenek
Mam dużo energii bo właśnie slucham Kill'em All, więc mogę poklepywać po pleckach. Nie ma problemu. Czasem na Masterfula zajrzę przez Tapatalka...ale albo Masterful zszedł na psy, albo w dobie Facebooka i portalów społecznościowych klasyczne fora internetowe mają ciężko i tracą na znaczeniu. Masterful znacznie wytracił impet...to już nie to.