No ale co on tam może powiedzieć nowego? Wiadomo że będzie jebał euro, to już było. Ten cykl klipów(let's find out) na YouTube wg mnie wyczerpał temat.
BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BURZUM
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- zaczyna szaleć
lepszy aryjski varg niz euro komuch torturujący zwierzątka. chetnie przeczytam pdf jak gdzies bedzie w necie.
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
No właśnie, nie śledzilem jakoś uważnie tych vlogow Varga. Ale czy przypadkiem to nie jest jakiś wielki mitoman i bajkopisarz? Do tego odcina się od black metalu... do tego stopnia, że wydaje książkę.
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
-
Serio nie oglądałeś tego? Zajebiste były. To jest szurnięty typ, topnieje od blasku własnej zajebistości ale z drugiej strony wiele jego refleksji jest bardzo trafnych.
A ta książka to chyba jakaś próba przypomnienia o sobie bo kokosów chyba z tego nie będzie.. Jak brakuje siana to powinien jakiś ekskluzywny koncert odjebać. Poszedłbym.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- ozob
- zahartowany metalizator
No ba.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Pierdoli takie swoje głupoty dość regularnie, że Filosofem nie był black metal, że to antyteza black metalu, prócz tego dużo na temat jakiejś takiej neandertalskiej ideologii, do tego że nienawidzi Polski. Można poczytać w ramach ciekawostki, ale nie znajdzie się tam wiele mądrości.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
-
- zaczyna szaleć
- Ascetic
Kleje teraz.
Jak będzie dużo szurlolkonentu, lektura obowiązkowa. Nikt tak nie robi rozrywki jak typ z odklejką. Nawet jak współpisał z Hindusami. Co dodatkowo byłoby podwójnie komiczne.
Poro
-
- postuje jak opętany!
Może poszedł na inny skrót - zapis mowy. To na pewno szybsze niż wstukiwanie w klawiaturę. Potem korekta i gotowe. O ile jakaś jest. Czasami zerkam na twittera co on tam wypisuje i czasami to są takie kocopoły, że głowa mała. Nie pamiętam powodu z jakiego nienawidzi polski, ale to ma chyba związek z chrześcijaństwem. Ale z drugiej strony jesli dobrze mówi o ruskach i nieżyjącym malarzu, to dziwne gdyby mówił inaczej o naszym kraju. Jak będzie okazja, to przeczytam. Ale wolałbym jakby nagrał nowy album Burzum w stlu anty black metalowym jak Filozofem

- Ascetic
Czyli niedouczony matoł. Właściwie powinien być po naszej, polskiej stronie, i że tak powiem, wiedzieć, że jesteśmy, że tak powiem, bogu winni, że nam rozorano jestestwo jakimiś świętymi wojciechami. Właściwie jesteśmy w tym przypadku ofiarami. To, że tacy Szwedzi np. najpóźniej schrystianizowany kraj w Europie, to chyba bardziej zasługa ich położenia, i ówczesnej geopolityki niż samych Szwedów. Resumując, jakąś książkę o narzucaniu nieswojej wiary w Europie powinno mu się podrzucić. Może przynajmniej w tym zakresie by się ogarnął z tym swoim pierdololo.Soundterror pisze: ↑09-01-2024, 20:55Może poszedł na inny skrót - zapis mowy. To na pewno szybsze niż wstukiwanie w klawiaturę. Potem korekta i gotowe. O ile jakaś jest. Czasami zerkam na twittera co on tam wypisuje i czasami to są takie kocopoły, że głowa mała. Nie pamiętam powodu z jakiego nienawidzi polski, ale to ma chyba związek z chrześcijaństwem. Ale z drugiej strony jesli dobrze mówi o ruskach i nieżyjącym malarzu, to dziwne gdyby mówił inaczej o naszym kraju. Jak będzie okazja, to przeczytam. Ale wolałbym jakby nagrał nowy album Burzum w stlu anty black metalowym jak Filozofem![]()
Poro
-
- postuje jak opętany!
Możliwe, że przyswaja wybiórczo takie tematy, które pasują mu do jego wizji świata. Dlatego ciekawi mnie treść tej książki by obadać jego punkt widzenia na 91-93 jak i na to czy odlot coraz większy czy stabilny, że tak to ujmę
On ma więcej książek na koncie, poza jego rpg Myfarog, w którego nie grałem, ale opinie czytałem że straszne drewno i kloc jeśli chodzi o mechanikę.

- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
On napisał tak:
"Chrześcijańsko-nacjonalistyczni zeloci, którzy obwiniają wszystkich za własną głupotę, a także winią Niemców za całe zło świata…"
Generalnie ta diagnoza jest całkiem bliska prawdy.
"Chrześcijańsko-nacjonalistyczni zeloci, którzy obwiniają wszystkich za własną głupotę, a także winią Niemców za całe zło świata…"
Generalnie ta diagnoza jest całkiem bliska prawdy.
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- KKK
- postuje jak opętany!
On stoi w kontrze do samego siebie. Co wypowiedź to inna bujda, przeczenie samemu sobie, wymyślanie historii na nowo po raz enty. No fajnie, tyle, że poza funem chyba nikt rozsądny już nie daje jebania o te spontanicznie tworzone historie.
-
- rasowy masterfulowicz
Zawsze miał skłonności do grubego pierdolenia, chociażby w tym wywiadzie w Thrash em all, tekst o pobycie na wojnie Iran - Irak na zawsze zdefiniował go jako dzbana.
- Ascetic
Naturalnie prawdopodobne. Pokusę do dzielenie się swoją wizją świata ma niejeden współczesny człowiek, a czas na ogarnianie skomplikowanej rzeczywistości, która nas otacza, mało kto. Na szukanie genezy, np. historycznej, jakiegoś wybranego zjawiska, tylko margines. Tym samym, nie mam co się wytrząsać nad nim. Zobaczymy co tam poda, i na ile to będzie miało cokolwiek wspólnego z myśleniem przytomnego człowieka.Soundterror pisze: ↑09-01-2024, 21:04Możliwe, że przyswaja wybiórczo takie tematy, które pasują mu do jego wizji świata.
Poro
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
To samo słyszałem, nawet mnie opinia rozbawiła od kolegi: "No tak, jest rasistowska i kiepska. Nie jest kiepska dlatego, że jest rasistowska, to po prostu kiepska gra."Soundterror pisze: ↑09-01-2024, 21:04On ma więcej książek na koncie, poza jego rpg Myfarog, w którego nie grałem, ale opinie czytałem że straszne drewno i kloc jeśli chodzi o mechanikę.
If you do everything right, there will be no struggle.
- nagrobek
krótko mówiąc wymarzona lektura dla ozobkaŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑09-01-2024, 19:43Pierdoli takie swoje głupoty dość regularnie, że Filosofem nie był black metal, że to antyteza black metalu, prócz tego dużo na temat jakiejś takiej neandertalskiej ideologii, do tego że nienawidzi Polski. Można poczytać w ramach ciekawostki, ale nie znajdzie się tam wiele mądrości.

- ozob
Lepiej od razu napisz, że nie masz €10 na książkę. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Medard
coś się ostatnio zmieniło? bo w rankingu nienawiści Varga PL była dopiero na 10 pozycji:ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑09-01-2024, 19:43Pierdoli takie swoje głupoty dość regularnie, że Filosofem nie był black metal, że to antyteza black metalu, prócz tego dużo na temat jakiejś takiej neandertalskiej ideologii, do tego że nienawidzi Polski. Można poczytać w ramach ciekawostki, ale nie znajdzie się tam wiele mądrości.

Die Welt ist meine Vorstellung.