DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: DARKTHRONE
Hanka jak zwykle gubi się w ocenie sytuacji, ale to i tak postęp w stosunku do żałosnego pierdolenia, że A Blaze In The Northern Sky to pierwszy album Darkthrone.
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
NOWY ALBUM !
We have been working with band related things this Winter. This coming Autumn, some songs will appear from the Depths, ready to take true form.
We have been working with band related things this Winter. This coming Autumn, some songs will appear from the Depths, ready to take true form.
- tomder
- zaczyna szaleć
Heh ale się rozpędzili ;] Niech tworzą do piwa się posłucha , skąd info ?Bloodcult pisze:NOWY ALBUM !
- Skaut
pewnie zasłyszane na koncercietomder pisze:Heh ale się rozpędzili ;] Niech tworzą do piwa się posłucha , skąd info ?Bloodcult pisze:NOWY ALBUM !
Coś tam było! Człowiek!
-
fb
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- COFFIN
- tomder
- zaczyna szaleć
Re:
No tak , toż to w Poznaniu ostatnio podobno grali ;)Skaut pisze:pewnie zasłyszane na koncercietomder pisze:Heh ale się rozpędzili ;] Niech tworzą do piwa się posłucha , skąd info ?Bloodcult pisze:NOWY ALBUM !
Dzięki ![V] pisze:fb
Ostatnio zmieniony 16-04-2014, 22:56 przez tomder, łącznie zmieniany 1 raz.
- vicek
- zahartowany metalizator
i tak będzie lepsze od odrazy i licha
-
właśnie chodzi o to że nie ma w tym nic złego ;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- COFFIN
A niech tam sobie grają. Śmieszy mnie po prostu robienie od jakiegoś czasu świętej krowy z Fenriza. Bo wcale nie jest tak, jak to on sam czasem gada, szczególnie o sobie samym. No, ale - internet wie lepiej.
'Come the Blessed Madness'
-
robienie świętej krowy z kogokolwiek jest śmieszne.Fenriz czasem pierdoli od rzeczy i promuje chuja warte zespoły,to prawda. Ale i tak go lubię,może dlatego,że jest taki przerysowany, pełen sprzeczności,trochę jak postać z kreskówki;)COFFIN pisze:A niech tam sobie grają. Śmieszy mnie po prostu robienie od jakiegoś czasu świętej krowy z Fenriza. Bo wcale nie jest tak, jak to on sam czasem gada, szczególnie o sobie samym. No, ale - internet wie lepiej.
- vicek
- zahartowany metalizator
hehehe mi się agent stal podobałCOFFIN pisze:A niech tam sobie grają. Śmieszy mnie po prostu robienie od jakiegoś czasu świętej krowy z Fenriza. Bo wcale nie jest tak, jak to on sam czasem gada, szczególnie o sobie samym. No, ale - internet wie lepiej.
Wydaje się jednak, że czasy największego pierdolenia ma za sobą.COFFIN pisze:A niech tam sobie grają. Śmieszy mnie po prostu robienie od jakiegoś czasu świętej krowy z Fenriza. Bo wcale nie jest tak, jak to on sam czasem gada, szczególnie o sobie samym. No, ale - internet wie lepiej.
- COFFIN
Mnie tam nie chodzi o kwestie muzyczne, bo żadna to dla mnie wyrocznia. Kiedyś go też 'lubiłem', ale okazało się, że nie tylko pierdoli od rzeczy, ale i po prostu ściemnia. Więc nara:)
- Skaut
dokładnie to samo sobie pomyślałem :D :D Jego wypowiedzi od zawsze trzeba w duży nawias brać, bo inaczej okazuje się, że debiut Agent Steel usłyszał jeszcze przed jego nagraniem ;] Raczej nikt tutaj na forum z Fenriza świętej krowy nie robił.[V] pisze:robienie świętej krowy z kogokolwiek jest śmieszne.Fenriz czasem pierdoli od rzeczy i promuje chuja warte zespoły,to prawda. Ale i tak go lubię,może dlatego,że jest taki przerysowany, pełen sprzeczności,trochę jak postać z kreskówki;)COFFIN pisze:A niech tam sobie grają. Śmieszy mnie po prostu robienie od jakiegoś czasu świętej krowy z Fenriza. Bo wcale nie jest tak, jak to on sam czasem gada, szczególnie o sobie samym. No, ale - internet wie lepiej.
Coś tam było! Człowiek!
- COFFIN
Re:
No to powtórzę:
COFFIN pisze:Mnie tam nie chodzi o kwestie muzyczne
Czy aby na pewno?:D Poza tym - nie tylko o forum mi chodziło.Skaut pisze:Raczej nikt tutaj na forum z Fenriza świętej krowy nie robił.