Oj zabolało cię? Jak mi przykro.tomder pisze:rzekł pedałek - trolololoPlastek pisze:Niedługo te pedałki będą wysrewać te swoje giej-kabarety co 3 miesiące.
DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: DARKTHRONE
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- tomder
- zaczyna szaleć
No , będę przeżywać przez tydzień :)Plastek pisze:Oj zabolało cię? Jak mi przykro.tomder pisze:rzekł pedałek - trolololoPlastek pisze:Niedługo te pedałki będą wysrewać te swoje giej-kabarety co 3 miesiące.
-
- mistrz forumowej ceremonii
trochę racji jest w tym, że srają tymi płytami niczym z karabinu maszynowego. inna sprawa, że jak zawsze, nikt nie każe kupować/słuchać
-
najgorsze są te kompilacje, po chuj komu zestaw trzech vinyli z utworami które wszystkie znają z regularnych płyt?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- zaczyna szaleć
W przypadku tego boksu ważniejsza jest książka[V] pisze:najgorsze są te kompilacje, po chuj komu zestaw trzech vinyli z utworami które wszystkie znają z regularnych płyt?
-
o ile to jest książka, a nie folder z obrazkami za 40 funtów..NorbiB pisze:W przypadku tego boksu ważniejsza jest książka[V] pisze:najgorsze są te kompilacje, po chuj komu zestaw trzech vinyli z utworami które wszystkie znają z regularnych płyt?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
W sumie calkiem niezly ten wiersz. Szczegolnie wzruszyl mnie pogrubiony wers. Piekny rym.Marcin pisze:Fenriz...
My Polacy zabardzo wszystko bierzemy do siebie.
Norwegowie maja dystans do siebie...
Gylve miałem okazje poznac zeszłego roku. Nie, nie doręczał ,mnie listu hehehe
Norwegowie to specyficzny naród. Tutaj tkwi pewien szkopuł. Dumni, trochę zapatrzeni w Germanie..A nas ze wschpdniej Europy maja za trzeci Swiat. Oni bogaci, samowystarczalni, szczęśliwi...
Z tad wiec kładą LACHE na wszystko i wszystkich na całym swiecie - z reszta !
Swietnie się bawiąc tym, od nikogo nic nie potrzebując.
Niestety fani biora pewne jego zachowania na serio. To błąd.
On nic nie musi...pierdoli wszystko. Za to szanuje jego i to srodowisko.
Koles nagral wiecej dobrych kawałków niż pare kapel razem wziętych. Kurwa miał chyba ze 20 lat wtedy...
Muzyka jest jego pasja a nie chlebem !
Powoli staram się ich zrozumieć....
...i zaczynam rozumieć ze w tak małym kraju powstało takie zatrzęsienie bandów BM i okolicy.
Oczywiście nie tylko dlatego ze w średniowieczu pokazali ,, srodkowy palec ,, Watykanowi !
Pominmy terazniejszego Satyra ( Szacunek IMO za Storm i Wongraven ) i Dimmu B.
-
ten jak zwykle rozjebał avatarem ;)
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

No jakie fantastyczne grafiki posiada ten bootleg :D
Bootleg z próby z 1992 r. Under A Funeral Moon, Unholy Black Metal, Summer of the Diabolical Holocaust, Crossing the Triangle of Flames, Natassja in Eternal Sleep. 100 sztukasów.
Jak ktoś by chciał to może sobie zamówić... ZAKUPY
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
"Ravishing Grimness". Cóż to za piękny i niedoceniony album. Od paru popijaw nie może mi się przestać kręcić. To jest rock and roll.
Kerosene keeps me warm.
- hcpig
Najsłabszy z 'normalnych' DT bo rozpierdala tylko 'The Claws of Time' i s/t a reszta jest na ogół meh.
Ale i tak lepszy niż cokolwiek po 'Sardonic Wrath'.
Yare Yare Daze
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Nie wiem, czy najsłabszy, nie uważam, że "normalny". "The Claws..." lubię akurat najmniej z całej płyty. Reszta to właśnie riffy, riffy, riffy.hcpig pisze:Najsłabszy z 'normalnych' DT bo rozpierdala tylko 'The Claws of Time' i s/t a reszta jest na ogół meh.
Tu się zgadzam. Wolę Darkthrone, kiedy grają na serio.hcpig pisze:Ale i tak lepszy niż cokolwiek po 'Sardonic Wrath'.
Kerosene keeps me warm.
- hcpig
Normalny w sensie sprzed ery tyrolskich kapelusików i jodłowania.
Nie wierzę... serio nie ogarniam tego.83koper83 pisze:"The Claws..." lubię akurat najmniej z całej płyty.
Yare Yare Daze
- Lykantrop
Co za wierutne bzdury. "Ravishing Grimness" jest zdecydowanie obok "Hate Them" najlepszym DT ze środkowego okresu (zakładając, że środkowy okres to od 96 r. wzwyż).hcpig pisze:Najsłabszy z 'normalnych' DT bo rozpierdala tylko 'The Claws of Time' i s/t a reszta jest na ogół meh.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- weteran forumowych bitew
Panie, nigdy w życiu.hcpig pisze:Najsłabszy z 'normalnych' DT bo rozpierdala tylko 'The Claws of Time' i s/t a reszta jest na ogół meh.
Alkoholowy heavy rock metal 'n' roll > melodyjne pieśni z lasu.
Przy czym faktem jest, że "nowy" DT (tzn od The Cult Is Alive włącznie wzywż) cechuje się pewna nierównością i osobiście wolę Ravishing Grimness niż np. Dark Thrones And Black Flags.
Ostatnio zmieniony 10-05-2014, 23:51 przez Baton, łącznie zmieniany 1 raz.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
-
- w mackach Zła
DT&BF oczywiście zajebiste. ostatnia dobra płyta darkthrone.
- hcpig
Nienienie, od '96 idzie tak:Lykantrop pisze:Co za wierutne bzdury. "Ravishing Grimness" jest zdecydowanie obok "Hate Them" najlepszym DT ze środkowego okresu (zakładając, że środkowy okres to od 96 r. wzwyż).hcpig pisze:Najsłabszy z 'normalnych' DT bo rozpierdala tylko 'The Claws of Time' i s/t a reszta jest na ogół meh.
Plaguewielder>Total Death>Hate Them>Sardonic Wrath>Ravishing Grimness
Goatlord nie liczę z wiadomych względów.
Yare Yare Daze
-
- zaczyna szaleć
Że niby lepsze niż numery z Hate Them? Chyba żartujesz koleś.hcpig pisze:Najsłabszy z 'normalnych' DT bo rozpierdala tylko 'The Claws of Time' i s/t a reszta jest na ogół meh.
Edit. Eee, fuck logic co nie? :)hcpig pisze:
Nienienie, od '96 idzie tak:
Plaguewielder>Total Death>Hate Them>Sardonic Wrath>Ravishing Grimness
Goatlord nie liczę z wiadomych względów.
- hcpig
-
odwrócić strzałki i by się w sumie zgadzałohcpig pisze: Plaguewielder>Total Death>Hate Them>Sardonic Wrath>Ravishing Grimness