MAYHEM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MAYHEM
Coś w tym jest :) dobrze interpretuje aż ludzi :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- maciek z klanu
Jak pan z obrazka?535 pisze:Czytam w waszych sercach jak w otwartej księdze.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Pan Marek jest wybitnym fachowcem w tej dziedzinie. Chciałbym być kiedyś taki jak on.
- Gotyk
- zaczyna szaleć
Następny kawałek z nowej płyty:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Tymczasem, w ferworze promocyjnym nadchodzącego materiału wyszło na jaw, że norweska policja podsłuchiwała telefon Varga, znała jego mordercze plany i celowo dopuściła do ich realizacji, żeby za jednym zamachem zdjąć z szachownicy dwóch Lordów Chaosu.
Poza tym, okazuje się, że imć Necrobutcher już, już... miał zajebać Euro własnoręcznie, ale Varg wyskoczył przed szereg. Necrobutcher właśnie sobie to wszystko przypomniał.
(Varg jak zwykle wkłada patyk w szprychy tej damki pt. MAYHEM, bo uparcie twierdzi, ze żadnych planów nie miał, wszystko odbyło się spontanicznie oraz w samoobronie a poza tym do Euro dzwonił tylko Snorre.)
Poza tym, okazuje się, że imć Necrobutcher już, już... miał zajebać Euro własnoręcznie, ale Varg wyskoczył przed szereg. Necrobutcher właśnie sobie to wszystko przypomniał.
(Varg jak zwykle wkłada patyk w szprychy tej damki pt. MAYHEM, bo uparcie twierdzi, ze żadnych planów nie miał, wszystko odbyło się spontanicznie oraz w samoobronie a poza tym do Euro dzwonił tylko Snorre.)
Kerosene keeps me warm.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- ozob
- zahartowany metalizator
Poki co wciagaja dupa "EW".
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Póki co pokazuje jak znakomitą płytą jest Esoteric Warfare. Bieda z nędzą. Gdyby nie logo, nikt by nawet o tym nie wspomniał.
- vicek
Mi też , najlepszy jak dotąd . Szkoda tylko że brzmienie wypieszczone jak suty Ewy Sonet .nicram pisze:Podoba mi się ten nowy wałek.
- bullet
- zaczyna szaleć
Dziwnym trafem Necro zdecydował się o tym opowiedzieć tuż przed premierą nowej płyty. ;)
EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE
- dzik
-
- zaczyna szaleć
Jestem niebańsko wyjebion tej nowej płyty.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
I mówi to jak już film o Mayhem dawno nakręcony. Nieładnie.bullet pisze:Dziwnym trafem Necro zdecydował się o tym opowiedzieć tuż przed premierą nowej płyty. ;)
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
Widocznie sam czuje, że nagrali wtórnego nieporadnego kloca, produkt i chce podkręcić preorder., żeby zagłuszyć wyrzuty sumienia. Wszak to jest pierwszy raz. Swoista defloracja. Czy ta premiera nie jest czasem przesunięta? Zabawne jest stadne oczekiwanie na nową płytę Mayhem. Gdzie ci ludzie byli w połowie lat 90-tych? Ja chyba nawet wiem.bullet pisze:Dziwnym trafem Necro zdecydował się o tym opowiedzieć tuż przed premierą nowej płyty. ;)
- Sybir
W domeczku albo w lewym jajeczku. Zgadłem?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz