TENEBRIS - powrót komety!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- moonfire
- zahartowany metalizator
Re: TENEBRIS - powrót komety!
Właśnie.
- Najprzewielebniejszy
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Th0rn pisze:TENEBRIS. Łodzianie są już po sesji nagraniowej nowego albumu, więc z pewnością zaprezentują również kilka premierowych kompozycji.
Po sesji nagraniowej = koniec pracy, czy dlubiecie dalej?simondebelem pisze:właśnie idzie o to że minął rok a my wypieściliśmy 2 numery z 11 czy 12, także czas realizacji całości będzie dłuższy niż na początku mysleliśmy. Jednak puki co odpukać w niemalowane drewno jesteśmy na tyle zadowoleni z efektu że nie żałujemy czasu poswięconego na te nasze brzmieniowe dojrzewanie.
- Najprzewielebniejszy
miało byc 15.06.kregozmyk pisze:współczuje ;)Analripper pisze:1. 06
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
raczej to drugie pozatym wypowiedź o końcu sesji nagraniowej jest nieautoryzowana :)0ms pisze:Po sesji nagraniowej = koniec pracy, czy dlubiecie dalej?
- Gotharus
- postuje jak opętany!
Takt rzucił boxa na allegro za 19,90, śmieszna cena. Tym razem nie opierdzielali się z wysyłką, u mnie box był po trzech dniach od wpłaty pieniędzy, także brać jak ktoś jeszcze nie ma.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Przypomina mi sie teraz delikwent, ktory wkrotce po zniknieciu tego boxa z allegro polakomil sie na atrakcyjna oferte SUPER RAR 100pln, hehehe.
Co do takt to z Allegro mozna od nich brac wzglednie spokojnie. Sam nie wiedzac kto to wystawia kliknalem sobie kiedys sztuke i doszlo bez problemow, w trybie ekspresowym.
Co do takt to z Allegro mozna od nich brac wzglednie spokojnie. Sam nie wiedzac kto to wystawia kliknalem sobie kiedys sztuke i doszlo bez problemow, w trybie ekspresowym.
- Agnósdej
- zaczyna szaleć
Dokładnie- allegrowo realizują bez problemu, w sklepie nie wiem jak jest teraz ale pod koniec działania omnio było koszmarnie.
A tak w temacie- w końcu przekonałem się do Tenebris. Nie wiem czy to kwestia wcześniejszego zbyt słabego i mało uważnego osłuchania ale parę dni temu przewałkowałem to co mam na półkach i napiszę krótko: bardzo dobra muzyka. Dobrze by było gdyby panowie ruszyli chociaż w krótką trasę nawet jako support.
A tak w temacie- w końcu przekonałem się do Tenebris. Nie wiem czy to kwestia wcześniejszego zbyt słabego i mało uważnego osłuchania ale parę dni temu przewałkowałem to co mam na półkach i napiszę krótko: bardzo dobra muzyka. Dobrze by było gdyby panowie ruszyli chociaż w krótką trasę nawet jako support.
Agnós!!! Dej! Dej! Dej!
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Nie do konca. :DD Wysylali winyle za darmo. :)Agnósdej pisze:pod koniec działania omnio było koszmarnie.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Odkuli sie na tych, ktorym nic nie wyslali :D
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Też sobie zakupiłem ten boks zachęcony Waszymi opiniami; zresztą za taką cenę byłoby wręcz głupotą z takiej oferty nie skorzystać, chociaż Tenebris znam właściwie tylko z Leavings of Distortion Soul, którą to płytę zresztą zapamiętałem jako bardzo ciekawą. Czas obadać resztę.
The madness and the damage done.
- empir
Znam tylko The Odious Progress.
Czas nadrobić zaległości.
Czas nadrobić zaległości.
- empir
Gdzie i za ile jeśli można spytać?Kurt pisze:Też sobie zakupiłem ten boks zachęcony Waszymi opiniami; zresztą za taką cenę byłoby wręcz głupotą z takiej oferty nie skorzystać
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Na allegro takt sprzedaje.
Ja wczoraj odebralem swoj egzemplarz, ale jeszcze nie mialem okazji posluchac. Jutro pierwszy strzal.
Ja wczoraj odebralem swoj egzemplarz, ale jeszcze nie mialem okazji posluchac. Jutro pierwszy strzal.
this is a land of wolves now
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Na allegro (tutaj).empir pisze:Gdzie i za ile jeśli można spytać?Kurt pisze:Też sobie zakupiłem ten boks zachęcony Waszymi opiniami; zresztą za taką cenę byłoby wręcz głupotą z takiej oferty nie skorzystać
The madness and the damage done.
- empir
ło dzizus jak tanio. kupiłem w ciemno bo z 5 płytek znam tylko 1.
dzięki za info
dzięki za info
- maciek z klanu
to reszta tez ci sie spodoba :) zakup obowiazkowy jak ktos nie ma !!!
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
tak mówisz? bo właśnie zarobiłem 25 zł i nie wiem czy je wydać na te płyty czy narkotyki :D
- maciek z klanu
kup se tenebris i piwo :)
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Ale z przesylka wyjdzie wiecej niz 25. Nie wspominajac o tym, ze lacznie daje to kwote niebezpiecznie bliska 30pln