SINISTER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Re: SINISTER
O fajnie! W końcu jakaś ich płyta, którą chętnie posłucham.
Ostatnio zmieniony 14-01-2015, 11:44 przez Rattlehead, łącznie zmieniany 1 raz.
support music, not rumors
-
- weteran forumowych bitew
nie lubię takich akcji typu cover albumy... za takie wydawnictwa powinni wołać połowę ceny...
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
W sumie też nie lubię, ale nie ma przymusu żeby te albumy kupować. Jak będzie możliwość, przesłucham, jak nie to będę udawał że tego albumu nie ma.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
raz, ze nie lubie takich wydawnictw, a dwa to ze wszystkie kawalki sa +/- w ich stylu. nie wiem po co sie silic na nagrywanie coveru, ktory bedzie brzmial tak samo jak oryginal? jak juz coverowac to reinterpretowac, a nie kopiowac.
Guilty of being right
-
- postuje jak opętany!
Chętnie posłucham. Lubię (i sza-nu-ję!) Sinister, a zaprezentowany tutaj zestaw kawałków, poza jedną anonimową dla mnie kapelą, to same hity z najwyższej półki.
- Drone
Dobór kawałków znakomity. Dziwi co prawda obecność MERAUDER, bo to znacznie "nowszy" zespół od pozostałych na liście, a w dodatku hc, ale zobaczymy.
Ostrzegam jednocześnie przed lekceważeniem ostatnich dokonań SINISTER - to się może zemścić w przyszłości. Wszystko, co wyszło od "Afterburner" włącznie, to klasa światowa. Zeszłoroczna płyta jest wyborna - jeden z najlepszych deathmetalowych strzałów.
Ostrzegam jednocześnie przed lekceważeniem ostatnich dokonań SINISTER - to się może zemścić w przyszłości. Wszystko, co wyszło od "Afterburner" włącznie, to klasa światowa. Zeszłoroczna płyta jest wyborna - jeden z najlepszych deathmetalowych strzałów.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
Czy to jeden z najlepszych death metalowych strzałów, to kwestia gustu, ale płyta jest dobra i wstydu autorom nie przynosi.
- Rattlehead
Strasznie mnie wkurwia ich to 'nowe' brzmienie. Jeszcze do Aggressive Measures i ewentualnie Afterburner fajnie to kosiło, a teraz to jest taka polerka, że aż mnie mdli.
support music, not rumors
-
Mają podobno wystąpić na jedynym koncercie w Polsce 26 września we Wrocławiu, w klubie "od zmierzchu do świtu".
- Harlequin
Jechałbym oglądać.Nasum pisze:Mają podobno wystąpić na jedynym koncercie w Polsce 26 września we Wrocławiu, w klubie "od zmierzchu do świtu".
-
Do września daleko, ale w sumie jeśli nie będą grać dodatkowo jakiegoś koncertu gdzieś bliżej to też pomyślałbym nad wyjazdem. Zależy też z kim będą grać.
- manieczki
-
W sumie nie lubiłem i nadal nie lubię tego rodzaju wydawnictw, rozumiem że zespół musi dać o sobie znać, że nadal komponują, że muszą coś wydać, bo pewnie tak jest skonstruowany kontrakt i wytwórnia naciska, ale to takie naciąganie fanów... Chociaż do rekordzistów z Six Feet Under chyba nikt nie podskoczy. Niemniej podaruję sobie ten cover album.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
ciekawi mnie to wykonanie Merauder "MAster Killer"
In a world of compromise...some don't
-
Nasum pisze:W sumie nie lubiłem i nadal nie lubię tego rodzaju wydawnictw.
-
Szkoda tylko okładki, ta prezentuje się na tle co najmniej trzech ostatnich całkiem całkiem.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Kupić pewnie nie kupię, ale z raz przesłucham. Za bardzo lubię tę kapelę, żeby ich tak całościowo olać.
The madness and the damage done.
-
Legacy of Ashes to bardzo fajna płyta. W gruncie rzeczy najlepsza od Aggressive Measures. W czasach debiutu natomiast, był to najlepszy zespół z Europy. Mało co może rywalizować z Cross the Styx. Takie płyty można zliczyć na palcach jednej ręki.
-
To może poruszę kwestię o którą i ja i kolega Heretyk zapytaliśmy w jednym z tematów: Jak wygląda box z wszystkimi płytami Sinistera? Każda płyta jest wsunięta w zwykła kartonową kopertę z reprodukcją okładki, czy może dodatkowo jest też dołączona osobna książeczka ( co wydaje się mocno wątpliwe)? Szukać brakujących albumów gdzieś na jakimś portalu aukcyjnym, czy też może dać szansę i zakupić to wydawnictwo? Warte to swoich pieniędzy? Jeśli już gdzieś padła odpowiedź, to nie rzucajcie bluzgami i nie każcie szukać, tylko odpowiedzcie. Jeśli ktoś już nabył może wrzucić foty.
- uglak
digipacki, ksiazeczka zdaje sie wspolna dla wszystkich wydawnictw

Guilty of being right