SHINING
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Koval
- rozkręca się
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez jesterSS[/i]
Przy okazji - co to jest to "emo"? [/quote]
[img]http://img528.imageshack.us/img528/3226 ... antrx9.jpg[/img]
Przy okazji - co to jest to "emo"? [/quote]
[img]http://img528.imageshack.us/img528/3226 ... antrx9.jpg[/img]
- Kingu
- weteran forumowych bitew
[quote][i]Wysłane przez twoja_stara_trotzky[/i]
http://www.myspace.com/skitliv777
[/quote]
Mam wrażenie, że Maniac nie miał pomysłu na to co dalej... A jak pomyślę o genialnych czasach GDOW to mi szkoda faceta, że tak "skończył"... Muzycznie Skitliv ma lata świetlne do Shining, z którym się chyba zaprzyjaźnił.
W grudniu obie kapelki na trasie, może będzie okazja zobaczyć...
http://www.myspace.com/skitliv777
[/quote]
Mam wrażenie, że Maniac nie miał pomysłu na to co dalej... A jak pomyślę o genialnych czasach GDOW to mi szkoda faceta, że tak "skończył"... Muzycznie Skitliv ma lata świetlne do Shining, z którym się chyba zaprzyjaźnił.
W grudniu obie kapelki na trasie, może będzie okazja zobaczyć...
Podbijam ten arcyciekawy topic, bo "IV" jest naprawdę świetną płytą. Nie licząc "Samvetskvalens Ballad" znajdują się tutaj tylko zajebiste kawałki. "Halmstad" już nie trzyma tego poziomu - jest to płyta według mnie przesłodzona, zbyt mało w niej ekstremy, za dużo natomiast 'emocjonalnych', że tak to nazwę, momentów. Niemniej nie zmienia to jednak faktu, iż jest to dobry album i generalnie Shinig to dla mnie takie lepsze Burzum.
-
- postuje jak opętany!
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
To nieźle jesteś zjebanyvomit pisze:Podbijam ten arcyciekawy topic, bo "IV" jest naprawdę świetną płytą. Nie licząc "Samvetskvalens Ballad" znajdują się tutaj tylko zajebiste kawałki. "Halmstad" już nie trzyma tego poziomu - jest to płyta według mnie przesłodzona, zbyt mało w niej ekstremy, za dużo natomiast 'emocjonalnych', że tak to nazwę, momentów. Niemniej nie zmienia to jednak faktu, iż jest to dobry album i generalnie Shinig to dla mnie takie lepsze Burzum.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Shining Nominated For The Swedish Metal Awards
SHINING have been nominated to the Swedish Metal Awards in the category of best alternative metal album of 2007.
If you feel that SHINING deserve such an award you should get your voice heard by placing your vote NOW at their website !
click on top of the page to the left for the english version!!!
www.swedishmetalawards.com
SHINING have been nominated to the Swedish Metal Awards in the category of best alternative metal album of 2007.
If you feel that SHINING deserve such an award you should get your voice heard by placing your vote NOW at their website !
click on top of the page to the left for the english version!!!
www.swedishmetalawards.com
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Tak trudno zrozumieć, że ktoś nie jest fanatycznym lachociągiem Vikernesa?So_It_Is_Done pisze:To nieźle jesteś zjebanyvomit pisze:Podbijam ten arcyciekawy topic, bo "IV" jest naprawdę świetną płytą. Nie licząc "Samvetskvalens Ballad" znajdują się tutaj tylko zajebiste kawałki. "Halmstad" już nie trzyma tego poziomu - jest to płyta według mnie przesłodzona, zbyt mało w niej ekstremy, za dużo natomiast 'emocjonalnych', że tak to nazwę, momentów. Niemniej nie zmienia to jednak faktu, iż jest to dobry album i generalnie Shinig to dla mnie takie lepsze Burzum.
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt: