CHRIST AGONY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: CHRIST AGONY
Nie tylko wyglądają, ale i się nazywają. Na szczęście w tym przypadku ważna jest muzyka, a ta moim zdaniem dałaby radę się obronić z CD.
all the monsters will break your heart
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
nie przypominam sobie zebym slyszal cos christ agony poza pierwszymi trzema albumami.
niech to miejsce niebawem zniknie
- empir
Właśnie kończę słuchać tej płyty. Jest bardzo dobra. Szkoda że niedoceniana.nicram pisze:Masz rację. Nie jest słaba, jest koszmarnie słaba. :-)
No ale każdy lubi coś innego.
Sądzę jednak, że wielu jej nie dało szansy. Wolą za to w kółko słuchać nudnej już trójki.
- nicram
Dawałem jej szansę. Naprawdę. To jedyna płyta Christ Agony, którą sprzedałem. Jest potwornie nudna, wymęczona z nie najlepszymi partiami perkusji. Inferno całkowicie poległ na tym materiale. Ale pewnie więcej nie dało się wycisnąć z tych kompozycji. Dla mnie jest to zdecydowanie najgorsza płyta tego zespołu.
all the monsters will break your heart
- empir
No to jeśli
to luz. Kwestia gustu i tyle.nicram pisze:Dawałem jej szansę.
- trup
:D:D:D:D:Dnicram pisze:Dawałem jej szansę. Naprawdę. To jedyna płyta Christ Agony, którą sprzedałem. Jest potwornie nudna, wymęczona z nie najlepszymi partiami perkusji. Inferno całkowicie poległ na tym materiale. Ale pewnie więcej nie dało się wycisnąć z tych kompozycji. Dla mnie jest to zdecydowanie najgorsza płyta tego zespołu.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- domel666
- zaczyna szaleć
Juz niebawem nowa Ep Christow "Black Blood"
- manieczki
To kto pierwszy panowie zlozy donos? Podaje adres dla zapominalskich:domel666 pisze:Juz niebawem nowa Ep Christow "Black Blood"
http://www.zglosnienawisc.otwarta.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- domel666
- zaczyna szaleć
http://www.musickmagazine.pl/archiwa/4061" onclick="window.open(this.href);return false;
- Rattlehead
- Żułek
szkoda ze tylko 3 numery ale pre-ordera zrobiłem a przy okazji uzupełniłem kolekcje kaset Vadera ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Oki
- weteran forumowych bitew
Pełna zgoda. W sumie wszystkie kapele Cezara dawały radę czy to Moon, Christ Agony czy Union.Rattlehead pisze:Wyjebisty numer!
- Kilgore
Ech, jak bym poczytał wcześniej ten temat, wygląda że się wyjebałem. Dostaliście w końcu te lp czy nie.
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
- SATYROS
- w mackach Zła
Ja Moonlight dostałem, ale po 3-miesięcznym oczekiwaniu.Kilgore pisze:Ech, jak bym poczytał wcześniej ten temat, wygląda że się wyjebałem. Dostaliście w końcu te lp czy nie.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
nowy numer naprawdę mi się podoba. nie, nie wszystkie kapele Cezara dawały radę, a zwłaszcza nie wszystkie płyty dawały radę, oj nie.Oki pisze:Pełna zgoda. W sumie wszystkie kapele Cezara dawały radę czy to Moon, Christ Agony czy Union.Rattlehead pisze:Wyjebisty numer!
-
- w mackach Zła
Masz na myśli Whispers ? ;)Sova pisze:nowy numer naprawdę mi się podoba. nie, nie wszystkie kapele Cezara dawały radę, a zwłaszcza nie wszystkie płyty dawały radę, oj nie.Oki pisze:Pełna zgoda. W sumie wszystkie kapele Cezara dawały radę czy to Moon, Christ Agony czy Union.Rattlehead pisze:Wyjebisty numer!
- Oki
no przy Christach wiadomo, że były wzloty i spadki formy, ale zdecydowana większość ich dyskografii na plusSova pisze:nowy numer naprawdę mi się podoba. nie, nie wszystkie kapele Cezara dawały radę, a zwłaszcza nie wszystkie płyty dawały radę, oj nie.Oki pisze:Pełna zgoda. W sumie wszystkie kapele Cezara dawały radę czy to Moon, Christ Agony czy Union.Rattlehead pisze:Wyjebisty numer!
- Godplayer
- w mackach Zła
http://store.witchinghour.pl/christ-ago ... -6320.html" onclick="window.open(this.href);return false; / Moonlight LP
- Żułek
propo nowej epki
witching hour pisze:Witamy,
niestety nie mamy jeszcze kasety CHrist Agony, będzie ok piątku u nas.
Przepraszamy za opóźnienie, ale kaseta dotarła do nas z tragiczną jakością nadruku ,musieliśmy zwrócić i czekamy na nową partię.
whp
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
[youtube][/youtube]