Nie osłabiaj mnie Kastor :D wszystko bym przyjął na klatę, ale nie to, że nie mam własnego zdania... :(Castor pisze:I w sumie jak też go lubię, ale.... ;)
Niby już powoli zaczynałem Cię akceptować, ale teraz to sobie przejebałeś doszczętnie.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Nie osłabiaj mnie Kastor :D wszystko bym przyjął na klatę, ale nie to, że nie mam własnego zdania... :(Castor pisze:I w sumie jak też go lubię, ale.... ;)
Strach się bać ;) A zresztą to przecież napisałem że Cię lubię, więc dlaczego się złościsz??Heretyk pisze:Nie osłabiaj mnie Kastor :D wszystko bym przyjął na klatę, ale nie to, że nie mam własnego zdania... :(Castor pisze:I w sumie jak też go lubię, ale.... ;)
Niby już powoli zaczynałem Cię akceptować, ale teraz to sobie przejebałeś doszczętnie.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
To znakomity album bez dwóch zdań, ba, nawet bez jednego, ale czy najlepszy? Zresztą, w przypadku tej kapeli, tak jak w przypadku Death, wymienienie jakiejkolwiek płyty jako najlepszej nie będzie jakoś specjalnie kontrowersyjne. ;-)Maria Konopnicka pisze:2. "Scum" jest najlepszą płytą jaka kiedykolwiek została nagrana!
Można tylko po co?Kurt pisze:No to to Scum jest OK czy się nie da słuchać, bo się pogubiłem?
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.