DEATHSPELL OMEGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DEATHSPELL OMEGA
Nie przesłuchałem nowej płyty do końca. Poprzedniej też nie. Im więcej o tej kapeli gadacie tym mniejszą mam ochotę tego słuchać :)
-
TheDude pisze:Nie przesłuchałem nowej płyty do końca. Poprzedniej też nie. Im więcej o tej kapeli gadacie tym mniejszą mam ochotę tego słuchać :)
niesamowita sprawa. tak bez złośliwości i bez jaj. osobiście nie mam ochoty ostatnio słuchać czegokolwiek innego
- maciek z klanu
Ojjjj kilka godzin na masterfula i już podły nastroj?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Phren
- rozkręca się
Ja tak samo. Ostatnią płytę katuję od miesiąca. Dzisiaj po bimbrze puściłem sobie od Kenose w górę. Nie ma nic doskonalszego w black metalu. Hails!Heretyk pisze:TheDude pisze:Nie przesłuchałem nowej płyty do końca. Poprzedniej też nie. Im więcej o tej kapeli gadacie tym mniejszą mam ochotę tego słuchać :)
niesamowita sprawa. tak bez złośliwości i bez jaj. osobiście nie mam ochoty ostatnio słuchać czegokolwiek innego
- ozob
- zahartowany metalizator
Srodze smiechlem. (:Phren pisze:Ja tak samo. Ostatnią płytę katuję od miesiąca. Dzisiaj po bimbrze puściłem sobie od Kenose w górę. Nie ma nic doskonalszego w black metalu. Hails!Heretyk pisze:niesamowita sprawa. tak bez złośliwości i bez jaj. osobiście nie mam ochoty ostatnio słuchać czegokolwiek innegoTheDude pisze:Nie przesłuchałem nowej płyty do końca. Poprzedniej też nie. Im więcej o tej kapeli gadacie tym mniejszą mam ochotę tego słuchać :)
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
A co jest według ciebie doskonalsze?
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
- dzik
^ Ale żeś się pan przypierdolił do tego Satyricon. Ostatni Satyricon to bardzo dobra płyta. Kogo obchodzi, czy to black metal, czy co innego.
A na opinie Ozoba nie ma sensu zwracać uwagi.
dobry kościół to kościół spalony
- ozob
Az taki niewyrobiony jestes? (:Lord Gorloj pisze:A co jest według ciebie doskonalsze?
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
Po prostu jestem ciekaw co jest twoim zdaniem lepsze w black metalu od Deathspell Omega.
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
- Bloodcult
- ozob
Mayhem, Darkthrone, Emperor, plyty Satyricon, Immortal, Gehenna, Funeral Mist, Cultes des Ghoules itd. Wiela tego.Bloodcult pisze:Burzum
- Bloodcult
Ale współczesny Darkthrone czy Mayhem to cienie tego czym te zespoły były kiedyś.
Burzum to nadal definicja gatunku (nawet ten współczesny).
Cultes Des Ghoules - pełna zgoda.
Burzum to nadal definicja gatunku (nawet ten współczesny).
Cultes Des Ghoules - pełna zgoda.
Podobnie jak na moje.dzik pisze:^ Ale żeś się pan przypierdolił do tego Satyricon. Ostatni Satyricon to bardzo dobra płyta. Kogo obchodzi, czy to black metal, czy co innego.
- vicek
kaevum .. gontyna kry .. dark fury ... burzum... darkthrone... satanic warmasterLord Gorloj pisze:A co jest według ciebie doskonalsze?
- WaszJudasz
:D :D :Dvicek pisze:gontyna kry .. satanic warmaster
Myślę, że wszystko jasne. Droga do doskonałości w black metalu: się nie wychylać. Muzyka ma być ta sama, co u wszystkich, a teksty o pierdołach.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
a Ordo Sanguinis Noctis?vicek pisze:kaevum .. gontyna kry .. dark fury ... burzum... darkthrone... satanic warmasterLord Gorloj pisze:A co jest według ciebie doskonalsze?
Poprzedniej nie da się słuchać :-) też przez kilka lat byłem sceptycznie nastawiony do tego bandu, ale jak wreszcie przysiadłem do słuchania nie zwracając uwagi na te wszystkie zachwyty, to się okazało że to autentycznie świetna muzyka, przynajmniej na kilku wydawnictwach. Bo takiego Fas chyba już nie skumam xDTheDude pisze:Nie przesłuchałem nowej płyty do końca. Poprzedniej też nie.
- Hatefire
Tylko to kwestia punktu widzenia. Jak dla mnie DSO ma teksty o pierdołach. Żeby podać skrajny przykład, to poważniejsze teksty ma dla mnie pogardzany powszechnie The Offspring. Jest tam o epidemii przemocy w społeczeństwie, narkomanii, brutalności policji itp. Dla mnie to poważniejsze sprawy.WaszJudasz pisze:teksty o pierdołach.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Bloodcult
Był tu kiedyś panicz Riven, który The Offspring szanował.
- Hatefire
Bo to do swego czasu świetna kapela była (stoczyli się, typowa sprawa). Muzycznie fajny rock'roll z punkowym sznytem. Inteligentne teksty. Nie wstydzę się, że lubię. "Ignition" jedna z moich ulubionych płyt. Lepsze teksty niż DSO, bo o czymś.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy