Uwaga jest taka, że 'Sardonik Wraf' niszczy i żadna z wydanych po nim nawet się do niej nie umywa.byrgh pisze: patatajce w stylu Sardonic Wrath to będzie jeszcze gorzej i złapią się na to znowu tylko głupie metaluchy i znowu za 10 lat przyjdzie paru olśnionych, którzy stwierdzą, że to najlepsze, co nagrał ten zespół.
DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DARKTHRONE
Yare Yare Daze
-
- zahartowany metalizator
pfff, zaklinajcie se rzeczywistość jak chcecie :)hcpig pisze:Uwaga jest taka, że 'Sardonik Wraf' niszczy i żadna z wydanych po nim nawet się do niej nie umywa.byrgh pisze: patatajce w stylu Sardonic Wrath to będzie jeszcze gorzej i złapią się na to znowu tylko głupie metaluchy i znowu za 10 lat przyjdzie paru olśnionych, którzy stwierdzą, że to najlepsze, co nagrał ten zespół.
magia hype'u ;) no ale to w porządku płyta, podobnie jak jego o dwa lata młodszy bratPuszczyk pisze:Faktem jest że drugie The Cult Is Alive mogliby popełnić, chociaż jak ostatni raz wałkowałem ich dyskografię, a było to już ładnych kilka lat temu to strasznie spodobała mi się Ravishing Grimness, której wcześniej zbytnio nie doceniałem.
-
ja straciłem z nimi kontakt jakoś po Fuck Off And Die (która mi się podobała, ale nie potrzebuję kolejnych płyt z taką muzyką), później jeszcze słyszałem jakieś tam kawałki i na dzień dzisiejszy mogą sobie nagrywać, nie nagrywać, zakończyć działalność, albo kolejny raz zmienić stylistykę. totalnie wyjebane :)
- hcpig
Jeżeli najbardziej wstrętną i obskurną płytę od czasu 'Transylvanian Hunger' nazywasz patatajem to ja naprawdę nie wiem o co Ci chodzi.byrgh pisze: pfff, zaklinajcie se rzeczywistość jak chcecie :)
Yare Yare Daze
- morbid
- rasowy masterfulowicz
myślę,że dopierdola....
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
On chyba chce to spalić.
- hcpig
Exclusive for all Arctic Thunder album and t-shirt orders
We have over 300 cassette copies of the ltd edition 2 track promo tape, that will be included randomly with Arctic Thunder albums and t-shirts.
Every pre-order stands an equal chance of winning.
The tapes are not available to buy!
Winners of the tape will be decided at random and copies will be sent with pre-orders.
With themes based around hate, contempt, and the inner mind & soul, and with the notable presence of Nocturno Culto on vocal duties across all songs for the first time in recent years, Arctic Thunder retains a grim atmosphere throughout the album's 8 tracks, with mastering once again handled by Jack Control at Enormous Door.
Comments Fenriz on the direction of the album:
"...bla bla bla ORGANIC...bla bla bla REAL...bla bla bla”
Yare Yare Daze
- Lucek
- weteran forumowych bitew
gnusna ciota gylve nie zna litości, o kurwa jaka groteska, jakaż smutna dewaluacja, ciąg dalszy nastepuje ? naprawde ??
- morbid
- rasowy masterfulowicz
a kto wie ....gdyby tak połaczyć te 2 materiały i obficie polać Darkthrone to kurwa bedzie przecie miazga :):)trup pisze:
- ultravox
- zahartowany metalizator
" ltd edition 2 track promo tape"
Dla kolekcjonerskich ultrasów powinna być jeszcze wersja płyty z dziurką w kodzie kreskowym i spikerem upiększającym kawałki tekstem typu "you are listening to Darkthrone's new album, "Arctic Thunder". Dałbym też drewniany box z kserowaną biografią i odręcznie pisanym listem do fanów. I może limitowany znaczek pocztowy smarowany mydłem.
Dla kolekcjonerskich ultrasów powinna być jeszcze wersja płyty z dziurką w kodzie kreskowym i spikerem upiększającym kawałki tekstem typu "you are listening to Darkthrone's new album, "Arctic Thunder". Dałbym też drewniany box z kserowaną biografią i odręcznie pisanym listem do fanów. I może limitowany znaczek pocztowy smarowany mydłem.
- Gall
" onclick="window.open(this.href);return false;
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
-
NOWY NUMER:
od 2:44 fenriz przestaje pierdolić o riffach i muzyka leci od nowa.
Jest dobrze fhuj!
od 2:44 fenriz przestaje pierdolić o riffach i muzyka leci od nowa.
Jest dobrze fhuj!
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Bohdan
Wszystko jak trzeba, o to chodziło.
ed
PRAWIE wszystko, końcówkę zjebał.
ed
PRAWIE wszystko, końcówkę zjebał.
Ostatnio zmieniony 18-08-2016, 17:25 przez Bohdan, łącznie zmieniany 1 raz.
-
i koniecznie ręcznie znaczoną puszkę norweskich śledzi z napisem transilvanian hunger.ultravox pisze:" ltd edition 2 track promo tape"
- Gall
Bez obsrania, póki co, ale pierwsze wrażenie jak najbardziej pozytywne.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
-
Dalej jest trochę heavy metalu i punk rocka, ale w zdrowych proporcjach, nic nie jest przerysowane ani karykaturalne; jest za to zajebiste pierdolnięcie i bdb wokale! Tylko nie brzmi to już tak chamsko i "na serio" jak jeszcze Sardonic Wrath. Bardzo fajny kawałek.
Kurde faja, oni od początku powinni tak grać po SW, bo tu jest i dużo luzu i dużo piwa, a jednocześnie wciąż brzmi to jak black metal. Grany przez wyluzowanych, ustawionych gości koło czterdziestki, którzy chcą sobie pograć na luzie black metal jak za dawnych lat, ale to jednak jest black metal a nie jakaś retroarcheologia jaką uprawiali ostatnio. Zrobili potrzebny krok do tyłu, ale nie za bardzo do tyłu. Doskonale. Ciekawe jak całośc wypadnie.
Kurde faja, oni od początku powinni tak grać po SW, bo tu jest i dużo luzu i dużo piwa, a jednocześnie wciąż brzmi to jak black metal. Grany przez wyluzowanych, ustawionych gości koło czterdziestki, którzy chcą sobie pograć na luzie black metal jak za dawnych lat, ale to jednak jest black metal a nie jakaś retroarcheologia jaką uprawiali ostatnio. Zrobili potrzebny krok do tyłu, ale nie za bardzo do tyłu. Doskonale. Ciekawe jak całośc wypadnie.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Dragazes
- w mackach Zła
Tutaj bez gadania " onclick="window.open(this.href);return false;
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- hcpig
Najbardziej 'leśny' ich numer od czasu 'Norway in September' a może nawet od najlepszego po reaktywacji 'Splitkein Fever'.
Byłby to powrót na właściwe tory, pytanie tylko czy cała płyta jest taka czy też czai się na nas znowu jakaś bawarska przyśpiewka hejvi metalowa z 'Holarijo' w refrenie dla niemieckich, brzuchatych Januszów. Niby 100% wokali robi Nocturno wiec sam Fenriz nam tego oszczędzi ale kij wie w sumie co tam się kryje...
Byłby to powrót na właściwe tory, pytanie tylko czy cała płyta jest taka czy też czai się na nas znowu jakaś bawarska przyśpiewka hejvi metalowa z 'Holarijo' w refrenie dla niemieckich, brzuchatych Januszów. Niby 100% wokali robi Nocturno wiec sam Fenriz nam tego oszczędzi ale kij wie w sumie co tam się kryje...
Ostatnio zmieniony 18-08-2016, 17:54 przez hcpig, łącznie zmieniany 1 raz.
Yare Yare Daze