TAA. Wybitny przez to, że Lars bije mocniej?[V] pisze:Nie zgadzam się.Zawsze będę twierdził,że to jest fenomenalny i właśnie WYBITNY zespół. Slayer jest ZAJEBISTY.est pisze:Niemniej jednak "wybitnizm" zostawiłbym natchnionym poetom i malarzom bez grosza przy duszy. Meta jest po prostu zajebista ;)
METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: METALLICA
-
- weteran forumowych bitew
Ostatnio jak jeżdżę rowerem to dużo słucham Metaliki; dobrze się to łączy. I jak słucham różnych płyt, to między RTL a resztą jest duża różnica. Bo RTL to płyta genialną w całości, a pozostałe nawet jak miewają momenty lepsze, to całościowo do RTL nie mają startu. Nawet AJFA, którą doceniam ogromnie, spada w cień z tych właśnie powodów. chodzi o zwięzłość, RTL ma idealną długość, cała reszta jest za długa, nawet jak nie ma momentów złych.byrgh pisze:dzwonisz w kółko o tym AJFA i mimo to uwielbienie dla tej płyty nie skłoniło Cię do tego, by cofnąć się parę lat wstecz do wybitnej RTL. tak zakładam oczywiście, bo nie podejrzewałbym Cię o to, byś tej płyty po prostu nie zrozumiał ;)
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
-
- zahartowany metalizator
jak rozumiem poniekąd zarzuty wobec Fade to Black (z przekory, uprzedzenia sam najczęściej pomijam), tak zupełnie już ich nie łapię np. do Escape, zamykacza czy całości wyłączywszy For Whom the Bell Tolls. krótko: album (prawie) kompletny, dla mnie na równi z dwójką Megadeth, South of Heaven i Nothingface :)kenediusze pisze:Ostatnio jak jeżdżę rowerem to dużo słucham Metaliki; dobrze się to łączy. I jak słucham różnych płyt, to między RTL a resztą jest duża różnica. Bo RTL to płyta genialną w całości, a pozostałe nawet jak miewają momenty lepsze, to całościowo do RTL nie mają startu. Nawet AJFA, którą doceniam ogromnie, spada w cień z tych właśnie powodów. chodzi o zwięzłość, RTL ma idealną długość, cała reszta jest za długa, nawet jak nie ma momentów złych.byrgh pisze:dzwonisz w kółko o tym AJFA i mimo to uwielbienie dla tej płyty nie skłoniło Cię do tego, by cofnąć się parę lat wstecz do wybitnej RTL. tak zakładam oczywiście, bo nie podejrzewałbym Cię o to, byś tej płyty po prostu nie zrozumiał ;)
byrgh pisze:jak rozumiem poniekąd zarzuty wobec Fade to Black (z przekory, uprzedzenia sam najczęściej pomijam), tak zupełnie już ich nie łapię np. do Escape, zamykacza czy całości wyłączywszy For Whom the Bell Tolls. krótko: album (prawie) kompletny, dla mnie na równi z dwójką Megadeth, South of Heaven i Nothingface :)kenediusze pisze:Ostatnio jak jeżdżę rowerem to dużo słucham Metaliki; dobrze się to łączy. I jak słucham różnych płyt, to między RTL a resztą jest duża różnica. Bo RTL to płyta genialną w całości, a pozostałe nawet jak miewają momenty lepsze, to całościowo do RTL nie mają startu. Nawet AJFA, którą doceniam ogromnie, spada w cień z tych właśnie powodów. chodzi o zwięzłość, RTL ma idealną długość, cała reszta jest za długa, nawet jak nie ma momentów złych.byrgh pisze:dzwonisz w kółko o tym AJFA i mimo to uwielbienie dla tej płyty nie skłoniło Cię do tego, by cofnąć się parę lat wstecz do wybitnej RTL. tak zakładam oczywiście, bo nie podejrzewałbym Cię o to, byś tej płyty po prostu nie zrozumiał ;)
Nie obraź się kolego, ale trzeba być przegłuchym chujem, zeby przyrównać geniusz SOH do N, ale to dobrze, od kopa wychodzi badanie wieku ...
-
ale o co Ci chodzi? jako fanatyk Voivod deprecjonujesz taką genialną płytę, jaką bez wątpienia jest Nothingface? są gusta i guściki, ale gdyby nie to, że forsujesz tutaj od premiery takiego klocka jak Target Earth. gdzie tu sens?
chyba, że to jakiś zaszyfrowany przekaz, bo zdrowy rozsądek (albo strach przed Rattleheadem) zabronił Ci w miejsce Nothingface wpisać Peace Sells Megadethu, którego tak bardzo nie lubisz :D
chyba, że to jakiś zaszyfrowany przekaz, bo zdrowy rozsądek (albo strach przed Rattleheadem) zabronił Ci w miejsce Nothingface wpisać Peace Sells Megadethu, którego tak bardzo nie lubisz :D
Pfff. Fanatyk VOIVOD? Dobrze mnie znasz, widzę, może betoniarkę chcesz kupić, albo choć taczkę?
-
odstąp mi to, co tam bierzesz na dobry humor i skłonność do żartów ;)
No masz...posłuchaj jak pięknie grają i weź se potem ten Voivod, albo śmieszną Metkę z worka...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Nie śmiejesz się? Z kolegami? Opowiem ci jedną historyjkę. Ogólnie wśród chłopców bez szkoły, oderwanych od pługa, panuje opinia, że ci chłopcy ze wsi nie potrafią grać. Otóż kurwa, to jest nieprawda i każdy kto nie ma racji może od razu odejść.
[youtube][/youtube]
Ilu by dało za takie basy i perkę w Mecie. Co o tym myślisz Vulture?
[youtube][/youtube]
Ilu by dało za takie basy i perkę w Mecie. Co o tym myślisz Vulture?
-
535, Ty już dzisiaj więcej nie pijesz, kolego ;)
Więcej nie, prócz tego jednego lagerowego, ale właściwie o co ci chodzi? Wpadnij może na jakiś metalowy gig poocieramy się, gdzieś przy barze. Bo tu w większości wielkie wyznania, a potem raczej proza życi.byrgh pisze:535, Ty już dzisiaj więcej nie pijesz, kolego ;)
-
nie chadzam na koncerty, nie pijam alkoholu, prawdziwa proza życi ;)
Patrz pan jakie przeciwieństwa, ale jednak można się dogadać.byrgh pisze:nie chadzam na koncerty, nie pijam alkoholu, prawdziwa proza życi ;)
edit a jak tam u ciebie z bielizno?
[youtube][/youtube]
Ostatnio zmieniony 04-09-2016, 02:46 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lucek
535 dał bys se spokój z tym chujowym polskim zespołem i dyskusjami z ewidetnymi podludzmi ? bo kurwa smutek
Powiem ci Lucjan prawdę i szczerze. Ze wszystkich podludzi i tak najbardziej zgadzam się z tobą, ale i tak w dupie mam fakt czy to dobrze, czy to źle. Kocham przykładowo ten proroczy numer, a pamiętam, że ciebie on denerwuje,Lucek pisze:535 dał bys se spokój z tym chujowym polskim zespołem i dyskusjami z ewidetnymi podludzmi ? bo kurwa smutek
[youtube][/youtube]
Proroctwo?
- Lucek
bardzo nieładnie sie teraz do mnie odezwałeś
Przepraszam Lucjanie ale sam wiesz, żeLucek pisze:bardzo nieładnie sie teraz do mnie odezwałeś
[youtube][/youtube]
- Lucek
nie wiem kurwa, pije 4 dzień, twoich aluzji nie kumam, chciałem po ludzku ze dwa zdania zamienić, bełkotu kurwa tony to miałem wczoraj z policją
Spokojnie. Wiem. Jebać milicje.Jak myślisz Lucjanie czy to już czas i w tym temacie?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Lucjan stary, słyszałeś że metka gra sążnistego rocka? Zapraszam do wspólnej niczym nieskrępowanej zabawy.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]