LULU - LULU [2011]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Re: LULU - LULU [2011]
Zawsze miał rzadziutkie upierzenie.
-
- mistrz forumowej ceremonii
heheh :))Riven pisze:kurwa, jak widze jak ten pierdolony zjeb przezywa, ze uderza w werbel, to kutas mi mieknie ;)))
-
- rasowy masterfulowicz
prognozy okazały się trafne, w USA poszlo tylko 13 000 egzemplarzy:
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=165858
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=165858
I AM MORBID
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Z nowego "Teraz Rocka" o "Lulu":
Komedia :D(...)wyjątkowy w zestawie jest numer Junior Dad. Hetfield: To był ten moment. Gdy muzyka porusza cię w określony sposób, byłem tym całkowicie szokowany. Lou przyszedł i mówi: "O Boże, wy dwaj musicie tego posłuchać". Ja: "Tak, tak, będę za minutę, bo jem". Poszedłem, zacząłem słuchać, popłynęły łzy, nie mogłem ich powstrzymać. Pomyślałem: "Mój Boże, muszę wyjść". Musiałem wyjść. Ktoś do mnie podszedł i mówi: "James, musisz iść od Kirka, bo on... Och, ty też". Wstrząsnęło to nami. To był znak, że postąpiliśmy słusznie.(...)
The madness and the damage done.
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Złote Wary. :) Szczególnie motyw z konsumpcją. :D
Słyszałem jakieś fragmenty tego albumu i nie brzmiało to jakoś tragicznie i dramatycznie. Przynajmniej nie tak jak pisze się o tym albumie. Może kiedyś sprawdzę.
Słyszałem jakieś fragmenty tego albumu i nie brzmiało to jakoś tragicznie i dramatycznie. Przynajmniej nie tak jak pisze się o tym albumie. Może kiedyś sprawdzę.
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
And the intricacies of the machines that make it possible
-
- postuje jak opętany!
Kurwa, na tych klipach wyglądają jak jakaś pierdolona grupa wsparcia.
Coś na zasadzie: "jesteśmy z tobą, trzymaj się stary, ty nie umiesz śpiewać, my nie umiemy grać, ale jesteśmy razem, ludzie się gibają, porozumiewawczo kiwają głowami i ogólnie jest git, jakoś z tego wyjdziemy".
To jest tak miękkim chujem tkane, że aż żal. Nic dziwnego, że płakali, gdy to nagrywali.
Coś na zasadzie: "jesteśmy z tobą, trzymaj się stary, ty nie umiesz śpiewać, my nie umiemy grać, ale jesteśmy razem, ludzie się gibają, porozumiewawczo kiwają głowami i ogólnie jest git, jakoś z tego wyjdziemy".
To jest tak miękkim chujem tkane, że aż żal. Nic dziwnego, że płakali, gdy to nagrywali.
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
:DDDD
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Ty przypadkiem nie jesteś tym kolesiem, co na Onecie pod każdym newsem sypie tekstem "Tylko Slayer, reszta to ministranci?" :)Riven pisze:egzaltacja, falszywe emocje, banalnosc przekazu ;)))
w calej jego tworczosci, jakby ktos pytal hehehe
Za dużo jak na takiego gniota. Niemniej do pełnoprawnych albumów nie ma co tego równać. DM, ale też jebany zewsząd St. Anger poszły po około 5 mln egz. na świecie. I do tych wyników należałoby sprzedaż takiego TH1RT3EN odnosić.Mort pisze:prognozy okazały się trafne, w USA poszlo tylko 13 000 egzemplarzy:
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
nie, nie czytuje onetu, ale wobec tego zgadzam sie z tym kolesiem :)))
this is a land of wolves now
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
szkoda nawet pisać o tym gniocie.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Właśnie słucham! Jestem w lekkim szoku - brzmi jakby śpiewał ktoś kończąc właśnie butelkę wódki, a zza ściany od sąsiada dobiegałaby dość głośna, acz przytłumiona muzyka. Chyba żadna płyta w tym roku tak mnie nie zaskoczyła - nawet ostatni MORBID ANGEL. Leci a ja nie wiem co napisać... żart jakiś, fragmenty próby nagrane na dyktafon... muszę to przemyśleć :)
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
Dla takich tekstów warto czasem pamiętać o Mętnejlicie. :D :D ;DKurt pisze:Z nowego "Teraz Rocka" o "Lulu":Komedia :D(...)wyjątkowy w zestawie jest numer Junior Dad. Hetfield: To był ten moment. Gdy muzyka porusza cię w określony sposób, byłem tym całkowicie szokowany. Lou przyszedł i mówi: "O Boże, wy dwaj musicie tego posłuchać". Ja: "Tak, tak, będę za minutę, bo jem". Poszedłem, zacząłem słuchać, popłynęły łzy, nie mogłem ich powstrzymać. Pomyślałem: "Mój Boże, muszę wyjść". Musiałem wyjść. Ktoś do mnie podszedł i mówi: "James, musisz iść od Kirka, bo on... Och, ty też". Wstrząsnęło to nami. To był znak, że postąpiliśmy słusznie.(...)
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
Jak będę w MM to z tego wszystkiego chyba sięgnę po ten winylowy zestaw za 345 zł, cokolwiek tam się znajduje.
http://www.metal-archives.com/reviews/M ... lu/320007/
średnia ocen zabójczo wysoka :)))
średnia ocen zabójczo wysoka :)))
- evildead
Fajnie, tylko że tam jest "Lou Reed & Metallica" a nie "Metallica & Lou Reed". Istotna różnica.
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
A spawn of hell I am the evil dead
-
\Kurt pisze:Z nowego "Teraz Rocka" o "Lulu":Komedia :D(...)wyjątkowy w zestawie jest numer Junior Dad. Hetfield: To był ten moment. Gdy muzyka porusza cię w określony sposób, byłem tym całkowicie szokowany. Lou przyszedł i mówi: "O Boże, wy dwaj musicie tego posłuchać". Ja: "Tak, tak, będę za minutę, bo jem". Poszedłem, zacząłem słuchać, popłynęły łzy, nie mogłem ich powstrzymać. Pomyślałem: "Mój Boże, muszę wyjść". Musiałem wyjść. Ktoś do mnie podszedł i mówi: "James, musisz iść od Kirka, bo on... Och, ty też". Wstrząsnęło to nami. To był znak, że postąpiliśmy słusznie.(...)
Jezukurwachryste
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- KreatoR
streetcleaner pisze:lars taki łysy, czyżby chorował?
ramonoth pisze:Zawsze miał rzadziutkie upierzenie.
Prędzej Phila Collinsa.Riven pisze:moze idzie w slady jobsa