KREATOR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- moonfire
- zahartowany metalizator
Re: KREATOR
Kolejny teledysk do kolejnej pioseneczki.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Gunman
- weteran forumowych bitew
Ten album ma wyjebane w kosmos recenzje więc albo tu wszystkich pojebało albo czegoś nie rozumiem.Pacjent pisze:Co Wy tam wiecie:
http://www.metal-archives.com/reviews/K ... ce/613204/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Panie Kolego, ale nie wykluczajmy trzeciej opcji - tej marketingowej. Ale to pewnie ja jestem złośliwy i cyniczny.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Zenek
535 - ostatni Testament pod ten opis można podpiąć, a Kreator to wszystko co najgorsze we współczesnym pitu pitu metalu
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

- moonfire
Występ Akcentu z Marylą Rodowicz też miał kupę fanów, więc wiadomo, że chodzi o te miliony much, które jedzą to, co jedzą. :)Gunman pisze:Ten album ma wyjebane w kosmos recenzje więc albo tu wszystkich pojebało albo czegoś nie rozumiem.Pacjent pisze:Co Wy tam wiecie:
http://www.metal-archives.com/reviews/K ... ce/613204/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Ale lipa.Dzisiaj puszcze sobie Endless Pain by poczuć różnice.moonfire pisze:Kolejny teledysk do kolejnej pioseneczki.
[youtube][/youtube]
- Drone
Nasz bdb kolega Marian Konopnicki szlachtuje nową płytę KREATOR w recenzji na Onecie:
http://muzyka.onet.pl/metal/metal-max-4 ... nne/c4xdld" onclick="window.open(this.href);return false;
http://muzyka.onet.pl/metal/metal-max-4 ... nne/c4xdld" onclick="window.open(this.href);return false;
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Harlequin
Sukces, ze w ogole jej posłuchałem. Ja to nawet poprzedniej nie słuchałem.
Im słabsza muzyka, tym więcej tego gówna pojawia się w przestrzeni. Prawdopodobnie jest to zorganizowana akcja.
Wunderbar!!!
[youtube][/youtube]
Masterpiece!!!
[youtube][/youtube]
Pora umierać, ale na razie jadę "położyć" trochę mieszanki.
Wunderbar!!!
[youtube][/youtube]
Masterpiece!!!
[youtube][/youtube]
-
ciekawe czy Ci jutuberzy podpisują jakąś deklaracje bycia wkurwiającymi.Jak widzę te miniaturki na jutube i te ich miny to mam ochotę zrezygnować z internetu.Nie dałem rady przesłuchać nowego kreator"a chyba zakopie ten zespół.
-
Najwięcej takich "wynalazków" wśród fanów ma Manson. To jest dopiero kopalnia znalezisk.535 pisze:Im słabsza muzyka, tym więcej tego gówna pojawia się w przestrzeni. Prawdopodobnie jest to zorganizowana akcja.
Wunderbar!!!
[youtube][/youtube]
Masterpiece!!!
[youtube][/youtube]
tu próbka
[youtube][/youtube]
- Rumburak
Skurwiały, opasły bydlak, tak sobie "frontmena" Batjuszki wyobrażałem dopóki mi nie powiedzieli że to Bart ale w sumie...nie wielka różnica.
-
Reanimowane Noise Records wznawia stare płyty Kreatora. Są bonusy, są winyle.
http://www.pledgemusic.com/projects/kreator" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.pledgemusic.com/projects/kreator" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gunman
Niby fajnie ale bardziej przydałaby się reedycja Renewal, bo od dawna jest to pozycja niedostępna jako nowa.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
o tym samym pomyślałem :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Gotyk
- zaczyna szaleć
"Kreator szykuje się do wydania reedycji 4 albumów, które nagrali w ramach Noise Records (Terrible Certainty, Extreme Aggression, Endless Pain i Pleasure To Kill). Ukażą się 16 czerwca. Z tej okazji zespół wypuścił teledysk do utworu „Pleasure To Kill”, nawiązujący do slasherów z lat 80."
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
Mieszkam w okolicy, gdzie takich industrialnych klimatów mam pod dostatkiem, ale jeszcze nie widziałem, aby kręciła się w takich rejonach jakakolwiek dupa i to jeszcze tak wyzywająco ubrana ;-)
-
Tym teledyskiem zbezcześcili swoją twórczość. Jedna najlepszych płyt w gatunku a tym vidoclipem właśnie osrali swoją legendę. Na co i komu to?
-
Oni ostatnio w ogóle nie mają szczęścia do teledysków. Każdy który ostatnio wypuścili w sieć okazuje się kompletną porażką - jakieś diabły, mus jakieś cycki, teraz tak samo, dołożyli tylko kolesia ala Jason, sklecili fabułę cienką jak dupa węża i myślą że zabłysną. Jak dla mnie dno.
- Stoigniew
a teraz proszę sobie wyobrazić że ten teledysk powstał 30 lat temu, w ramach promocji wydanej wtedy płyty.
a teraz proszę spojrzeć na to okiem 30 lat młodszym.......
myślę że sentymentalnemu pieprzeniu o tym jaki to był zajebisty klip, jak się wtedy człowiek jarał widząc to w MTV na Headbangers Ball's, itp, itd, nie byłoby końca.
inna sprawa, że robienie teledysków do twórczości z przed lat jest dla mnie średnio zrozumiałe.
a teraz proszę spojrzeć na to okiem 30 lat młodszym.......
myślę że sentymentalnemu pieprzeniu o tym jaki to był zajebisty klip, jak się wtedy człowiek jarał widząc to w MTV na Headbangers Ball's, itp, itd, nie byłoby końca.
inna sprawa, że robienie teledysków do twórczości z przed lat jest dla mnie średnio zrozumiałe.