MARE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MARE
Sova pisze:CD i LP są do mnie w drodze, będą u mnie w przyszłym tygodniu. Dam info tutaj.
chce cd
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- weteran forumowych bitew
Nigdy nie miałem ejakulacji z powodu tego zespołu, jak co niektórzy. Ot, kult dla samego kultu. Przerabialem to dziesiątki razy w latach 90tych. Ale ten nowy spust bardzo mi się podoba. Będzie mi towarzyszyć w bushcraftowych wypadach tej jesieni i zimy... Bardzo dobre dźwięki.
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Cała ta powyższa dyskusja (panika?) dot. tego czy digi czy jewel tylko pokazuje jak format digi jest lubiany i szanowany przez wszystkich :) Skoro Van zaraz też sprostowała info o formacie wydania to pewnie więcej ludków ze świata też srało po gaciach :) Czekam na foty od Sovy.
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
- IMP-|-OUS
- weteran forumowych bitew
A remaster of the two EP's Spheres like Death and Throne of the Thirteenth Witch on a single CD/LP release. Repress on both formats coming 2019.M.G. pisze:Jeżeli masz na myśli koncert powyżej to tak. Wszystkich łącznie jest 6. Poza tymi trzema wcześniejszymi, nie opublikowano do tej pory 2 utworów w wersji studyjnej - otwierającego "Flaming Black Zenith" oraz "Labirynth of Dying Stars".COFFIN pisze:A co do 'nowych' kawałków - były cztery razem z 'Sort Messe'.
Swoją drogą - repress CD/LP kompilacji "Spheres Like Death/Throne of the Thirteenth Witch" miał ukazać się z tą pulą wydawnictw, ale jest potwierdzone, że wyjdzie w późniejszym terminie. Takie info dla kogoś, komu nie chce się płacić ceny z Discogs.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
No i chyba miałeś rację... Kolejny mail:Sova pisze:tak, mają tam sajgon logistyczny i informacyjny. wolę poczekać aż będę miał te płyty w łapach.
....it’s actually a digi I just found out. Forgot in all the chaos.
Regards,
.:O:A:A:.
'Come the Blessed Madness'
- rmk
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
To rzeczywiście gruby pierdolnik tam mają jak nawet nie wiedzą w jakim formacie to wydają :DCOFFIN pisze:No i chyba miałeś rację... Kolejny mail:Sova pisze:tak, mają tam sajgon logistyczny i informacyjny. wolę poczekać aż będę miał te płyty w łapach.
....it’s actually a digi I just found out. Forgot in all the chaos.
Regards,
.:O:A:A:.
- ozob
- zahartowany metalizator
Pierwszy utwor i juz Ghost zmieszany z Limbonic Art. (:
E: A wszystko zalatuje Watain.
E: A wszystko zalatuje Watain.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- ozob
- zahartowany metalizator
Przesluachalem 2 razy i jak na to bicie piany, to wyszedł z tego zakalec.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No posluchalem se, w okolicach 3 kawalka gapnalem sie, ze to 3 kawalek, choc myslalem, ze to ciongle pierwszy. Rozne sa gusta ale tego kultu to za chuja nie rozumie
woodpecker from space
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
bdb płyta
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
nie jestem Plastkiem
nie bądź debilem, chłopie
nie bądź debilem, chłopie