CRYPTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: CRYPTOPSY
Może to nie od razu chodzenie w chmurach, ale każdy by chyba skumał, że to taki zalotny żart:)
Przez cały czas trwania tej zajawki bałem się, że pojawią się jakieś metalcore'owe zaśpiewy. Uff...
Przez cały czas trwania tej zajawki bałem się, że pojawią się jakieś metalcore'owe zaśpiewy. Uff...
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nooooo, podejrzewam że będzie huragan. Jeśli nie będzie tam takich wokalnych eksperymentów jak na ostatniej, to zapowiada się obiecująco. A co do filmiku - rozwala mnie wokal. W pewnym momencie wygląda jakby miał niezłe zatwardzenie i próbował bezskutecznie sobie ulżyć. I żeby była jasność, nie chodzi mi o ryk, tylko to jak go sfilmowali. ;-)KAKAESIAK pisze:pozostając w klimacie nowej płyty :
- Scaarph
- zahartowany metalizator
dzisiaj zaczęła się przedsprzedaż nowej płyty via ich nowa strona, ale kogo to w ogóle jeszcze obchodzi...
-
Parę osób pewnie jeszcze obchodzi...
- Scaarph
- zahartowany metalizator
-
- w mackach Zła
Trailer brzmi smakowicie. Wyglada na to, że obok Neurosis i Disgorge to będzie kolejna najbardziej przeze mnie oczekiwana płyta w tym roku.KAKAESIAK pisze:pozostając w klimacie nowej płyty :
-
Bardzo dobre te próbki. Zrobili to co musieli czyli chyba wraca stare dobre Cryptopsy.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Oby. Zapowiedz faktycznie bardzo dobra. Mam nadzieje, ze nowa płyta pozwoli zapomnieć o poprzednim potworku...
- twoja_stara_trotzky
raz wyruchasz kozę i do końca życia będziesz kozojebcą :D
-
Właśnie. Że też ludzie nie mają innych zmartwień, tylko Cryptopsy jakieś. A BMI?Scaarph pisze:dzisiaj zaczęła się przedsprzedaż nowej płyty via ich nowa strona, ale kogo to w ogóle jeszcze obchodzi...
- Sybir
Brzmi nieźle, obiecująco w każdym razie. Jeśli cały album będzie utrzymany w takiej stylistyce i na takim poziomie przy nieobecności elementów z dwóch poprzednich albumów (o ile OWN nawet posłuchałem kilka razy i "nie zaskoczył", to TUK odrzucił mnie już na początku, tak że zupełnie nie znam jego zawartości :)), to można założyć, że będzie co najmniej przyzwoicie. Na marginesie, interesujące tytuły na trackliście ;) Okładka taka sobie, zresztą i tak na półce widoczny będzie tylko grzbiet. W każdym razie, to druga rzecz z Kanady, na którą w tym roku czekam. Gdzieś znalazłem info, że premiera 9/11/12 - prawda li to?KAKAESIAK pisze:pozostając w klimacie nowej płyty :
To jest problem, niestety, to BMI :(est pisze:Właśnie. Że też ludzie nie mają innych zmartwień, tylko Cryptopsy jakieś. A BMI?Scaarph pisze:dzisiaj zaczęła się przedsprzedaż nowej płyty via ich nowa strona, ale kogo to w ogóle jeszcze obchodzi...
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- rasowy masterfulowicz
całkiem fajnie, sporo None So Vile tu slysze.Sybir pisze:Brzmi nieźle, obiecująco w każdym razie.KAKAESIAK pisze:pozostając w klimacie nowej płyty :
Prawda. Na nasze to 11.09.2012, album wydają sami, wiec w lokalnym MM pewnie go nie będzie.Gdzieś znalazłem info, że premiera 9/11/12 - prawda li to?
I AM MORBID
- Sybir
Właśnie skojarzyłem, że premiera jest w rocznicę tego pamiętnego dnia, nie jedyna zresztą płyta wtedy się pojawi ;)
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- w mackach Zła
Nikt ich nie chciał? :)Mort pisze: album wydają sami,.
Mam nadzieję ze nie będzie się to wiazało z totalną niedotępnoscią płyty, jak to często bywa w takich przypadkach,.
- Aron
- postuje jak opętany!
Ten trailer napawa optymizmem, widocznie po falach pomyj jaka wylała się im na głowę po ostatniej płycie poszli po rozum do mózgownicy i wylali babę wraz z parapetem. Mam nadzieję że się odrodzą jak niegdyś Sinister, którzy też wylali babę zza mikrofonu i bardzo dobrze na tym wyszli...
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- Self
- rasowy masterfulowicz
Wokal nadal mnie nie przekonuje, ale płyta zapowiada się bardzo dobrze. W sumie utwór który wypuścili przed Unspoken King też nie zapowiadał katastrofy, ale i tak czuję, że będzie dobrze.
-
Z tym wydaniem płyty własnym sumptem to rzeczywiście dziwna sprawa. Albo zdecydowali się na taki krok, bo stwierdzili że wytwórnia ich orżnęła na kasę, albo tak słabo sprzedała sie ich ostatnia płyta, że wytwórnia ma pewne obawy by nie wtopić pieniędzy. Nieistotne, ważne by była łatwo dostepna, bo szukać po distrach przez rok to niespecjalnie mi sie usmiecha.
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Wokal słaby, Lord Worm czy Mike DiSalvo byli lepsi sto razy.Zobaczymy co tam im wyjdzie na tej płycie , w każdym razie najlepsze płyty mają już za sobą.To już nie ten skład.
Destroy your life for Noisecore!
- Sybir
Ejże, jest Mounier i Levasseur, a Lord Worm jakoś nigdy mnie nie przekonywał, co innego DiSalvo - ale czy był lepszy sto razy, to się okaże po premierze ;)