TENEBRIS - powrót komety!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Re: TENEBRIS - powrót komety!
spoko, dołożę zaskórniaki ;) nigdy zbytnio nie słuchalem Tenebris, ale to co słyszałem było intrygujące. Głupio by było nie kupić tych cd za taką komiczną cenę. No nic, przekonaliście mnie.
ładnie to wygląda w ogóle?? czy tak na odpierdol wrzucili te płyty do pudełka?
ładnie to wygląda w ogóle?? czy tak na odpierdol wrzucili te płyty do pudełka?
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Pudelko solidne, w srodku oddzielnie booklet z historia zespolu i brelok. Plyty niestety w tekturkach, choc otwieranych, a wiec nieco badziej wypasionych, no ale przy takiej cenie digi oznaczaloby pewnie dokladanie do interesu. A wyglada to wszystko jak najbardziej w porzadku. Wycisneli ile sie dalo z takiego wydania przy niskim budzecie.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Wg mnie bardzo fajnie. Wszystkie boxy moglbyby dla mnie tak wygladac, jedyne co mnie denerwuje troche to to, ze dosc ciezko sie wyciaga plyty z kartonikow. no bo o angielskim tlumacza juz nie wspomne bo zostalo powiedziane wiele. :Dyossarian84 pisze:ładnie to wygląda w ogóle?? czy tak na odpierdol wrzucili te płyty do pudełka?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
No to git, kupiłem, a z tego co słucham teraz na youtube to widze że nie pożałuję.
- maciek z klanu
mnie pierwsze materialy rozjebuja zawsze jak slucham. najmniej mi sie widzi ostatnie wydawnictwo bo do takiej kosmicznej muzyki musze miec nastawienie odpowiednie.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Z drugiej strony dobrze, ze cd nie robia sobie wycieczek w tych kartonikach, tylko siedza nieruchomo. A tlumaczenie jakie jest kazdy widzi, no ale zrozumiale wyszlo. ;)maciek z klanu pisze:Wg mnie bardzo fajnie. Wszystkie boxy moglbyby dla mnie tak wygladac, jedyne co mnie denerwuje troche to to, ze dosc ciezko sie wyciaga plyty z kartonikow, bo o angielskim tlumacza juz nie wspomne bo zostalo powiedziane wiele. :Dyossarian84 pisze:ładnie to wygląda w ogóle?? czy tak na odpierdol wrzucili te płyty do pudełka?
A tak w ogole to podobaja mi sie bardzo te nowe przeszkadzajki dograne do komet. Warto bylo kupic chocby tylko dla tych kilku kawalkow.
- moonfire
- zahartowany metalizator
Za parę lat będzie niezła spekulacja na Alledrogo.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Juz raz byl taki przypadek ;)
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dokładnie. To jeden z najlepszych zespołów ever, jakie wydała polska scena, tylko niestety mający totalnego pecha. JA CHCĘ JUŻ NOWEJ PŁYTY!!!!!maciek z klanu pisze:to reszta tez ci sie spodoba :) zakup obowiazkowy jak ktos nie ma !!!
all the monsters will break your heart
-
A ja głupi tej płyty jeszcze nie wrzuciłem nawet do odtwarzacza, bo Comet i Melting mam na osobnych płytach i myślałem, że to jest to samo:)0ms pisze:podobają mi sie bardzo te nowe przeszkadzajki dograne do komet. Warto bylo kupic chocby tylko dla tych kilku kawalkow
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Niby nie jest to wiele, ale roznica jest
- maciek z klanu
Szczerze to nie wiem czy w pozniejszych materialach nie szkodzily im dosc "eleganckie" sesje zdjęciowe. :)nicram pisze:Dokładnie. To jeden z najlepszych zespołów ever, jakie wydała polska scena, tylko niestety mający totalnego pecha. JA CHCĘ JUŻ NOWEJ PŁYTY!!!!!maciek z klanu pisze:to reszta tez ci sie spodoba :) zakup obowiazkowy jak ktos nie ma !!!
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Coraz bardziej podobają mi się te płytki. W sumie muzyka raczej niezupełnie dla mnie, ale ciężko jej nie docenić. Na The Odious Progress i Only Fearless Dreams dzieją się rzeczy nieprzeciętne. Bardzo inteligentna muzyka, rzec można. Demówki też interesujące. Najmniej dobry (bo nie napisze że najsłabszy) materiał to oczywiście Leavings of distortion soul, ale i on nie razi uszu jakoś specjalnie. Ale jakieś takie to zbyt banalne granie na ten zespół. Szkoda że zamiast tej płytki nie wrzucili Catafalque do boxa. Wtedy już by nie było żadnych powodów do narzekania, chociaż w sumie i tak nie ma.
- Clochard
- weteran forumowych bitew
Gdzie można dostać ten Box set?
- empir
takt24 wystawiał na allegro, ale się skończyło
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
chyba już po ptokach, dobrze że się załapałem na ostatnią aukcję, bo teraz bym sobie pluł w brodę
- empir
no ja też
- mad
- weteran forumowych bitew
Kurde, nie zdążyłem.
- maciek z klanu
co ciekawe na stronie taktu nie ma juz tego wydawnictwa nawet :))
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Bez obaw, juz niedlugo zapewne pojawi sie na allegro w bdb cenie :D