SINISTER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: SINISTER
Oooo, o takie coś mi chodziło. To pytanie jeszcze jedno: książeczka wspólna ( trochę chujowo, lubię poczytać sobie teksty, zobaczyć jak glądał skład przez te wszystkie lata, poczytać listę podziękowań, i tym podobne pierdoły) ale można to jakoś przełknąć, natomiast jeśli chodzi o płyty, to czy dodano jakieś gówniane wersje demo tych utworów, albo jakieś koncertowe ścierwo, czy wszystko jest dokładnie tak jak na oryginale?
-
No i jak wyglądają te digi - bardziej jak eco srak który o mało co się nie rozleci w łapach, czy może jednak jakaś bardziej sensowna tekturka?
- Phantom
- zaczyna szaleć
Koncertowe wersje,ksiazeczka wspolna a na niej teksty utworow,fotki z okresu danej plyty....wydanie digi moim zdaniem dlugotrwalego otwierania nie przetrwa;)Nasum pisze:Oooo, o takie coś mi chodziło. To pytanie jeszcze jedno: książeczka wspólna ( trochę chujowo, lubię poczytać sobie teksty, zobaczyć jak glądał skład przez te wszystkie lata, poczytać listę podziękowań, i tym podobne pierdoły) ale można to jakoś przełknąć, natomiast jeśli chodzi o płyty, to czy dodano jakieś gówniane wersje demo tych utworów, albo jakieś koncertowe ścierwo, czy wszystko jest dokładnie tak jak na oryginale?
-
- mistrz forumowej ceremonii
tak z całą stanowczością stwierdzić czy najlepszy, to bym nie potrafił, natomiast płyta rzeczywiście jest fenomenalna. podobnie jak i dwójka, która ustępuje jej tylko minimalniebyrgh pisze:Legacy of Ashes to bardzo fajna płyta. W gruncie rzeczy najlepsza od Aggressive Measures. W czasach debiutu natomiast, był to najlepszy zespół z Europy. Mało co może rywalizować z Cross the Styx. Takie płyty można zliczyć na palcach jednej ręki.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
szkoda że teraz ten zespół jest cieniem samego siebie, taki cover band trochę
In a world of compromise...some don't
- nicram
Jakim cieniem? 3 ostatnie płyty są bardzo dobre przecież!
all the monsters will break your heart
-
- zahartowany metalizator
Dobre to były - kolejno - Hate i Aggressive Measures, a nie jakieś plastiki spod znaku dwóch ostatnich ;) Bo Legacy of Ashes choć plastik, potrafiło nadrobić dobrą kompozycją.
Swoją drogą, SINISTER to jedna z tych przedpotopowych kapel, które grają kompozycje ;)
Swoją drogą, SINISTER to jedna z tych przedpotopowych kapel, które grają kompozycje ;)
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
dobre, ale tylko dobre w porównaniu z jedynką genialną, dwójką niewiele jej ustępującą czy też trójka i czwórką bardzo dobrą, to raz, a dwa spójrzmy na skład kto tam ma coś wspólnego z Sinisterem, banda najemników zmieniana co jakiś czas, jakoś tego typu konfiguracje do mnie nie przemawiająnicram pisze:Jakim cieniem? 3 ostatnie płyty są bardzo dobre przecież!
In a world of compromise...some don't
- manieczki
[youtube][/youtube]
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-

Grafika bez zmian, chujowa, ale trochę inna. Chwycenie diabła tym razem za kuśkę może być zwiastunem czegoś nowego.
- Żułek
okładka może i cienka ale za to coverki fajne :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
chujowe,bardzo chujowe.np przeróbka Beneath the remains woła o pomste do nieba.bezsensowna płyta.Żułek pisze:okładka może i cienka ale za to coverki fajne :)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
na chuj to komu potrzebne?
- Żułek
hehe mnie to sie tam podobaja a Sepy akurat najbardziej :P
ale ja nie jestem obiektywny bo generalnie lubie covery wszelakiej maści ;)
ale ja nie jestem obiektywny bo generalnie lubie covery wszelakiej maści ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- nicram
Nigdy nie rozumiałem tego typu wydawnictw. Nigdy takiego nie kupiłem. No bo
jesusatan pisze:na chuj to komu potrzebne?
all the monsters will break your heart
-
A Slayer to bies?
(i bez wiadomych postów, to nie święta krowa)
(i bez wiadomych postów, to nie święta krowa)
- Drone
SINISTER ma u mnie tak duży kredyt zaufania, że kupię to wydawnictwo w ciemno.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Block69
Jeśli chodzi o covery to ostatni PRONG nie ma sobie równych w tym roku. I ogólnie jedno z lepszych wydawnictw z coverami jakie słyszałem.
PENIS METAL
-
Drone pisze:SINISTER ma u mnie tak duży kredyt zaufania, że kupię to wydawnictwo w ciemno.
Sinister ma u mnie również kredyt zaufania, może nie tak duży jak u Ciebie, ale nie kupię tej płyty. Poczekam na normalne wydawnictwo. To znaczy na nową, regularną płytę.
-
- zaczyna szaleć
A mnie się całkiem fajnie tych kawerów słucha. Fajne kawałki sobie powybierali, same takie co lubiem :)
guessWho pisze:...a na okrągło prąd mnie przeszywa, gdy słucham Artrosis, każda ich płyta to dla mnie przeżycie- wspaniała uczta dla ucha i duszy...