HATE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: HATE
ale przecie po swiecie jezdza,realizuja sie,trzeba ich wspierac.est pisze:Już abstrahując od tych wszystkich niedorzeczności i dziecinnych postaw to nawet nie chce mi się tego nowego Hate słuchać.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- weteran forumowych bitew
nie pisałem nic o wspieraniu, zespół mnie kompletnie nie interesuje
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
-
nie znosze Hate Eternal.walczylem z kazda plyta poza ostatnia chyba i nie moglem sie przekonac.nie moje granie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
ja bardzo lubię I, Monarch
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Podejrzewam, że tu może być wojna z paroma użytkownikami:) Debiut jest całkiem spoko.[V] pisze:nie znosze Hate Eternal.walczylem z kazda plyta poza ostatnia chyba i nie moglem sie przekonac.nie moje granie.
A co robiłeś na Biologii?;)Ihasan pisze:dwie osoby to nie hype ;)
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
est pisze: Do teraz nie wiem dlaczego [V] wziął mnie na poważnie, niemniej jednak dziwią, a raczej po prostu śmieszą mnie deklaracje, że sram na coś bo jest stąd czy stamtąd.
Taki mechanizm uruchomiony zostaje, przykładowo, w zaduchu pędzącego busa, gdzieś na prostej, między Mokronosem Górnym, a Muchoborem Wielkim. Niestety, pęd powietrza nie jest w stanie przewietrzyć wilgotnego gumowego obuwia, wyścielonego filcem. Mokry filc to prawdziwe nieszczęście. Nie tak łatwo go wysuszyć. Biada temu, kto wyruszy w takim obuwiu, w wysoką trawę o porannej rosie lub podczas ulewy...beastov23 pisze:To jego obiektyw, stąd nie mnie go negować.
Jakby tak przepatrzeć fora i to nie tylko krajowe, jest to dość częsty mechanizm ;).
- Kingu
Owszem, na ostatnim albumie pojawiają się ze dwa motywy przerżnięte z Watain, jeden z Darkspace, powtórka z Wrists i cień Behemoth. Tyle że to nie jest aż tak istotne bo to, przynajmniej na razie, margines.[V] pisze: pewnie dlatego.słyszałem poprzednią płyte HATE i było to dosć tragiczne,być tak bardzo ujebanym w powielanie innych,być tak bardzo pozbawionym własnej tożsamości.przeciez nie będę wspierał kogoś kto chce być drugim BEHEMOTH,kogos kto chce być drugim WATAIN bo i po co? bo to polskie i powinienem to wspierać?
Hate gra swoje patenty, dzięki którym jest nie do pomylenia z żadnym innym zespołem. I trzeba być głuchym, żeby tego nie zauważyć.
Jakie swoje patenty gra obecnie Fenriś? Kult kalki z obesranym szyldem, bez którego nikt by z nimi nawet nie rozmawiał.