Glene pisze:Ja tam lubie sobie zalozyc metalowy t-shirt:D
REVENGE (Can)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Re: REVENGE
Ja tam wolę bawełniane, metale ciężkie nie są zbyt korzystne dla zdrowia.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Lykantrop
W tej ostatniej kwestii może być problem, bo moja zasłużona ramona już lata temu wylądowała w koszu. Jakoś nie wydaje mi się, żebym aż tak poważnie kryzys wieku średniego przechodził, niemniej koszulka Revenge była tak gustowna, że nie sposób było się powstrzymać :-)Maria Konopnicka pisze:Starzejesz się - ja też kupowałem ostatnie koszulki w latach 90-tych (i to na początku drugiej połowy lat 90-tych) później z tego wyrosłem, a od 3-4 lat znów zacząłem je kupować :)) Kryzys wieku średniego - za chwilę zaczniesz zapuszczać włosy i coraz częściej zakładać swoją starą ramonkę, jeśli nie jest już na Ciebie za mała :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Glene
- weteran forumowych bitew
Suchar:DMorph pisze:Ja tam wolę bawełniane, metale ciężkie nie są zbyt korzystne dla zdrowia.
- Lykantrop
Ma ktoś tego pikczera SCUM.COLLAPSE.ERADICATION? Jak się prezentuje?
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Góral
- w mackach Zła
Pięknie. Jeden z najładniejszych Die-Hardów jakie wydał zółtek.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
- metalized
- Lykantrop
Ehhhh, no life, 10cio kilogramowy zapas owsianki trzeba zrobić na miesiąc i złożyć zamówienie. No remorse!
- Sova
- rasowy masterfulowicz
- Góral
- w mackach Zła
_O_
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
P.J.E.C.
- choronzon14
- postuje jak opętany!
- Self
- rasowy masterfulowicz
o żesz ty kurwa... A grają oni Parasite Gallows na żywo? Bo jak tak to ja jebe, wypadałoby zobaczyć kiedy, jak będą znowu w Polsce.
-
- zaczyna szaleć
Działalność tego zespołu powinna być zabroniona jakąś ustawą. Kurwa, przy tym zwolnieniu chyba bym sobie zdarł skórę z twarzy. Kataklizm!!!
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
CRoss jakoś dziwnie w tych włosiorach wygląda ;)
-
- zaczyna szaleć
Nie pamiętam kiedy mnie coś tak zniszczyło jak REVENGE na NWN3. Idealne intro, Us and Them (High Power) jako 1 uderzenie,wchodzą wokale...i jestem rozkurwiony absolutnie. JA PIERDOLE JAKIE WOKALE!!! Haasiophis rzyga jak mało kto. Właśnie z nim REVENGE na żywo jest bliższy prawdziwemu brzmieniu tego zespołu. O ile nakurwiałem w Berlinie na wielu kapelach, na ich koncercie stałem jak kłoda. Vermin i Read to kurwa psychopaci.
- dr Kill
- postuje jak opętany!
A ja się do końca do Revenge przekonać nie mogę. Staram się słuchać ostatniej płyty dosyć regularnie, ale jakoś do końca mnie nie rozpierdala. Jest tam parę naprawdę zajebistych momentów które jednak nie sprawiają, że całość wybija się ponad poziom dobrej płyty. Natomiast Conqueror rozwala mnie okrutnie. Wszystko mi tam leży. Niby dalekiej rozbieżności stylistycznej przecież nie ma, a lepiej do mnie trafiają. No i zajebisty cover Slaughtera będący integralną częścią płyty. W sumie w ciemno kupiłem War.Cult.Supremacy i miałem pewne obawy, że mi nie podejdzie, ale jednak się udało. Też nie jestem pewien czy rozpoczynanie znajomości z Revenge od ostatniej płyty było dobrym pomysłem, ale posłuchamy, zobaczymy.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
W sumie to było ;). Jest najlepsza a zarazem nie mniej reprezentatywna dla muzyki zespołu niż reszta. Właściwie to chyba nawet bardziej, bo jest na niej dosłownie wszystko co u Kanadyjczyków najlepsze (znaczy najgorsze).
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- choronzon14
- postuje jak opętany!
Na Rany Jezusa Krystusa, Pana Naszego! Heretyk!GrzesiekP pisze:A ja się do końca do Revenge przekonać nie mogę.
I will burn alright
- metalized
A ja tam jestem zadowolony z tego faktu. Po co każdy ma sie nad tym podniecac, wole sobie myśleć, że to taka paskudna rzecz, że nikomu sie nie podoba , kto nie jest zdeprawowany solidnie :D.Narzekać ludzie, nie lubiec, krytykować- od razu bede sie lepiej czuł zasłuchując sie w RevengeGrzesiekP pisze:A ja się do końca do Revenge przekonać nie mogę.
P.J.E.C.
- maciek z klanu
REVENGE jest hujowy, malo melodyjny.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo