Dla samej przyjemności słuchania? Mi na ten przykład, słuchanie tej płyty sprawia mnóstwo frajdy.Maleficio pisze:Można tylko po co?Kurt pisze:No to to Scum jest OK czy się nie da słuchać, bo się pogubiłem?
NAPALM DEATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: NAPALM DEATH
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
W sumie 1 lp jest `From Enslavement...` jakby nie patrzeć,bo `Scum` zawiera 2 sesje, w tym są to kawałki z dema z `86r.Tak samo zrobiono kiedyś z Beherit z `The Oath Of Black Blood`,w rzeczywistości jest to kompilacja demówki i siódemki.
`Scum`, `From Enslavement To Obliteration`,`Mentally Murdered`EP czy split Napalm Death/S.O.B. to najlepsze rzeczy jakie nagrała ta kapela, inne czasy,realia i inni zajebiści muzycy napierdalający totalnie podziemną sztukę .Ten zespół kiedyś rządził razem z innymi legendarnymi zespołami : Fear Of God,Anal Cunt,Meat Shits czy Seven Minutes Of Nausea.I tak się rodził prawdziwy szczery grindcore czy noisecore.Niestety mam wrażenie,że obecnie ten zespół to jeden wielki mainstream.Nagrali kiedyś płytę `Enemy Of The Music Business`,a niestety są już trybikiem muzycznego biznesu.
`Scum`, `From Enslavement To Obliteration`,`Mentally Murdered`EP czy split Napalm Death/S.O.B. to najlepsze rzeczy jakie nagrała ta kapela, inne czasy,realia i inni zajebiści muzycy napierdalający totalnie podziemną sztukę .Ten zespół kiedyś rządził razem z innymi legendarnymi zespołami : Fear Of God,Anal Cunt,Meat Shits czy Seven Minutes Of Nausea.I tak się rodził prawdziwy szczery grindcore czy noisecore.Niestety mam wrażenie,że obecnie ten zespół to jeden wielki mainstream.Nagrali kiedyś płytę `Enemy Of The Music Business`,a niestety są już trybikiem muzycznego biznesu.
Destroy your life for Noisecore!
- KreatoR
- weteran forumowych bitew
Nie słyszałem poprzedniej - nowej też - więc pewnie obie 2/10.Mort pisze:Mi sie jej slucha lepiej niz poprzedniej.
Nagrali także "Harmony Corruption", że nikt wtedy tego nie zauważył...Blackwinged pisze:`Scum`, `From Enslavement To Obliteration`,`Mentally Murdered`EP czy split Napalm Death/S.O.B. to najlepsze rzeczy jakie nagrała ta kapela, inne czasy,realia i inni zajebiści muzycy napierdalający totalnie podziemną sztukę .Ten zespół kiedyś rządził razem z innymi legendarnymi zespołami : Fear Of God,Anal Cunt,Meat Shits czy Seven Minutes Of Nausea.I tak się rodził prawdziwy szczery grindcore czy noisecore.Niestety mam wrażenie,że obecnie ten zespół to jeden wielki mainstream.Nagrali kiedyś płytę `Enemy Of The Music Business`,a niestety są już trybikiem muzycznego biznesu.
- Edinazzu
Ja będę "Blasfemerem" i powiem, że od "Harmony Corruption" To się ND zaczęło...
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
Bonnniek ratuj kurwa mać, bo choć spory ze mnie chłop, nie daje rady....
- Edinazzu
Ale tylko dla mnie....nie mówie przeca, że to jakis DOGMAT ;-) Po 4 piwie jestem po prostu bardziej szczery, bluźnierczy i obrazoburczy ;-)
- Edinazzu
Co najwyżej głośno myślę. Liczę jednak na tolerancję i zrozumienie fanów ND, szczególnie Bonnka. ;-)
Ja tam jakimś wielkim fanem nie jestem, raczej takim"przyjacielem"talentu. Coś tam wiem, czegos nie znam , raczej scum...
-
- rasowy masterfulowicz
You suffer... but why?!Edinazzu pisze:Ja będę "Blasfemerem" i powiem, że od "Harmony Corruption" To się ND zaczęło...
I AM MORBID
- Melepeta
- w mackach Zła
Dobra pora dla niektórych by ponownie obejrzeć Live Corruption i przypomnieć sobie kilka niezbitych faktów na temat Napalmiarzy. Mainstream....hohoho.. od Harmony się zaczeło...hohoho to jakieś żarty mam nadzieję :)))))
Six o clock.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Po jajco.Maleficio pisze:Można tylko po co?Kurt pisze:No to to Scum jest OK czy się nie da słuchać, bo się pogubiłem?
The madness and the damage done.
-
Każdy zespół, który wychyli się ze swojej piwnicy, nagra płytę, podpisze kontrakt, zaczyna grać więcej niż jeden koncert w roku z automatu staje się trybikiem muzycznego biznesu, czy chce czy nie. Napalm Death to mainstream? W jakim sensie? W RMF-ie ich nie słyszałem jeszcze.Blackwinged pisze:Niestety mam wrażenie,że obecnie ten zespół to jeden wielki mainstream.Nagrali kiedyś płytę `Enemy Of The Music Business`,a niestety są już trybikiem muzycznego biznesu.
- empir
- zahartowany metalizator
Być może 100 lat temu puścił coś Ryłkołak, więc różnie może być.Nasum pisze:W RMF-ie ich nie słyszałem jeszcze
-
Jak sto lat temu, to wtedy grali jeszcze podziemną muzykę, Ryłkołak taką przedstawiał w osobnym programie. W chwili obecnej żaden przebój z "Utilitarian" nie bryluje w ramówce tego "cudownego" radia, więc do mainstremu chyba jeszcze się nie załapali.
-
Puszczał ich utwory na 100%.empir pisze:Być może 100 lat temu puścił coś Ryłkołak, więc różnie może być.Nasum pisze:W RMF-ie ich nie słyszałem jeszcze
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- empir
- zahartowany metalizator
czyli jednak mainstream ;)
- Góral
- w mackach Zła
W temacie "Scum", nabył już ktoś tę tegoroczną reedycję z dodatkowym surowym miksem?
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- Bloodcult