CRADLE OF FILTH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- vicotnick
- rasowy masterfulowicz
Re: CRADLE OF FILTH
Nie słuchałem nawet sekundy tego zespołu i w takim stanie zamierzam pozostać
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- ozob
- zahartowany metalizator
GÓWNO.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- nicram
all the monsters will break your heart
- ozob
Ty idź się tam pałować nad nowym DF. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Ascetic
Dobrze pamiętam, że to ty byłeś orędownikiem nie używania wulgaryzmów? Mi tam właściwie nie przeszkadza, bo to żadne przekleństwo, ale miałeś z tym niemały problem.
lys på slutten av lys
- ozob
Byłem przeciwnikiem używania wulgaryzmów w stosunku do innych użytkowników. Znów zatem dobrze polaczyles kropki. (:
- Ascetic
Niestety Tomasz jednak miał rację. Zbanowanie takiej kurwy jak ty szmaciarzu załatwi sprawę. Bedzie jak tutaj wypisywałeś z radością po wywaleniu 535, spokój. Z różnicą, że tam mieliśmy wartościowego użytkownika a tu mamy jakieś przygłupie "(:" od przygłupa.
ps. Tutaj dopytam jeszcze adminów, kiedy będzie słownik słów zakazanych? Bo jak "kurwa" jest niedopuszczalne, to mogę zamienić na "dziewica orleańska", albo "kurtyzana". To ważne.
lys på slutten av lys
- dzik
dobry kościół to kościół spalony
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Jak lubię tylko EP od cof to ten utwór jakiś taki miły i przebojowy idealny do auta. Sprawdzę sobie więcej z nowej płyty.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Wspaniałe granie, idealne do postawienia między nowym Kreatorem i Arch Enemy.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
-
[V]
Po takich postach widzimy jak stronnicza jest administracja. Czemu lawina gówna od nicrama, ascetica i grubego tomka jest tolerowana w stosunku do pacjenta i ozoba? Olo, jesteś gospodarz czy polubiłeś zapachy rynsztoka? Zbanować lewacką bojówkę degeneratów i będzie spokój.Ascetic pisze: ↑22-03-2022, 19:21Niestety Tomasz jednak miał rację. Zbanowanie takiej kurwy jak ty szmaciarzu załatwi sprawę. Bedzie jak tutaj wypisywałeś z radością po wywaleniu 535, spokój. Z różnicą, że tam mieliśmy wartościowego użytkownika a tu mamy jakieś przygłupie "(:" od przygłupa.
ps. Tutaj dopytam jeszcze adminów, kiedy będzie słownik słów zakazanych? Bo jak "kurwa" jest niedopuszczalne, to mogę zamienić na "dziewica orleańska", albo "kurtyzana". To ważne.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- nicram
Ej ale ta lawina gówna to głównie pochodzi od twojego przydupasa od frytkownicy. Wiadomo, więzi brytyjskiego zmywaka zobowiązują ale trzymajmy się faktów:[V] pisze: ↑23-03-2022, 05:31Po takich postach widzimy jak stronnicza jest administracja. Czemu lawina gówna od nicrama, ascetica i grubego tomka jest tolerowana w stosunku do pacjenta i ozoba? Olo, jesteś gospodarz czy polubiłeś zapachy rynsztoka? Zbanować lewacką bojówkę degeneratów i będzie spokój.Ascetic pisze: ↑22-03-2022, 19:21Niestety Tomasz jednak miał rację. Zbanowanie takiej kurwy jak ty szmaciarzu załatwi sprawę. Bedzie jak tutaj wypisywałeś z radością po wywaleniu 535, spokój. Z różnicą, że tam mieliśmy wartościowego użytkownika a tu mamy jakieś przygłupie "(:" od przygłupa.
all the monsters will break your heart
-
[V]
Nie widziałem, żeby on albo pacjent was gonił od kurew najgorszych. Jedziecie im jakby wam rodzinę pomordowali.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Ascetic
Oczekujesz, że ten post klasyfikuje się pod taką reakcję?

Dodam, że sam z siebie typ, sobie zainicjował kolejną gównoburze. Oczywiście tylko PYTA i ma WĄTPLIWOŚCI!!
lys på slutten av lys
-
Wódka i Piwo
- weteran forumowych bitew
Weź Ty umów sie z Ozobem i Pacjentem na randkę i pobawcie się we troje straponem, może ci ulży. Albo przestań bawić się w ich adwokata nawołującego administratorów do banów. Za chwilę zostaniecie tu we troje i będzie pucować sobie nawzajem hełmy uradowani po same kule z merytorycznej i kulturalnej dyskusji .
- Ascetic
Ale przecież o to im chodzi. Cała akcja pod to jest grana. Z rozpiską na role.Wódka i Piwo pisze: ↑23-03-2022, 11:14Weź Ty umów sie z Ozobem i Pacjentem na randkę i pobawcie się we troje straponem, może ci ulży. Albo przestań bawić się w ich adwokata nawołującego administratorów do banów. Za chwilę zostaniecie tu we troje i będzie pucować sobie nawzajem hełmy uradowani po same kule z merytorycznej i kulturalnej dyskusji .
lys på slutten av lys
-
[V]
Poziom waszego wkurwienia jest dla mnie niezrozumiały.
- Ascetic
Nikt nie ma monopolu na pełną wiedzę. Nic tutaj nie poradzisz.
lys på slutten av lys
- Pukajacy Bob
- zaczyna szaleć
wojna za drzwiami, to wszyscy jak na sterydach.
Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal
Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal