METALLICA

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
byrgh
zahartowany metalizator

Re: METALLICA

09-09-2016, 19:47

zakładając, że nowa płyta będzie przynajmniej dwa razy lepsza, a Death Magnetic nabiło 250 stron - pociągnie ;)
Ostatnio zmieniony 09-09-2016, 19:47 przez byrgh, łącznie zmieniany 1 raz.
535

09-09-2016, 19:47

Puszczyk pisze:Jebać meta pipę.
No dobra. Pokazałeś się. Teraz raz,raz, biegiem do tematu o sesjach, wklejać okopconych przebierańców.
[V]
mistrz forumowej ceremonii

09-09-2016, 19:48

535 pisze:
[V] pisze:na kolege 535 zawsze można liczyć, nabijesz mi 1000 stron w temacie smyku?
Ten zespół tyle nie pociągnie, ale mogę powrzucać w nocy jakieś ciekawe teledyski. Tylko Lucek musi wpaść.
Będą się straszne rzeczy działy w temate jak ta płyta wycieknie. Słodziutko.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
[V]

09-09-2016, 19:49

535 pisze:
Puszczyk pisze:Jebać meta pipę.
No dobra. Pokazałeś się. Teraz raz,raz, biegiem do tematu o sesjach, wklejać okopconych przebierańców.
dokładnie.wypierdalaj jak dorośli rozmawiają.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
byrgh
zahartowany metalizator

09-09-2016, 19:51

oho, to i ja też.
Awatar użytkownika
Puszczyk
rozkręca się

09-09-2016, 19:52

Fanboje meta pipy w przypływie frustracji już biją piąstkami w klawiaturki.
Awatar użytkownika
hcpig

09-09-2016, 19:54

Ja pierdolę ludzie, what's fuckin' wrong with you. To jest pierdolona METALLICA!!!!!

Takie bajki jak to wszyscy zignorują ten album to możecie sobie bajać gdzie indziej. Każdy sie na to rzuci jak wygłodniały pies ew. sie nie przyzna na forume ale na pewno posłucha cichcem.
Yare Yare Daze
[V]

09-09-2016, 19:55

hcpig pisze:Ja pierdolę ludzie, what's fuckin' wrong with you. To jest pierdolona METALLICA!!!!!

Takie bajki jak to wszyscy zignorują ten album to możecie sobie bajać gdzie indziej. Każdy sie na to rzuci jak wygłodniały pies ew. sie nie przyzna na forume ale na pewno posłucha cichcem.
To oczywiste.
Awatar użytkownika
Puszczyk
rozkręca się

09-09-2016, 19:57

To jest PIERDOLONY KEFIR!!!

Obrazek
Awatar użytkownika
mad
weteran forumowych bitew

09-09-2016, 20:01

hcpig pisze:
[V] pisze:Nowy numer jest świetny,jeśli ktoś się nie zgadza to nie ma pojęcia o metalu.
+1 Po prostu niektórych boli przyznać że ta rzekomo każualowa Meta tak skasowała. Oby cała płyta była taka.
Ależ skąd. utworek taki sobie - owszem, można potupać, ale nic szczególnego w nim nie ma. Również nie macie co się łudzić, że taka będzie cała płytka: pełna 3-minutowych "ciosów prosto w ryj" (jakoś tak to śmiesznie nazywacie). Wystarczy elementarna znajomość matematyki, by pozbyć was złudzeń. Otóż album to 12 utworów na 2 płytkach CD, czyli całość ma liczyć nieco ponad 80 minut. Zatem mamy średnią prawie 7 minut na utwór. Czy to nie za dużo, by "urwało wam dupska"? Oczywiście różnie mogą wyglądać konfiguracje czasu trwania utworów (może są gdzieś jakieś informacje - nie szukałem) i niewykluczone, że coś jeszcze tak prostego i banalnego jak Hardwired się znajdzie. Ale z pewnością to nie będzie nurt przewodni, tak sądzę.
[V]

09-09-2016, 20:06

mad pisze:
hcpig pisze:
[V] pisze:Nowy numer jest świetny,jeśli ktoś się nie zgadza to nie ma pojęcia o metalu.
+1 Po prostu niektórych boli przyznać że ta rzekomo każualowa Meta tak skasowała. Oby cała płyta była taka.
Ależ skąd. utworek taki sobie - owszem, można potupać, ale nic szczególnego w nim nie ma. Również nie macie co się łudzić, że taka będzie cała płytka: pełna 3-minutowych "ciosów prosto w ryj" (jakoś tak to śmiesznie nazywacie). Wystarczy elementarna znajomość matematyki, by pozbyć was złudzeń. Otóż album to 12 utworów na 2 płytkach CD, czyli całość ma liczyć nieco ponad 80 minut. Zatem mamy średnią prawie 7 minut na utwór. Czy to nie za dużo, by "urwało wam dupska"? Oczywiście różnie mogą wyglądać konfiguracje czasu trwania utworów (może są gdzieś jakieś informacje - nie szukałem) i niewykluczone, że coś jeszcze tak prostego i banalnego jak Hardwired się znajdzie. Ale z pewnością to nie będzie nurt przewodni, tak sądzę.
nie doceniasz Load co odbiera ci prawo głosu w dyskusji < pociągam za dźwignię i lądujesz tam gdzie sruszczyk>
535

09-09-2016, 20:07

mad pisze:
hcpig pisze:

Założę się, że nawet najtwardsi ziewną. Nagrać w tych czasach coś takiego jak Macabre Eternal , czy A Umbra Omega, gdzie nie wiadomo kiedy mija godzina z okładem, to niezwykły wyczyn. Przynajmniej jeżeli chodzi o metal. Niepotrzebnie porwali się na takie monstrum, ale jeżeli się mylę i wyjdzie to przynajmniej przyzwoicie, z pewnością pochwalę.
Awatar użytkownika
Puszczyk
rozkręca się

09-09-2016, 20:09

Czarnuchy nie pociągają za żadne dźwignie:

Obrazek

Mam pytanie ta meta pipa to jakieś rapsy że czarnuchy tak zawzięcie ujadają?
535

09-09-2016, 20:10

hcpig pisze:Ja pierdolę ludzie, what's fuckin' wrong with you. To jest pierdolona METALLICA!!!!!

Jeszcze kilka lat temu olałbym to tak jak wszystko po 1988, obecnie jest to mój kronikarski, betoniarski obowiązek.
Awatar użytkownika
Puszczyk
rozkręca się

09-09-2016, 20:13

Obrazek
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

09-09-2016, 20:17

Mam przeczucie że nowy album będzie bardzo dobry. Nowy kawałek to zwiastuje, a komu się nie podoba:
Obrazek
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Karkasonne

09-09-2016, 20:30

hcpig pisze:
No na pewno wszyscy siedzą i umierają z zawiści i nie mogą się pogodzić z faktem że zespół nagrał tak "wspaniały" utwór.
Awatar użytkownika
hcpig

09-09-2016, 20:39

535 pisze:
Założę się, że nawet najtwardsi ziewną. Nagrać w tych czasach coś takiego jak Macabre Eternal , czy A Umbra Omega, gdzie nie wiadomo kiedy mija godzina z okładem, to niezwykły wyczyn.
Bauahahahah, te płyty to właśnie straszne męczybuły, oby Meta tego uniknęła.
Ostatnio zmieniony 09-09-2016, 20:44 przez hcpig, łącznie zmieniany 1 raz.
Yare Yare Daze
byrgh
zahartowany metalizator

09-09-2016, 20:40

Autopsy za długie, ale to dobra płyta. Dodheimsgard przemliczę.
Awatar użytkownika
hcpig

09-09-2016, 20:42

mad pisze:Wystarczy elementarna znajomość matematyki, by pozbyć was złudzeń. Otóż album to 12 utworów na 2 płytkach CD, czyli całość ma liczyć nieco ponad 80 minut. Zatem mamy średnią prawie 7 minut na utwór.
Masz rację ale...
mad pisze: Oczywiście różnie mogą wyglądać konfiguracje czasu trwania utworów (może są gdzieś jakieś informacje - nie szukałem) i niewykluczone, że coś jeszcze tak prostego i banalnego jak Hardwired się znajdzie.
... w tym cała nadzieja.
mad pisze: Ale z pewnością to nie będzie nurt przewodni, tak sądzę.
Wystarczy że będzie pół na pół. Poza tym te urywki innych niż tytułowy wałów dobrze zwiastują. A może będą kolosy na miarę 'Outlaw Torn' albo 'Bleeding Me', patroszące sierciuchów swoim rozmachem i głębią?
Yare Yare Daze
ODPOWIEDZ