METALLICA

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Karkasonne

Re: METALLICA

09-09-2016, 21:25

A może będą to takie rozwlekłe kloce jak na ostatniej płycie, co jest znacznie bardziej prawdopodobne?

Właśnie ściągnąłem znowu dysko, to w sumie jedyny zespół takie prawdziwego dzieciństwa u mnie. Do 12-13 roku życia nie znałem żadnej innej kapeli praktycznie, więc wszystko do Garage'a mam w DNA.
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

09-09-2016, 22:55

Plastek pisze:Mam przeczucie że nowy album będzie bardzo dobry. Nowy kawałek to zwiastuje, a komu się nie podoba:
Obrazek
Też tak sądzę, a okładka jest bardzo fajna.
Obrazek
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
535

09-09-2016, 23:43

hcpig pisze:
535 pisze:
Założę się, że nawet najtwardsi ziewną. Nagrać w tych czasach coś takiego jak Macabre Eternal , czy A Umbra Omega, gdzie nie wiadomo kiedy mija godzina z okładem, to niezwykły wyczyn.
Bauahahahah, te płyty to właśnie straszne męczybuły, oby Meta tego uniknęła.
Młody jesteś, za młody na Autopsy, Dodheimsgard, a tym bardziej na Metallice. No nic. Na trójkowej liście przebojów Metallica numerem jeden. Gratuluję wszystkim kolegom fanbojom. Od czarnej chyba się to nie było grane. Kolego Triceps, prosimy o bezpośrednią relację i ewentualne sprostowanie...
Karkasonne

09-09-2016, 23:55

wow wow Metallica dla wyrobionego słuchacza dużo skompikowania wow

nie no bez jaj
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

09-09-2016, 23:57

Macabre Enternal nudy? Chyba kogos pojebalo. Pozdrowienia z wakacji.
byrgh
zahartowany metalizator

09-09-2016, 23:59

535 pisze:
hcpig pisze:
535 pisze:
Założę się, że nawet najtwardsi ziewną. Nagrać w tych czasach coś takiego jak Macabre Eternal , czy A Umbra Omega, gdzie nie wiadomo kiedy mija godzina z okładem, to niezwykły wyczyn.
Bauahahahah, te płyty to właśnie straszne męczybuły, oby Meta tego uniknęła.
Młody jesteś, za młody na Autopsy, Dodheimsgard, a tym bardziej na Metallice. No nic. Na trójkowej liście przebojów Metallica numerem jeden. Gratuluję wszystkim kolegom fanbojom. Od czarnej chyba się to nie było grane. Kolego Triceps, prosimy o bezpośrednią relację i ewentualne sprostowanie...
[youtube][/youtube]

sugerujesz, że do plastiku i kwadratów trzeba dorosnąć? to w takim razie jak znajdujesz koła?

nie wydaje mi się też, by Macabre Eternal było specjalnie wysmakowaną płytą. to, czy tego chcesz, czy nie, solidnie odgrzany kotlet, ale do subtelności Mental Funeral o wiele za daleko.
535

10-09-2016, 00:19

Pozwól że będę bezpośredni. W dupie mam co myślisz o tych płytach. W mojej skromnej kartotece one i tak już są ponad czymkolwiek co Metallica może jeszcze wymyślić i nagrać. Zwieńczenie Bridge Of Bones jest poza zasięgiem biznesmenów i marketingowców z tego typu kapel. Takie rzeczy trzeba czuć, całym swym jestestwem. Szkoda, że Bonny popierdolił forum, bo może miałbyś naukową definicję, albo jakąś wyrafinowaną szyderę. Poza tym napisałem to w konkretnym kontekście, a tu eksplozja-ejakulacja. Ile wy panowie, tak "w sumie", czyli do kupy, macie lat? Poczekajcie ze spazmami, bo stary dziad, spec od szufli, czuje jakiś smrodek.
byrgh
zahartowany metalizator

10-09-2016, 00:30

wiedząc, że masz moje zdanie w dupie uważam, że ostatnio ździebko nadużywasz alkoholu :)
Ostatnio zmieniony 10-09-2016, 00:36 przez byrgh, łącznie zmieniany 1 raz.
535

10-09-2016, 00:33

byrgh pisze:wiedząc, że masz moje zdanie w dupie uważam, że ostatnio ździebko nadużywasz alkoholu :)
Phi.Popatrz jak ten internet kłamie. Ostatnio niemal w ogóle nie piję. Raz, może dwa razy w tygodniu, a i wtedy nie przesadzam.
535

10-09-2016, 00:49

Karkasonne pisze:
Właśnie ściągnąłem znowu dysko,.
Nie chcę się przypierdalać, ale tych kilka złotych żałujesz? Larsowi?
Obrazek

Nawet ja, co prawda dopiero na czterdzieste urodziny, ale jednak zakupiłem sobie, za namową kolegi Krafta, wszystkie najlepsze płyty tego zespołu. Notabene kolega Kraft zniknął, zapewne dlatego, że miał sobie, niejako w rewanżu, kupić jakieś płyty VOIVOD, ale widocznie ceny go przerosły. Co robić. Gadanie nic nie kosztuje, choć nie. W sieci każdy płaci.
PureHate
weteran forumowych bitew

10-09-2016, 00:52

Japierdole ale spiny o metalike płyta jeszcze nie wyszła a emocje już są aż strach pomysleć jak wyjdzie płyta .
535

10-09-2016, 01:07

PureHate pisze:Japierdole ale spiny o metalike płyta jeszcze nie wyszła a emocje już są aż strach pomysleć jak wyjdzie płyta .
Zwróć uwagę, że to może być tylko twoje wrażenie i tak naprawdę sam jesteś spięty. My tutaj o Metallice rozmawiamy cały czas. Na okrągło.
Karkasonne

10-09-2016, 01:26

535 pisze:
Obrazek
.
Nie chcę mieć płyt ani niczego co nie jest mi niezbędne naprawdę, w innym temacie już dosłownie rozdawałem płyty.
535

10-09-2016, 01:45

Karkasonne pisze:
535 pisze:
Obrazek
.
Nie chcę mieć płyt ani niczego co nie jest mi niezbędne naprawdę, w innym temacie już dosłownie rozdawałem płyty.
Lars będzie niezadowolony, ale jebać Larsa, on se da radę...To znaczy co będziesz robił w tym stolcu? Mieszkał pod mostem?
Awatar użytkownika
Puszczyk
rozkręca się

10-09-2016, 02:36

Metapipa to taki Sabaton dla podstarzałych kuców - gawędziarzy, wszystko się zgadza, tylko cyferki na osi czasu inne.
535

10-09-2016, 02:57

Tu muszę przyznać trochę racji, bo jak się włączy jedno po drugim...Zresztą sami spróbujcie.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Awatar użytkownika
hcpig
mistrz forumowej ceremonii

10-09-2016, 10:13

Haha co za dyletanci i porównania z dupy. Jedyny słuszne porównanie już padło więc warto przypomnieć.
Boją_się_nawet_jego_koni pisze:Slava kurwa. Zajebiste, jest "goł", pykające stopy i kulawa soluwka z kaką. Wypisz wymaluj Witchmaster. Jestem na tak.
Yare Yare Daze
PureHate
weteran forumowych bitew

10-09-2016, 10:30

Puszczyk pisze:Metapipa to taki Sabaton dla podstarzałych kuców - gawędziarzy, wszystko się zgadza, tylko cyferki na osi czasu inne.
Właśnie
535

10-09-2016, 10:36

Skoro już padło. Kto to jest podstarzały kuc - gawędziarz?
Awatar użytkownika
mad
weteran forumowych bitew

10-09-2016, 12:19

Eeee, chyba trochę przesadzili co niektórzy... Taki Sabaton to grafomania muzyczna w czystej postaci. Ba, to wręcz wzorzec muzycznej grafomanii - doskonały punkt odniesienia dla innych w tej kwestii. Na tym tle to nawet ja podjąłbym się obrony nawet Hardwired.
ODPOWIEDZ