Drugie imię wielu ludzi to "problem". Nic nie poradzisz.
DEATHSPELL OMEGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
Re: DEATHSPELL OMEGA
Dlatego trzeba się cieszyć jest jak jest, czasy kurewskie, to prawda, ale nigdzie nie dojdziemy szukając dziury w całym, ja np na punkt kulminacyjny dzisiejszej nocki zrobię drugie okrążenie z trylogią dso i tak będę skubał z dnia na dzień na YT aż za miesiąc kupię konkretny sprzęt audio i CD
małe kroki i do przodu cały czas 

Stay clean! 

- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Niezapomnij o genialnym kenose. To EP.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- rasowy masterfulowicz
- rmk
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
'Mass Grave Aesthetics' i 'Diabolus Absconditus' też są rewelacyjne, zresztą wszystko co nagrali trzyma poziom. Mam tylko nadzieję, że przy okazji nowego albumu nie doszło do żadnych przetasowań w składzie i Aspa dalej będzie na wokalach - te określenia 'first emanation of the third era' i 'recorded live by the French power trio' w zapowiedzi są trochę podejrzane.
-
- rasowy masterfulowicz
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
-
- rasowy masterfulowicz
Nie wiedziałem, że tu trzeba przejść jakaś próbę traw by zostać włączonym w grono użytkowników 

Stay clean! 

-
- rasowy masterfulowicz
Wszak dso uduchowiony zespół!
W dodatku pełen nawiązań do tegoż dzieła
Stay clean! 

- Ubzdur
- w mackach Zła
Bo to jest Forum dla starych ludzi. Niedawno jeszcze z 1000 postów napisano w gniewie i oburzeniu, bo ktoś odważył się powiedzieć, że młodzi zwykle grają lepiej jak starzy. Myślę, że znowu mamy do czynienia z czymś podobnym.
Na marginesie taka refleksja. Starzy konkurują z młodymi od zawsze, toteż doświadczenie nominalnie stawiają ponad potencjał i zdolności, po to cała hierarchia zawsze była, aby zachować starych na ich uprzywilejowanych, za młodu zdobytych miejscach, co by im młodzi nie zagrażali, to ich respektu nauczyć trzeba, ot- masz tu tego posmak.
Na marginesie taka refleksja. Starzy konkurują z młodymi od zawsze, toteż doświadczenie nominalnie stawiają ponad potencjał i zdolności, po to cała hierarchia zawsze była, aby zachować starych na ich uprzywilejowanych, za młodu zdobytych miejscach, co by im młodzi nie zagrażali, to ich respektu nauczyć trzeba, ot- masz tu tego posmak.
-
- rasowy masterfulowicz
Ale ja w żaden sposób nie konkuruje z szanownym towarzystwem, wręcz przeciwnie cieszę się, że mogę dyskutować o muzyce z o wiele bardziej w temacie ludźmi, bo dużo wiedzy, płyt i zespołów mam codziennie do odsłuchu, chcę też powiew świeżości wprowadzić swoją osobą;)Ubzdur pisze: ↑16-03-2022, 18:55Bo to jest Forum dla starych ludzi. Niedawno jeszcze z 1000 postów napisano w gniewie i oburzeniu, bo ktoś odważył się powiedzieć, że młodzi zwykle grają lepiej jak starzy. Myślę, że znowu mamy do czynienia z czymś podobnym.
Stay clean! 

Pewnie dlatego ich nie słucham : )Bonecrusher pisze: ↑16-03-2022, 18:49Wszak dso uduchowiony zespół!
W dodatku pełen nawiązań do tegoż dzieła
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Oczywiście piszesz bzdury i dorabiasz ideologie do blachostek. Mnie osobiście wali kto i od kiedy tu pisze. Tak samo jak to, ile ma lat. Bawi mnie jedynie sytuacja, kiedy koleżka nawala po 150 płyt dziennie z youtuba i próbuje ostro na ich temat dyskutować. Potem wychodzą takie kwiatki jak ten, że Inquisition gra BM w stylu DSO. Wywody na temat elitarności, bo ja słucham takiej muzyki a moi koledzy nie słuchają z grzeczności pominę.Ubzdur pisze: ↑16-03-2022, 18:55Bo to jest Forum dla starych ludzi. Niedawno jeszcze z 1000 postów napisano w gniewie i oburzeniu, bo ktoś odważył się powiedzieć, że młodzi zwykle grają lepiej jak starzy. Myślę, że znowu mamy do czynienia z czymś podobnym.
Bunnyhoping i kulturalne ADHD z podręcznika Jestera xD
-
- rasowy masterfulowicz
W waszych ( twoich) czasach nie było czegoś takiego jak internet, teraz to medium umożliwia mi poznawanie wielu wielu płyt dziennie to prawda, ale gdybyś kiedyś miał taką możliwość też byś korzystał 

Stay clean! 

- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Nadal nie rozumiesz o czym piszę. Nie dziwi mnie to. Pisz dalej. Będzie śmiesznie. Może jak dorośniesz to zrozumiesz różnice pomiędzy przesłuchaniem a Słuchaniem. Powodzenia.Bonecrusher pisze: ↑16-03-2022, 19:35W waszych ( twoich) czasach nie było czegoś takiego jak internet, teraz to medium umożliwia mi poznawanie wielu wielu płyt dziennie to prawda, ale gdybyś kiedyś miał taką możliwość też byś korzystał![]()
-
- rasowy masterfulowicz
Ciekawe czyim klonem jest nasz nowy/stary kolega (:
-
- rasowy masterfulowicz
Nie uważam się za elitę stwierdzam fakt, że tyle zajebistej muzy moi rówieśnicy nie poznają,bo taka jest prawda
Stay clean! 

- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Yare Yare Daze