DARKTHRONE

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
Gall
weteran forumowych bitew

Re: DARKTHRONE

09-10-2016, 14:28

Jak to wyjdzie na CD, wezmę z pewnością. Trochę mnie wkurwia, że ich wczesne nagrania z prób dostępne są jedynie na rozszerzonej wersji Preparing For War. Raz, że nakład się dawno rozszedł, to pojedyncze egzemplarze dostępne są za zbyt duże pieniądze i to u szemranych sprzedawców.

I tu jeszcze pytanie do posiadaczy Sempiternal Past. Warto to brać jeśli ma się w zbiorach Preparing... i Frostland Tapes? Patrząc po tytułach to średnio, ale może jakieś ciekawe liner notes, zdjęcia itd?
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
[V]
mistrz forumowej ceremonii

10-10-2016, 13:07

hcpig pisze:
ultravox pisze:Jasne, że nie ma. Rozumiem też potrzebę zarabiania pieniędzy ;) Chodzi mi raczej o to, że jak na zespół, który zwykł pouczać wszystkich jak należy grać i postępować, taka postawa jest dość słaba.

Niestety raczej działalność tego zespołu ograniczać się juz bedzie głównie do odcinania kuponów. Trundo, i tak wypuścili fhuj genialnej muzy.
Dokładnie tak.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

10-10-2016, 15:28

Gall pisze:
I tu jeszcze pytanie do posiadaczy Sempiternal Past. Warto to brać jeśli ma się w zbiorach Preparing... i Frostland Tapes? Patrząc po tytułach to średnio, ale może jakieś ciekawe liner notes, zdjęcia itd?
Też jestem ciekaw, która z tych pozycji jest najlepsza
niech to miejsce niebawem zniknie
raphi
zaczyna szaleć

19-10-2016, 00:56

Pierwsze trzy utwory wyśmienite, czwarty dobry, reszty nie zdążyłem jeszcze rozpracować. A ślepi i głusi niech sobie hejtują, każdemu nie dogodzisz.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

19-10-2016, 07:39

raphi pisze:Pierwsze trzy utwory wyśmienite, czwarty dobry, reszty nie zdążyłem jeszcze rozpracować. A ślepi i głusi niech sobie hejtują, każdemu nie dogodzisz.

Dobrze, że przyjdzie zawsze tak oświecony słuchacz jak ty i powie ślepym i głuchym, którzy ośmielają się mieć inne zdane od ciebie, żeby wypierdalali w podskokach na szczaw.
Ja pierdole, skąd się takie downy biorą...
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
535

19-10-2016, 07:52

Przecież nic nie napisał o 'wypierdalaniu". Wracając jednak do Darkthrone. Mi się też podoba ta płyta. Rubikonu nie przekracza, ale mam to w dupie. Słucham jej z większą przyjemnością i częstotliwością, niż w przypadku kilku poprzednich. Idealna do posiadów przy ognisku, gdzieś w Hedmarku lub pod Gorcem. I to jest dla mnie najważniejsze.
Karkasonne

19-10-2016, 10:22

535 pisze:Idealna do posiadów przy ognisku, gdzieś w Hedmarku lub pod Gorcem. I to jest dla mnie najważniejsze.
Przeczytałem "idealna do pośladów"
535

19-10-2016, 10:24

To przynajmniej wiemy czego potrzebujesz.
Karkasonne

19-10-2016, 10:53

Faktycznie, można nią sobie tylko dupę podetrzeć.
535

19-10-2016, 11:01

Oryginałem byłoby ciężko. Nie wiem jak chcesz to zrobić plikiem empetrzy, ale w każdym razie, życzę powodzenia.
Awatar użytkownika
Puszczyk
rozkręca się

19-10-2016, 11:57

Zmieniłeś już pieluchę oczytany dziadu?
535

19-10-2016, 12:00

Oczytany? Chyba mnie z kimś pomyliłeś cioteczko. Gardzę lekturą.
Awatar użytkownika
Puszczyk
rozkręca się

19-10-2016, 12:01

Zmień pieluchę dziadu oczytany, śmierdzi przez ciebie na forum.
535

19-10-2016, 12:06

O widzę, że masz do mnie jakiś wielki żal. Powiedz wujkowi co ci leży na sercu. Wujek wszystko zrozumie. Coś w życiu nie wyszło? Partner nie chce dać lizaka? Załatwmy to szybko.
Awatar użytkownika
Puszczyk
rozkręca się

19-10-2016, 12:12

Czas na odwyk. Dwudziestu lat cichych chwil nawet Prawdziwy Pan Jezus z Pasji, zawsze skromny i elegancki za ciebie nie odrobi, dziadu oczytany.
Karkasonne

19-10-2016, 12:13

535 pisze:Oryginałem byłoby ciężko. Nie wiem jak chcesz to zrobić plikiem empetrzy, ale w każdym razie, życzę powodzenia.
Mój kupsztal na tę płytę też jest cyfrowy więc luz:)
535

19-10-2016, 12:15

Puszczyk pisze:Czas na odwyk. Dwudziestu lat cichych chwil nawet Prawdziwy Pan Jezus z Pasji, zawsze skromny i elegancki za ciebie nie odrobi, dziadu oczytany.
Dobra. Weź napisz co ci zrobiłem, że tak po mnie jedziesz? Może mógłbym coś dla ciebie zrobić w tej sprawie?
raphi
zaczyna szaleć

19-10-2016, 16:46

Plastek pisze:
raphi pisze:Pierwsze trzy utwory wyśmienite, czwarty dobry, reszty nie zdążyłem jeszcze rozpracować. A ślepi i głusi niech sobie hejtują, każdemu nie dogodzisz.

Dobrze, że przyjdzie zawsze tak oświecony słuchacz jak ty i powie ślepym i głuchym, którzy ośmielają się mieć inne zdane od ciebie, żeby wypierdalali w podskokach na szczaw.
Ja pierdole, skąd się takie downy biorą...
Zapomniałeś wziąć leki mój drogi...Nie ma za co.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

19-10-2016, 16:53

Nigdy nie zapominam. A jeśli już, robię to zupełnie świadomie. Albowiem "Sanity is a small box; insanity is everything".
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
ODPOWIEDZ