DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gall
- weteran forumowych bitew
Re: DARKTHRONE
Jak to wyjdzie na CD, wezmę z pewnością. Trochę mnie wkurwia, że ich wczesne nagrania z prób dostępne są jedynie na rozszerzonej wersji Preparing For War. Raz, że nakład się dawno rozszedł, to pojedyncze egzemplarze dostępne są za zbyt duże pieniądze i to u szemranych sprzedawców.
I tu jeszcze pytanie do posiadaczy Sempiternal Past. Warto to brać jeśli ma się w zbiorach Preparing... i Frostland Tapes? Patrząc po tytułach to średnio, ale może jakieś ciekawe liner notes, zdjęcia itd?
I tu jeszcze pytanie do posiadaczy Sempiternal Past. Warto to brać jeśli ma się w zbiorach Preparing... i Frostland Tapes? Patrząc po tytułach to średnio, ale może jakieś ciekawe liner notes, zdjęcia itd?
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Dokładnie tak.hcpig pisze:ultravox pisze:Jasne, że nie ma. Rozumiem też potrzebę zarabiania pieniędzy ;) Chodzi mi raczej o to, że jak na zespół, który zwykł pouczać wszystkich jak należy grać i postępować, taka postawa jest dość słaba.
Niestety raczej działalność tego zespołu ograniczać się juz bedzie głównie do odcinania kuponów. Trundo, i tak wypuścili fhuj genialnej muzy.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Też jestem ciekaw, która z tych pozycji jest najlepszaGall pisze:
niech to miejsce niebawem zniknie
-
- zaczyna szaleć
Pierwsze trzy utwory wyśmienite, czwarty dobry, reszty nie zdążyłem jeszcze rozpracować. A ślepi i głusi niech sobie hejtują, każdemu nie dogodzisz.
- Plastek
- Kontakt:
raphi pisze:Pierwsze trzy utwory wyśmienite, czwarty dobry, reszty nie zdążyłem jeszcze rozpracować. A ślepi i głusi niech sobie hejtują, każdemu nie dogodzisz.
Dobrze, że przyjdzie zawsze tak oświecony słuchacz jak ty i powie ślepym i głuchym, którzy ośmielają się mieć inne zdane od ciebie, żeby wypierdalali w podskokach na szczaw.
Ja pierdole, skąd się takie downy biorą...
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
Przecież nic nie napisał o 'wypierdalaniu". Wracając jednak do Darkthrone. Mi się też podoba ta płyta. Rubikonu nie przekracza, ale mam to w dupie. Słucham jej z większą przyjemnością i częstotliwością, niż w przypadku kilku poprzednich. Idealna do posiadów przy ognisku, gdzieś w Hedmarku lub pod Gorcem. I to jest dla mnie najważniejsze.
Przeczytałem "idealna do pośladów"535 pisze:Idealna do posiadów przy ognisku, gdzieś w Hedmarku lub pod Gorcem. I to jest dla mnie najważniejsze.
Oryginałem byłoby ciężko. Nie wiem jak chcesz to zrobić plikiem empetrzy, ale w każdym razie, życzę powodzenia.
- Puszczyk
- rozkręca się
Zmieniłeś już pieluchę oczytany dziadu?
- Puszczyk
- rozkręca się
Zmień pieluchę dziadu oczytany, śmierdzi przez ciebie na forum.
O widzę, że masz do mnie jakiś wielki żal. Powiedz wujkowi co ci leży na sercu. Wujek wszystko zrozumie. Coś w życiu nie wyszło? Partner nie chce dać lizaka? Załatwmy to szybko.
- Puszczyk
- rozkręca się
Czas na odwyk. Dwudziestu lat cichych chwil nawet Prawdziwy Pan Jezus z Pasji, zawsze skromny i elegancki za ciebie nie odrobi, dziadu oczytany.
Mój kupsztal na tę płytę też jest cyfrowy więc luz:)535 pisze:Oryginałem byłoby ciężko. Nie wiem jak chcesz to zrobić plikiem empetrzy, ale w każdym razie, życzę powodzenia.
Dobra. Weź napisz co ci zrobiłem, że tak po mnie jedziesz? Może mógłbym coś dla ciebie zrobić w tej sprawie?Puszczyk pisze:Czas na odwyk. Dwudziestu lat cichych chwil nawet Prawdziwy Pan Jezus z Pasji, zawsze skromny i elegancki za ciebie nie odrobi, dziadu oczytany.
-
- zaczyna szaleć
Zapomniałeś wziąć leki mój drogi...Nie ma za co.Plastek pisze:raphi pisze:Pierwsze trzy utwory wyśmienite, czwarty dobry, reszty nie zdążyłem jeszcze rozpracować. A ślepi i głusi niech sobie hejtują, każdemu nie dogodzisz.
Dobrze, że przyjdzie zawsze tak oświecony słuchacz jak ty i powie ślepym i głuchym, którzy ośmielają się mieć inne zdane od ciebie, żeby wypierdalali w podskokach na szczaw.
Ja pierdole, skąd się takie downy biorą...
- Plastek
- Kontakt:
Nigdy nie zapominam. A jeśli już, robię to zupełnie świadomie. Albowiem "Sanity is a small box; insanity is everything".
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!