LUX OCCULTA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: LUX OCCULTA
przy takim poludnice elektronice to to nawet nie stalo. co za hujowy kawalek ten dymy to mnie krew zalewa.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
jezeli ktoś będzie bronił tego gówna, to załamnę ręce
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
będę bronił, dobry kawałek :-) Teraz możesz się nawet powiesić :-)
-
- postuje jak opętany!
Ale o co ten lament ? Przecież od razu było mówione, że to z metalem nie będzie miało wiele wspólnego. Z drugiej strony to przynajmniej mogli to nagrać pod inną nazwą
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
zaczyna się :DImmanis pisze: Z drugiej strony to przynajmniej mogli to nagrać pod inną nazwą
-
mój ulubiony argument metalowców:Dyossarian84 pisze:zaczyna się :DImmanis pisze: Z drugiej strony to przynajmniej mogli to nagrać pod inną nazwą
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
najlepszy wpis jaki pojawił się w tym temacie.100% racji.harvestman pisze:Brzmi to jak robione na zamówienie Mystic. Mogę przyjmować zakłady że wiosną przyszłego roku czeka nas wspólna trasa Lux Occulta i Behemoth. Już widzę hasła ją reklamujące typu " Najwięksi metalowi wizjonerzy w tym kraju razem na jednej scenie" to będzie trzeba zobaczyć :) Do tego wywiady o potrzebie rozwoju, przełamywaniu barier i przecieraniu szlaków dla innych. Wszystko to przy zachwytach fanów którzy stwierdzą że w kraju wreszcie pojawiła się konkurencja dla teksów wyśpiewywanych przez Piotra Roguckiego :)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- postuje jak opętany!
fakt
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Niesamowite, że już po jednym kawałku, na dodatek otwierającym płytę niemal każdy z was wie, jak będzie wyglądać cały album, kto go wyda i kto będzie go słuchał. Ci metalowcy to jednak mądrzy ludzie są!
-
jak sie promuje nową płytę taką hipsterską chujnią to czego oczekujesz,ze ludzie wspaniałomyślnie napiszą:zobaczymy jaka będzie cała płyta?bez jaj
- krz63
- weteran forumowych bitew
Pewnie w pozostałych dokurwią occult metalem :-)yossarian84 pisze:Niesamowite, że już po jednym kawałku, na dodatek otwierającym płytę niemal każdy z was wie, jak będzie wyglądać cały album, kto go wyda i kto będzie go słuchał. Ci metalowcy to jednak mądrzy ludzie są!
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
a panicz krz63 czemu się nie odzywał przez ostatnie dni, czyżby balanga na działeczce,a może szlaban na internet?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
No mogliby :-) Ja wspaniałomyślnie nie wydaję sądów, dopóki nie usłyszę całej płyty. Może dlatego, że naprawdę lubię ten band i łudzę się, że album będzie bardzo dobry. Nie chcę już dzisiaj wprowadzać zbędnego pesymizmu.[V] pisze:jak sie promuje nową płytę taką hipsterską chujnią to czego oczekujesz,ze ludzie wspaniałomyślnie napiszą:zobaczymy jaka będzie cała płyta?
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Kto wie, może tylko tak pierdolą że nie będzie metalu i rzucili taki singiel dla niepoznaki, a drugi kawałek już będzie jakby żywcem wzięty z Dionyzosa ;-)krz63 pisze:
Pewnie w pozostałych dokurwią occult metalem :-)
- Lykantrop
Albo z debiutu. Taki totalny regres i powrót do korzeni. To by było dopiero zgrabne zagranie marketingowe, szok i zagranie na nosie tym hipsterom czy kto tam wg Was teraz jest odbiorcą muzyki LO. Wszyscy oczekiwali trip hopów, dysonansów, a tu dupa: siermiężny melodic bm, wampiriada i Hertz Studio.yossarian84 pisze:Kto wie, może tylko tak pierdolą że nie będzie metalu i rzucili taki singiel dla niepoznaki, a drugi kawałek już będzie jakby żywcem wzięty z Dionyzosa ;-)krz63 pisze:
Pewnie w pozostałych dokurwią occult metalem :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
wife beating BM!
"And the scars I will see
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Zenek
- Castor
[V] pisze:jak sie promuje nową płytę taką hipsterską chujnią to czego oczekujesz,ze ludzie wspaniałomyślnie napiszą:zobaczymy jaka będzie cała płyta?bez jaj
^na takie posty jest tylko jedno wytłumaczenie:
DCI Hunt pisze:szkoda, że Morbid Angel tego nie nagrał. Wtedy mogłoby się okazać, że to jednak coś wielkiego.
Nie będę się spierał jeśli okaże się, że ta płyta to koszmarny niewypał (chujnia jak ktoś woli), ale powiedzmy sobie szczerze ostatni Morbid Angel to chujnia.