BLAZE OF PERDITION

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dragazes
w mackach Zła

Re: BLAZE OF PERDITION

21-01-2013, 14:25

Wiadomo, nienawiść to podstawa. Ale pretendentów do tytułu jest dwóch w takim razie:

Obrazek

A w skali światowej to przecież:
Obrazek
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
Karkasonne

21-01-2013, 14:28

Decline to chyba jest znienawidzony tylko wśród tych, którzy trafili do wytrzeźwiałki gdzie pracuje wokalista. A Darkthrone teraz może być co najwyżej najbardziej kochanym black metalem :D
mirek_mechanik
zaczyna szaleć

21-01-2013, 14:30

coś mi się wydaję, że kapel znienawidzonych można jeszcze by trochę wymienić
kiedyś grupka ziomków robiła listy wrogów, teraz trzeba listy znienawidzonych zrobić, jak marketing to marketing hehehe
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

21-01-2013, 14:30

Wniosek z tego taki, że teraz będzie trend na bycie najbardziej znienawidzoną kapelą. Czas start!
A Decline to ci co Honor coverowali i powoływali się na inspiracje Spenglerem? Grubo :D
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Karkasonne

21-01-2013, 14:32

Gdzieś tu mamy chyba Thabela na forum pod nickiem Semigod czy coś takiego to go pytaj ;)
Awatar użytkownika
Lykantrop

21-01-2013, 14:35

Aha, w takim razie pytam na forum publicznym - czy doczytałeś już co sądził o doktrynie faszystowskiej i III Rzeszy Twój idol i co pisał na jej temat już w 36 r.? :D

Czekam jeszcze jak polskie kapele NS zaczną się inspirować Gombrowiczem. Jak się bawić to się bawić.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
rasowy masterfulowicz

21-01-2013, 14:44

Nie śmiejcie sie z Decline, w końcu udało im się dodać do składu Tormentora z gorgoroth (drugi od prawej na zdięciu).
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

21-01-2013, 15:57

ja to bym się w ogóle nie śmiał z Thabela, bo on podobno z jakiegoś gangu jest i bije ludzi mocno i bezlitośnie :( black metal mafia :(
Awatar użytkownika
Lykantrop

21-01-2013, 16:01

Ależ wcale się nie śmiejemy. Trochę tylko dziwna wydaje się taka transgresja kapeli, która zaczynała od określenia "alkoholokaust black metal", koncerty traktowali jako okazję do nielichej najebki i generalnie sprzyjania wesołej atmosferze, potem śpiewali o tym, że ktoś nie zasłużył na to by żyć, a ostatecznie wskoczyli do wora "tych, którzy nie są NS, ale po cichu łechta ich próżność fakt, że są z NS kojarzeni i wspomina o nich na stronach internetowych antifa".
Awatar użytkownika
Blackult
rasowy masterfulowicz

21-01-2013, 16:14

Lykantrop pisze: Czekam jeszcze jak polskie kapele NS zaczną się inspirować Gombrowiczem. Jak się bawić to się bawić.
PIERWSZY!!!
Awatar użytkownika
Clochard
weteran forumowych bitew

21-01-2013, 16:22

Lykantrop pisze:... a ostatecznie wskoczyli do wora "tych, którzy nie są NS, ale po cichu łechta ich próżność fakt, że są z NS kojarzeni i wspomina o nich na stronach internetowych antifa".
Słuszna droga! :D
Awatar użytkownika
Lykantrop

21-01-2013, 16:24

Taka najprostsza, bym powiedział. No, ale jak się muzycznie za wiele nie ma do powiedzenia to rozumiem, że trzeba sięgnąć po inne środki.
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
rasowy masterfulowicz

21-01-2013, 16:49

opinia o nich jest taka, że te kapele są chujowe i burackie, a Ci jak na nich plują to mówią, że deszcz pada, i są "znienawidzeni" loool idiotyzm metalowców nie ma granic.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

21-01-2013, 17:35

No ale to Twoja opinia, czy że jak?? Bo że ktoś jakąś opinię wyraził, to że niby to ma być wiążące??? Że dlaczego są to kapele chujowe i burackie? Moroi było chujowe, buracki i chujowy był Jarovit... Że któryś z członków pierdolnie jakiegoś farmazona to nie znaczy, że taka jest twórczość... bo NIE ZAWSZE jest...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Vitriol
weteran forumowych bitew

21-01-2013, 17:38

pewnie i ja powinienem się wypowiedzieć, ale w sumie nie wiem co napisać :D jeśli pierwsza część tego tekstu to prawda, to cóż...
a fragmentu o krwi chyba nie ma nawet po co komentować. delikatne te metalowce
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Random Apex
weteran forumowych bitew

21-01-2013, 17:39

Następnym razem po prostu oblewaj się kawą ze Starbucksa
You've got nothing to lose but your lives.
Awatar użytkownika
Lykantrop

21-01-2013, 17:43

Jeśli będzie świeżo parzona to na pewno to będzie bardziej extreme niż lanie juchy.
Awatar użytkownika
Random Apex
weteran forumowych bitew

21-01-2013, 17:43

Gwarantowany kwik jak Silencer
You've got nothing to lose but your lives.
Maria Konopnicka

21-01-2013, 17:46

Kurwa! Chłopaki, ile Wy macie lat? O muzyce byście coś popisali :)
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

21-01-2013, 18:02

Lykantrop pisze:Żeby nie było, że się wyśmiewam. Znalezione w necie, a że na temat to wklejam:

Kradzione znajomemu z Bytomia, który wrzucił na tablicę jedną polską najbardz.. znien.... kapelę blackmetalową, a mi się przypomniała historyjka jedna i od 6 rano chodzę z bananem na twarzy.
Trochę mieszane uczucia mam, bo z jednej strony mi się to wydaje głupie, i pisząc to czuję jakbym się z zespołu nabijał... Z drugiej strony - koleś sam to powiedział na głos... więc kurwa co ? Powiedział - niech ma... może właśnie o to mu chodziło?
Jakoś latem tego roku, szukałem pracy... wszedzie... zrezygnowany trafiłem do jakiejś firmy CALL CENTER. Bardzo mi na tej robocie zależało bo było już biednie... wiec co? Szkolenie (czytaj: 2 dni słuchasz co masz robić, a potem 3 dni robisz to za darmo, i grupce szczęśliwców której uda się coś sprzedać dają umowę zlecenie na miesiąc, potem na trzy... standardowa polska kpina)
Typowe polskie call center, słaby produkt, wszyscy pracownicy bez motywacji, każdy siedzi tam bo nic lepszego nie znalazł, a jeszcze wierzy trochę w zieloną wyspę i nie spierdala z kraju.
Ale wróćmy do szkolenia.
Sala wypełniona jakieś 80/100 osób. Nikogo z klimatu na pierwszy rzut oka. Ciul bez szkoły który to prowadził zadecydował że każdy ma miniute opowiedziec o sobie. Siadłem se z przodu bo bez okularów nic nie widzę. Siedzę... Siedzę... słucham sobie kurwa o tym kto lubi pieski, kto muzykę, kto przedtem pracowal w callcenter, a kto lubi filmy Almodowara a kto po prostu jak mu skarpety śmierdzą. Czułem się zażenowany samym przebywaniem tam, więc gadać mi się nie chciało, i humor też jakiś nie ten...
Az tu nagle... z tyłu sali, poważny głos oznajmia : "Cześć. Jestem Gabriel. Jestem wokalistą najbardziej znienawidzonej black metalowej kapeli w Polsce." Kurwa! Myślę se abo siedzę na sali z jakimś Nergalem który swego czasu przez podziemie polskie był nienawidzony, a teraz jakoś podziemie nie mówi o nim za dużo. Druga myśl, ktoś z Infernal War bo oni jakoś kurwa kontrowerSSje wzbudzają i to oni zasługują w moim mniemeniu na ten tytuł, ale chłopaków kiedyś poznałem i większą elokwencją o niebo (sic!) się wykazywali raczej. Głowę bez namysłu odwróciłem i zobaczyłem co to za jeden. Nie jest tajemnicą że o Blacku chuja wiem, jednakże miałem nadzieję że o samym metalu wiem na tyle dużo, że gdyby jakaś kapela była tak nienawidzona że jej członkowie szczycą się tym na rozmowach o pracę, to powinno mi się to o uszy obić! Zgłupiałem. Opcje były dwie.
1. On jest ma inny punkt widzenia na scenę. Zupełnie inny.
2. Nie odrobiłem zadania domowego i jestem cienki po prostu.
No to hyc. Bylem w koszuli jakiejs pedalskiej i w normalnych jeansach. Aż tu nagle przerwa. Wyczekiwana od 90 minut fajka i zagaduje do typa, co by sie dowiedzieć co to za zespół. Nie zadeklarowałem się jako fan gatunku, a wręcz postanowilem podejść do tematu na spokojnie, założyć że coś tak ważnego jak NAJBARDZIEJ ZNIENAWIDZONA POLSKA KAPELA BLACKOWA mi uciekło gdzieś. Wolałem nie przyznawać się że o metalu wiem cokolwiek, bo jeszcze zrobie z siebie durnia większego niż się czułem. A jakoś po jego wystąpieniu czułem się dziwnie zażenowany faktem że metal w sumie jedyna rzecz o której cokolwiek wiem.
Ja pierdole !!! Jakich ja sie głupot dowiedziałem !!! Kurwa mać. Nie zapomne tego długo. Na domiar złego - jak to w Warszawie - oczywiście okazało się że dobry kumpel go zna, grali razem w jakiejś kapeli itd. Polewa na miesiąc a czasem jeszcze przy wódce z grubym się za brzuchy łapiemy ze śmiechu.
Poczytałem, poogoglowałem, i co ? Byłem nawet na ich koncercie ale muzy nie pamiętałem wcale. Tylko to że w całym klubie jebało jak w oborze.... mieli jakaś kurwa starą stęchlą krew w puszkach i upierdolili nią cały klub 2 metry od sceny podczas RYTUALNEGO cięcia się nożami rodem ze sklepu z pamiątkami z Transylwanii na oczach oszołomionych 16-to latków proszacych starszych kolegów żeby im piwo kupili.
Miałem epizod w życiu związany z organizacją koncertów, więc trochę ludzi znam i faktycznie sa nienawidzeni, przez wlascicieli klubów, obsługę i organizatorów. Dlaczego? BO MAJA W DUPIE POSPRZĄTANIE PO SOBIE. UPIERDALAJĄ WSZYSTKO ŚMIERDZĄCĄ KRWIĄ, ROBIĄ WIOCHĘ W MNIEMANIU MOIM I KOLEGÓW PO FACHU, MUZA SŁABA, A PRZYNAJMNIEJ PRZEROST FORMY NAD TREŚCIĄ NIE POZWALA NA SKUPIENIE SIĘ NA NIEJ, NIE ŚCIĄGAJĄ PUBLIKI NA TYLE ŻEBY ICH KONCERTY BYLY OPŁACALNE, A PANOSZĄ SIĘ JAK MAYHEM. A MOŻE O TO CHODZI W PODZIEMNYM BLACK METALU ?? SZKODA ŻE TYLKO W POLSCE, BO Z TEGO CO WIDZĘ NA YOUTUBE, TO ZA GRANICA WIEDZĄ JAK SIĘ ZACHOWAĆ.
PANIE I PANOWIE... NAJBARDZIEJ ZNIENAWIDZONA POLSKA KAPELA BLACK METALOWA, która choćby niewiem jak dobrą płytę nagrala, niema chuja żebym mógł tę płytę poważnie potraktować...

Już chuj z tym, że koleś wielce oburzony, bo się black metalowcy juchą wysmarowali. Ale tekst niejakiego Gabriela na rozmowie o pracę niszczy obiekty :D
mial mieszek na szyi??
KVLT lizania CZASZKI
ODPOWIEDZ