NAPALM DEATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Re: NAPALM DEATH
Tak nagrali `Harmony Corruption`,ale wolę wcześniejsze nagrania,zresztą co to za skład jak nie ma Lee Doriana,Billa Steer`a,Micka Harrisa,Nika Bullena,Justina Broadricka czy Jima Whiteleya.Został tylko Embury.,ale jak kto lubi to niech słucha.Jeśli chodzi o mainstream to chodziło mi,że jest to chyba najbardziej rozpoznawalny zespół grindcore, zresztą wydają już płyty w dziesiątkach tysięcy.Jestem ciekaw ile łącznie wyszło wszystkich produktów z logiem ND we wszystkich formatach razem z reedycjami, chodzi mi o całą oficjalną dyskografię.
Destroy your life for Noisecore!
-
- rasowy masterfulowicz
Od 1991 roku, w USA poszlo wiecej niz 367 000 ich plyt.
http://legacy.roadrunnerrecords.com/bla ... emID=16769
http://legacy.roadrunnerrecords.com/bla ... emID=16769
I AM MORBID
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A czy to coś złego? Jesli chodzi o liczby - pewnie rozpocznie sie na od wielce enigmatycznej " W chuj".Blackwinged pisze:.Jeśli chodzi o mainstream to chodziło mi,że jest to chyba najbardziej rozpoznawalny zespół grindcore, zresztą wydają już płyty w dziesiątkach tysięcy.Jestem ciekaw ile łącznie wyszło wszystkich produktów z logiem ND we wszystkich formatach razem z reedycjami, chodzi mi o całą oficjalną dyskografię.
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Z milion pewnie przekroczyli,ale wytwórnie pewnie zaniżają sprzedaże jak co do czego przychodzi.
-
W któryms z Morbid Noizzzz ów we wstępie do wywiadu bodajże Puch napisał że przekroczyli magiczną liczbe miliona kopii sprzedanych kopii, byli wtedy po premierze "Words of the exit wounds". Niestety, nie mam żadnych możliwości zweryfikowania tych danych.
-
- weteran forumowych bitew
płyta jest bardzo dobra.tyle mogę powiedzieć choć Terrorizer mi lepiej wchodzi.
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Zajebisty jest ten koncert na `The DVD` z Nottingham z 1989r. gdzie grają same stare klasyki.Tak samo bardzo lubię koncert Carcass z ich dvd z Grindcrusher Tour 1989.Ma ktoś może dvd Impetigo – Defiling The Stage ?Warto zainwestować?
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
A po co wytwórnie miałyby to robić, tj. zaniżać wyniki sprzedaży?Blackwinged pisze:Z milion pewnie przekroczyli,ale wytwórnie pewnie zaniżają sprzedaże jak co do czego przychodzi.
The madness and the damage done.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Pierwsze co mi wpadło do głowy to to, żeby skuteczniej ruchać zespoły na zaniżonej sprzedaży płyt, ale na rynku wydawniczym to ja się nie znam.
Oczywista oczywistość :) ale fizycznie pewnie we wtorek do mnie dojdzie.Góral pisze:W temacie "Scum", nabył już ktoś tę tegoroczną reedycję z dodatkowym surowym miksem?
- Góral
- w mackach Zła
Podziel się wrażeniami jak przesłuchasz. Kaseta już jest tak zmaltretowana, że czas najwyższy pomyśleć o CD.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
No ba, przeciez to najlepsza plyta metalowa wszechczasow, a ten surowy miks to dla mnie jest najlepsza rzecz co sie ukazala ze stajni Earache. Mysle, ze to lepsze nawet od jedynki OLD.Maria Konopnicka pisze:Oczywista oczywistość :) ale fizycznie pewnie we wtorek do mnie dojdzie.Góral pisze:W temacie "Scum", nabył już ktoś tę tegoroczną reedycję z dodatkowym surowym miksem?
Mogłyby wyjść reedycje O.L.D.
Uwielbiam Napalm Death a za grindcorem nie przepadam - z bardzo nielicznymi wyjątkami mogłoby dla mnie tego gatunku nie być.
http://www.mystic.pl/plyty_cd,napalm_de ... ,12348.htmBloodcult pisze:ona chyba dopiero pod koniec miesiąca wyjdzie
Uwielbiam Napalm Death a za grindcorem nie przepadam - z bardzo nielicznymi wyjątkami mogłoby dla mnie tego gatunku nie być.
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
-
Jaka jest różnica w wydaniu "Utilitarian" wydanie limitowane? Czy oprócz dwóch dodatkowych kawałków są jeszcze jakieś różnice? To digi pack czy normalne opakowanie?
-
- zaczyna szaleć
- Melepeta
- w mackach Zła
"Upward and uninterested" leciało u Tomka w Ryłkołaku. :)Pacjent pisze:Puszczał ich utwory na 100%.empir pisze:Być może 100 lat temu puścił coś Ryłkołak, więc różnie może być.Nasum pisze:W RMF-ie ich nie słyszałem jeszcze
Six o clock.
Promował Diatribes, bodaj trzema, a z pewnością dwoma numerami. Nawet konkurs był.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Ja pierdolę, dopiero trzeci odsłuch, a już mną ta płyta poniewiera. Na pewno jest lepiej niż na poprzedniej, bardziej żywiołowo (wokale!). Słucham dalej, bo płyta zyskuje z każdym odsłuchem...
The madness and the damage done.