Świetnie, jestem pełen optymizmu, na pewno coś ciekawego sie wydarzy na deskach scenicznych:)[V] pisze:w kwietniu jestem,jak bedzie fajny concerte to wychylimy kielicha:)tomaszm pisze:Drogi Sępie a do Polski to na coś planujesz zawitać w tym lub przyszłym roku?:)
METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: METALLICA
- ultravox
- zahartowany metalizator
[V] pisze: Dokładnie tak! Kiedy sie piwa napijemy co?
Wszystko jest kwestią zgrania terminów i lokalizacji :) Koncertów to ja ostatnio niewiele zaliczam (mam przesyt, przedawkowałem) i w tym roku już raczej wyjazdów poza Trójmiasto nie planuję, ale na początku przyszłego być może będę się gdzieś ruszał, ale to turystycznie raczej niż koncertowo (chyba, że sam jakieś będę grał)... zobaczymy ;) Generalnie piwko bardzo chętnie, tylko trzeba się znaleźć w tym samym miejscu w tym samym czasie ;)tomaszm pisze:Ja się bardzo chętnie z kolegami napije bo bardzo kolegów lubię i szanuje:) Będe na Dead Congregation, Necrophagia i Into the Abyss. Będziecie może Panowie?
- brb
- postuje jak opętany!
Podoba mi się entuzjazm tej Pani. Mam taką samą minę słuchając nowych kawałków Mety :Dharvestman pisze:
- Gunman
- weteran forumowych bitew
A skutki też Ci sterczą?
- brb
- postuje jak opętany!
Tylko przy Nothing Else Matters.
- Gunman
Mam podobnie. Pozostaje mieć nadzieje że kawalek w tym stylu znajdzie się na nowym albumie ;)
Heh. No trzeba być wybitnie chciwą płytką kurwą, żeby robić takie rzeczy.
W pierwszej części 2017 roku Metallica zagra w Europie tylko cztery koncerty. Wszystkie odbędą się w stolicy Danii - Kopenhadze. Zespół w swojej ofercie umieścił vipowski pakiet Meet and Greet. Jego cena - dwa tysiące dolarów, czyli ponad siedem i pół tysiąca złotych. W ramach biletu fani zespołu m.in. spotkają się z Metallicą, otrzymają setlistę koncertową podpisaną przez cały zespół czy też wejdą na teren wystawy prezentującej pamiątki związane z grupą. Jest jednak jeden kruczek - w czasie grupowych spotkań obecni mogą być różni członkowie zespołu. Zatem może okazać się, że fan Jamesa Hetfielda spotka się tylko z Larsem Ulrichem.
W pierwszej części 2017 roku Metallica zagra w Europie tylko cztery koncerty. Wszystkie odbędą się w stolicy Danii - Kopenhadze. Zespół w swojej ofercie umieścił vipowski pakiet Meet and Greet. Jego cena - dwa tysiące dolarów, czyli ponad siedem i pół tysiąca złotych. W ramach biletu fani zespołu m.in. spotkają się z Metallicą, otrzymają setlistę koncertową podpisaną przez cały zespół czy też wejdą na teren wystawy prezentującej pamiątki związane z grupą. Jest jednak jeden kruczek - w czasie grupowych spotkań obecni mogą być różni członkowie zespołu. Zatem może okazać się, że fan Jamesa Hetfielda spotka się tylko z Larsem Ulrichem.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
dobrze poukładane ;-)535 pisze:Heh. No trzeba być wybitnie chciwą płytką kurwą, żeby robić takie rzeczy.
mam nadzieję, że nie w styczniu. wolałbym minąć się z fanami Metaliki ...
lys på slutten av lys
- harvestman
Hetfield nie chadza na spotkania z fanami więc będzie można uścisnąć łapę raczej komuś z pozostałej trójki. Pewnie polecą falowo i będą wysyłać Roba.535 pisze:Heh. No trzeba być wybitnie chciwą płytką kurwą, żeby robić takie rzeczy.
Najlepiej niech wyślą parkingowego sprzed budynku w którym jest ta wystawa. Musi być tam jakiś parking. Na jedno wyjdzie. Żenada.
-
Ja pierdole, gwiazdory. Jestem ciekaw czy za jakiś czas wejdą bilety po pięć tysi dolców i muzycy będą fanom pałeczki pucować?
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ja słaba w chuj, nie ma nawet co komentować....choć pewnie znajdą się jacyś die hard fani, którzy na to polecą.
- Gunman
W przypadku tego zespołu, jestem pewny, że znajdzie się takich pojebów w chuj.
- booshee
- postuje jak opętany!
Hetfield nie wychodzi na fanklubowy meet and greet ale może za takie piniondze wyjdzie;) Tool za podobną przyjemność bierze 600 dolców (plakaty, zdjęcia, przybicie piątki i Q&A z Jonesem - opowiada, pokazuje jak buduje i gra riffy :P )
-
Nigdy nie kapowałem po co ludzie stoją w kolejce po autografy albo zdjęcie z jakimś muzykiem.Brzydze się idealizowaniem innych,przecież to tacy sami ludzie jak my,wielbimy muzykę którą robią czy ich samych ? Nie dziwie się,że wielu muzyków stało się okrutnymi chujami:gdy jesteś otoczony przez bezmózgie stado które wylizałoby ci rowa z uśmiechem na ustach to bardzo łątwo stracić kontakt z rzeczywistością.booshee pisze:Hetfield nie wychodzi na fanklubowy meet and greet ale może za takie piniondze wyjdzie;) Tool za podobną przyjemność bierze 600 dolców (plakaty, zdjęcia, przybicie piątki i Q&A z Jonesem - opowiada, pokazuje jak buduje i gra riffy :P )
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
hihihi dlatego trzeba się kurwić i wymyślać jakieś vip-bilety. Bardzo przekonujące argumenty.
- Lobas
- zaczyna szaleć
Skoro pojawiają się takie "pakiety" to widocznie chętnych nie brakuje, zawsze to jakiś dodatkowy pieniądz do kieszeni artysty. Czysty biznes. Wykorzystywanie ludzkiej głupoty do wzbogacania się jest chyba powszechnym zjawiskiem.
Chelsea Bus Company
- booshee
- postuje jak opętany!
Metallica to popierdółka przy Sylwestrze Staloun. Na każdym konwencie nerdowskim w stanach pojawiają się wyblakłe, uzależnione od alkoholu gwiazdy filmu i telewizji i trzeba zapłacić kilka lub kilkadziesiąt dolców za zdjęcie lub autograf, ale Stallone przebił wszystkich. Na nowojorskim Comic Conie, kilka lat temu, można było za 395$ zdobyć autograf a za dodatkowe 445$ zrobić sobie z nim zdjęcie. Rozdane. xD
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Ja jebie, jeśli ludzie płacą kapustę za takie rzeczy jak zrobienie fotki, to chyba ich mocno szczypie przy sikaniu.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- zaczyna szaleć
przeca dzisiaj rano w radio w Informatorze Ekonomicznym mówili że za fotkę z Madonną po koncercie trzeba 7k golda dać :D