Otóż to.[V] pisze: Nigdy nie kapowałem po co ludzie stoją w kolejce po autografy albo zdjęcie z jakimś muzykiem.Brzydze się idealizowaniem innych,przecież to tacy sami ludzie jak my,wielbimy muzykę którą robią czy ich samych ? Nie dziwie się,że wielu muzyków stało się okrutnymi chujami:gdy jesteś otoczony przez bezmózgie stado które wylizałoby ci rowa z uśmiechem na ustach to bardzo łątwo stracić kontakt z rzeczywistością.
METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: METALLICA
-
- mistrz forumowej ceremonii
No nie wiem, znasz jakiegoś fotografa, który zrobi ci za darmo zdjęcie?Plastek pisze:Ja jebie, jeśli ludzie płacą kapustę za takie rzeczy jak zrobienie fotki, to chyba ich mocno szczypie przy sikaniu.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Nie, ale znam za to takiego którego szczypie przy sikaniu.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- harvestman
[youtube][/youtube]
-

:D
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
" onclick="window.open(this.href);return false;
wykurwisty wywiad.
wykurwisty wywiad.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- HSVV
- w mackach Zła
plakaty w Bravo też już były, także to powyższe - nic zaskakującego
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
- Ascetic
ale wzór jebańce dały fajny … co nie?HSVV pisze:plakaty w Bravo też już były, także to powyższe - nic zaskakującego
lys på slutten av lys
Strach będzie na jedynkę wyjechać, bo zamiast pięknych pań z pełnymi koszami grzybów, można spodziewać się Jamesa z Larsem.
- Lobas
- zaczyna szaleć
Koszulki Misfits czy Slayer też można znaleźć w sieciówkach. W sumie spoko opcja bo za fajną koszulkę w dobrej jakości zapłacimy połowę taniej niż z oficjalnego sklepu zespołu.
http://www.house.pl/pl/pl/oq056-99x/mis ... ?q=misfits" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0371109002.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.house.pl/pl/pl/oq056-99x/mis ... ?q=misfits" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0371109002.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Chelsea Bus Company
- Ascetic
ok,Lobas pisze:Koszulki Misfits czy Slayer też można znaleźć w sieciówkach. W sumie spoko opcja bo za fajną koszulkę w dobrej jakości zapłacimy połowę taniej niż z oficjalnego sklepu zespołu.
były też Ramones
jest jedno, ale.
ja wolę dać zarobić bezpośrednio zespołowi, a nie dilerowi szmat z bangladeszu/ wietnamu … ja tak mam. Twoja logika: cenowa, jest zrozumiała.
lys på slutten av lys
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Zespół już swoje wziął za sprzedanie licencji czy tam prawa do umieszczenia logo na tych szmatach - już Ty się o nich nie martw ;)
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Ascetic
poza dyskusją ;DNerwowy pisze:Zespół już swoje wziął za sprzedanie licencji czy tam prawa do umieszczenia logo na tych szmatach - już Ty się o nich nie martw ;)
w kontekście tego, że opierdolili logo na rozpadające się po 10ciu praniach szmaty. fajnie, że dali wzór jak z lat 80'. cieszy oko i skłania do myslenia, że mają nad tym jakąś kontrolę. nie dają 10tego w kolejce menago do ogarnięcia tematu, tylko pewnie na końcu sami jakoś to opiniują. bluza i nowe 2 nagrania sugerują kierunek/ kambek do lat świetności. to jest OK.
lys på slutten av lys
- Wasyl
Faktycznie niezły. Przeprowadzał, z pozoru, sztywny facio w garniturze, a wyszło naturalnie i ze swadą.[V] pisze:
wykurwisty wywiad.
- harvestman
Wczoraj klepnęli taki oto akustyczny set. Jeżli repertuar poszedł w parze z jakością wykonania to chyba zafunduję sobie oficjalny bootleg z tego wydarzenia.
Whiskey in the Jar
When a Blind Man Cries (Deep Purple cover)
Hero of the Day
Bleeding Me
Clampdown (The Clash cover)
Enter Sandman (Rearranged)
Hardwired
Seek & Destroy
Mr. Soul (Buffalo Springfield cover) (with Neil Young)
Whiskey in the Jar
When a Blind Man Cries (Deep Purple cover)
Hero of the Day
Bleeding Me
Clampdown (The Clash cover)
Enter Sandman (Rearranged)
Hardwired
Seek & Destroy
Mr. Soul (Buffalo Springfield cover) (with Neil Young)
- harvestman
[youtube][/youtube]
Zamiast iść po najmniejszej linii oporu i pierdolnąć Nothing Else Matters robią takie rzeczy. Fajnie im to wyszło.
Zamiast iść po najmniejszej linii oporu i pierdolnąć Nothing Else Matters robią takie rzeczy. Fajnie im to wyszło.
Ostatnio zmieniony 23-10-2016, 12:02 przez harvestman, łącznie zmieniany 1 raz.
-
słabizna imo.harvestman pisze:[youtube][/youtube]
- harvestman
Jak na jednorazowy ( chyba że powtórzą to dzisiaj wieczorem) to całkiem fajne.[V] pisze:słabizna imo.harvestman pisze:[youtube][/youtube]
- harvestman
[youtube][/youtube]