smutek:[Foxhound pisze:
Był ktoś i może się jakoś ustosunkować do powyższego?
PLAGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Re: PLAGA
-
- weteran forumowych bitew
Łohjezu, wokalnie kał i stolecFoxhound pisze:
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Większy niesmak poczułem słysząc Glenna Danziga na żywoFoxhound pisze:
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
-
- postuje jak opętany!
Demonem scenicznym to ten wokalista zdecydowanie nie jest, co nie zmienia faktu, że płyta jest dobra.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie wiem gdzie tu widzicie porażkę na żywo, ale chuj ponarzekać to takie POLSKIE :-)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
Blackult pisze:śmierć cieplna wszechświata
trata tata tata
fajny płyt
nagranie z koncertu spoko
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- trup
Nie no Panowie.... trochę ciepła. Rzeczywiście może ciut za wcześnie się wyrwali do grania live, może wokal do poprawy (kwestia wyrobienia...? trema?), pałker więcej ćwiczenia, ale ŻENADY nie ma. Zdecydowanie! Jak na pierwszy live to myślę, że jest bardzo dobrze! Przyjęcie też nie najgorsze. Będąc na koncercie pewnie wy byście wyszli albo rzucali pomidorami... Nietwórczemu krytykanctwu mówimy stanowcze NIE!
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
- zaczyna szaleć
gdzie? w prezencji wokalisty i jego głosie,którego właściwie nie ma, muzycznie jest to naprawde niezłe, ale wokal do wymiany.manieczki pisze:Nie wiem gdzie tu widzicie porażkę na żywo, ale chuj ponarzekać to takie POLSKIE :-)
-
- starszy świeżak
To mogliby co koncert zmieniać nazwę, to i zawsze byłoby "dobrze, bo to pierwszy koncert"...trup pisze:Nie no Panowie.... trochę ciepła. Rzeczywiście może ciut za wcześnie się wyrwali do grania live, może wokal do poprawy (kwestia wyrobienia...? trema?), pałker więcej ćwiczenia, ale ŻENADY nie ma. Zdecydowanie! Jak na pierwszy live to myślę, że jest bardzo dobrze! Przyjęcie też nie najgorsze. Będąc na koncercie pewnie wy byście wyszli albo rzucali pomidorami... Nietwórczemu krytykanctwu mówimy stanowcze NIE!
- Dipsychia
- rozkręca się
Dokładnie, mieli czas się przygotować, to nie był gig w jakimś wiejskim ośrodku kultury, o którym się dowiedzieli tydzień wcześniej. Żeby nie było, lubię słuchać i często nawet, ale ten upload nie zachwyca. Mam nadzieję, że na żywca było chociaż trochę lepiej.Paplakathor pisze:To mogliby co koncert zmieniać nazwę, to i zawsze byłoby "dobrze, bo to pierwszy koncert"...trup pisze:Nie no Panowie.... trochę ciepła. Rzeczywiście może ciut za wcześnie się wyrwali do grania live, może wokal do poprawy (kwestia wyrobienia...? trema?), pałker więcej ćwiczenia, ale ŻENADY nie ma. Zdecydowanie! Jak na pierwszy live to myślę, że jest bardzo dobrze! Przyjęcie też nie najgorsze. Będąc na koncercie pewnie wy byście wyszli albo rzucali pomidorami... Nietwórczemu krytykanctwu mówimy stanowcze NIE!

- ugan666
- starszy świeżak
Na gejbuku czytałem relacje z pierwszego dnia i o ile tłumaczenie google nie zmieniło za bardzo sensu to finowie nie byli zbyt zachwyceni występem. Jestem ciekaw czy niski poziom wynikał z 'najebania' wokalisty, czy po prostu braku umiejętności. Jeśli to drugie to przecież wiedząc jak im to wychodzi na codzień nie powinni się za to w ogóle zabieraćDipsychia pisze: Żeby nie było, lubię słuchać i często nawet, ale ten upload nie zachwyca. Mam nadzieję, że na żywca było chociaż trochę lepiej.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Jak tacy mądrzy jesteście, to wyjdźcie na scenę i zaśpiewajcie to lepiej!!!