MARE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Re: MARE
Jest Digi, skromny ale ma wszystko co potrzeba + Slipcasenicram pisze:Ale to jest digi czy ekopack?
https://photos.google.com/share/AF1QipN ... tWYUtFNHl3
https://photos.google.com/share/AF1QipN ... tWYUtFNHl3
Mam dwa cd, jeden wstępnie zarezerwowany - jeżeli ktoś jest chętny proszę PM. Winyl mam tylko dla siebie, mogę wrzucić fotki.
Ostatnio zmieniony 27-08-2018, 19:08 przez Silent_Sea, łącznie zmieniany 1 raz.
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Widziałem już kilka dni temu, jak wyglądają placki i te digi. Kompakty, coś jak ostatni Craft - czyli standardowo lepiej byłoby to wydać w pudełku. Za to winyle wyglądają bardzo dobrze, przynajmniej na zdjęciach - gatefold + obwoluta z ichnim pentosem.IMP-|-OUS pisze:
Nie spodoba Ci się ten digi, chujnia straszna. Nie rozumiem takich wydań
'Come the Blessed Madness'
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
[youtube][/youtube]
nooo.... jest zajebiscie!
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- maciek z klanu
Dokładnie. Nie kumam narzekania na wokale, przecież na ep też takie były w stylu katedralnych śpiewów. To siła maretrup pisze:[youtube][/youtube]
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- dzik
- zahartowany metalizator
Albo słabość. To kwestia gustu. Mnie tam się nie podobają te zaśpiewy. Na epkach też mi się nie podobały. Pewnie dlatego nigdy nie przekonałem się w pełni do tego zespołu.maciek z klanu pisze:Dokładnie. Nie kumam narzekania na wokale, przecież na ep też takie były w stylu katedralnych śpiewów. To siła maretrup pisze:[youtube][/youtube]
dobry kościół to kościół spalony
- maciek z klanu
I to jest zrozumiałe podejście. Ale jak ktoś wali konia nad epkami a potem pisze ze na pelniaki nie pasują mu wokale to czegoś nie kumam :)
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
wokale jeden z plusów tego bandu
szkoda że sort messe nie wrzucili na płytę, wtedy byłoby więcej niż bdb
szkoda że sort messe nie wrzucili na płytę, wtedy byłoby więcej niż bdb
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Cóż w tym dziwnego, z Bolzer była podobna sytuacja.maciek z klanu pisze:I to jest zrozumiałe podejście. Ale jak ktoś wali konia nad epkami a potem pisze ze na pelniaki nie pasują mu wokale to czegoś nie kumam :)
Jebać żuli.
- COFFIN
Cały (chyba) koncert z Bergen:
https://www.youtube.com/results?search_query=mare+hulen" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/results?search_query=mare+hulen" onclick="window.open(this.href);return false;
'Come the Blessed Madness'
- maciek z klanu
Bolzer jednak na debiucie zmienił wokale. Ciągle uważam że debiut jest ok, ale tylko tyle. Aura i soma rozkurwialy mózgwolff pisze:Cóż w tym dziwnego, z Bolzer była podobna sytuacja.maciek z klanu pisze:I to jest zrozumiałe podejście. Ale jak ktoś wali konia nad epkami a potem pisze ze na pelniaki nie pasują mu wokale to czegoś nie kumam :)