Oczywiście. Także ze względu na wokal. Całości z netu nie słucham (tak samo z Funeral Mist). Czekam aż Sova dostanie płyty.Deathhammer66 pisze:
Najważniejsze jest jednak to, że na dzień dzisiejszy jest to moim zdaniem jeden z najbardziej rozpoznawalnych zespołów z tego nurtu jeśli chodzi o styl - nie da się ich pomylić z kimkolwiek innym. Na tle 50 bandów bm z Szwecji brzmiących identycznie jest to spory plus :)
CRAFT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Re: CRAFT
'Come the Blessed Madness'
- PrzemoC
- postuje jak opętany!
Cóż, będę wałkować przez jakiś czas i być może zatrybi - sporo rzeczy dobrych rzeczy nie weszło mi od razu, chociaż wcześniejsze krążki łykałem bez popity, nawet "Void", którego słuchałem całkiem sporo - u mnie akurat "Fuck...", chociaż zajebisty, spadł po jakimś czasie najniżej z całej czwórki. Nietuzinkowy zespół i tyle.Deathhammer66 pisze:Ja jestem po dwóch i mocno mi się podoba. "Darkness Falls" to dość przeciętny numer, ale reszta naprawdę daje radę. Świetny miks przebojowości Satyricon i siarki Darkthrone. Większość w średnich tempach, mocno buja, ale okazyjne przyspieszania serwują niezły wpierdol.PrzemoC pisze:Zaiste... Jestem pod koniec odsłuchu i niestety nie jestem zadowolon :/. Szansę dam - oby pierwsze wrażenie było mylne...
Najważniejsze jest jednak to, że na dzień dzisiejszy jest to moim zdaniem jeden z najbardziej rozpoznawalnych zespołów z tego nurtu jeśli chodzi o styl - nie da się ich pomylić z kimkolwiek innym. Na tle 50 bandów bm z Szwecji brzmiących identycznie jest to spory plus :) począwszy od "Fuck the Universe" wypracowali sobie własną formułę, "Void" nie do końca mi jeszcze weszło, ale z nową płytą coś czuję, że się polubię.
ps refren "Again" rozpierdala!
ps2 a czwarty utwór to piękny hołd dla późnego Mayhem
- rmk
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
que? przeciez ich styl sie wystarczajaco wykrystalizowal juz na terror propaganda, i wciaz pozostaje najlepszym craftemDeathhammer66 pisze:począwszy od "Fuck the Universe" wypracowali sobie własną formułę
niech to miejsce niebawem zniknie
-
- zahartowany metalizator
+1000pr0metheus pisze:que? przeciez ich styl sie wystarczajaco wykrystalizowal juz na terror propaganda, i wciaz pozostaje najlepszym craftemDeathhammer66 pisze:począwszy od "Fuck the Universe" wypracowali sobie własną formułę
- plasterchrist
- rozkręca się
Nie siadło, w przeciwieństwie do nowego FM. Dam mu jeszcze szansę, ale Void to nie jest.
Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
one pill makes you larger and one pill makes you small
- maciek z klanu
U sowy ponad 20 zł taniej za winylanagrobek pisze:ale to jest zniszczenie, ścisła czołówka w tym roku.jakby co na dodax winyl 97pln. dostawa 2-4 lipca.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Już mam, wysyłki od jutra.
zamówienia: malignantvoices@gmail.com
lub sklep ( LP i TS o 5 zł drożej )
CD - 44,9 zł
LP ( biały, lim.400 ) - 74,9 zł
TS - 59,9 zł ( rozmiar M, L, XL i XXL ) - mam tylko kilka sztuk każdego rozmiaru

zamówienia: malignantvoices@gmail.com
lub sklep ( LP i TS o 5 zł drożej )
CD - 44,9 zł
LP ( biały, lim.400 ) - 74,9 zł
TS - 59,9 zł ( rozmiar M, L, XL i XXL ) - mam tylko kilka sztuk każdego rozmiaru

Ostatnio zmieniony 26-06-2018, 12:44 przez Sova, łącznie zmieniany 1 raz.
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Z koszulek tylko to widoczne na zdj. parę postow wyżej czy jest może też wzór poniżej?

Bo przyznam, że ta robi mi znacznie bardziej.

-
- rasowy masterfulowicz
O to to, jest opcja ze ta koszulina bedzie w sklepie panie Sowa?Deathhammer66 pisze:Z koszulek tylko to widoczne na zdj. parę postow wyżej czy jest może też wzór poniżej?
KVLT lizania CZASZKI
- maciek z klanu
Też bym wziął do paczki FM tylko obecnie brak kasy :(Sova pisze:tak, mam juz FM, robie pakeCOFFIN pisze:Poszedł mail. Pakuj mi też FM, bo widzę, że na sklepie masz:)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Sova
- rasowy masterfulowicz
oo, widze, ze dorobili - zamowie w lipcu.
https://shop.season-of-mist.com/craft-w ... al-t-shirt" onclick="window.open(this.href);return false;
https://shop.season-of-mist.com/craft-w ... al-t-shirt" onclick="window.open(this.href);return false;