sama prawda.Wódka i Piwo pisze:Nic dodać...tomaszm pisze:Katatonia to jest taka obecnie chujnia spedalona ,że białko mi się ścina w jądrach jak tego muszę słuchać. Cold distance naprawdę trzymał poziom ale później............
KATATONIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
[V]
- mistrz forumowej ceremonii
Re: KATATONIA
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Biały
- w mackach Zła
parę fajnych kompozycji po Cold też im się zdarzyło, ale uwagę na niekorzyść przyciąga coraz mocniej zauważalne plastikowe i sztuczne brzmienie tych najnowszych płyt
-
535
Nic dziwnego. To była taka popowo rockowa, w dobrym znaczeniu tych słów, BMD.tomaszm pisze:Katatonia to jest taka obecnie chujnia spedalona ,że białko mi się ścina w jądrach jak tego muszę słuchać. Cold distance naprawdę trzymał poziom ale później............
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Do Night Is the New Day włącznie dosłownie uwielbiam muzykę Katatonii. Dead End Kings już mi nie podpasowała. Nową na pewno sprawdzę, ale nie mam zbyt dużych oczekiwań.
-
Wódka i Piwo
- weteran forumowych bitew
Nędza
Ostatnio zmieniony 23-04-2016, 07:30 przez Wódka i Piwo, łącznie zmieniany 1 raz.
- uglak
b90 chyba klonuje ceny knockoutu, a im odbilo po zamknieciu fabryki. rozumiem, ze zbieraja na nowa lokalizacje, ale ceny niektorych koncertow sa niepowazne..Oki pisze:http://www.b90.pl/koncerty/katatonia/
tak patrzę na ceny i sobie myślę czy to aby nie dowód na efekt cieplarniany w naszym kraju?
Guilty of being right
- Raagoon
Vulture, dajesz sobie spokój z netem na czas nieokreślony?[V] pisze:Wódka i Piwo pisze:Obawiam że masz rację. Łzawy stolec pozbawiny tego charakterystycznego kiedyś dla ich muzyki transu.Rattlehead pisze:To będzie taka chujnia, że aż przykro.
-
Wódka i Piwo
Vulture, dajesz sobie spokój z netem na czas nieokreślony?[/quote]
Zalecam samobójstwo. Zrób choć raz coś dla innych. Służę pomocą przy wykonaniu taboretu spod nóg.
Zalecam samobójstwo. Zrób choć raz coś dla innych. Służę pomocą przy wykonaniu taboretu spod nóg.
-
535
Mam do wyrzucenia trzy taborety. Są nieco zniszczone, ale około stu kilowe ciało powinny na ten krótki moment podtrzymać. Zainteresowanych proszę o kontakt na PM. Zgadzam się na wysyłkę towaru zagranicę.
-
[V]
z fejsbukiem na pewno, a resztę dozuje w odpowiednich dawkach :)Raagoon pisze:Vulture, dajesz sobie spokój z netem na czas nieokreślony?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Raagoon
Znaczy częściej na masterfulu i więcej wywiadów, pozytywnie :)
-
[V]
z wywiadami to nie ma czasu ani chęci, wciąż mam jeden nie przetłumaczony,który leży I leży... wolę iść do lasu,albo na koncert niż robić wywiad;)Raagoon pisze:Znaczy częściej na masterfulu i więcej wywiadów, pozytywnie :)
-
Karkasonne
Uważasz, że to tak wysoka cena za Katatonię? Ostatnio Powerwolf było za 100zł chyba, za Borknagar też zapłaciłem 90. Takie ceny to już norma. Z jednej strony drogo, ale z drugiej na każdym koncercie teraz widzę masę ludzi więc świadczy to tylko o jednym - stać nas. Więc jakoś zbliżamy się do Zachodu jednak. Zwłaszcza, że od lat jest niewiarygodny wręcz wysyp koncertów w Polsce, tak od 5 lat mniej więcej wszystkie wielkie gwiazdy przesunęły granicę tournee do nas.uglak pisze:b90 chyba klonuje ceny knockoutu, a im odbilo po zamknieciu fabryki. rozumiem, ze zbieraja na nowa lokalizacje, ale ceny niektorych koncertow sa niepowazne..Oki pisze:http://www.b90.pl/koncerty/katatonia/
tak patrzę na ceny i sobie myślę czy to aby nie dowód na efekt cieplarniany w naszym kraju?
-
byrgh
- zahartowany metalizator
...i na pewno wpływa pozytywniej ze względu na rodzaj publiki, jaki przychodzi na koncerty.
- Oki
nie no Panowie przecie za koncert Carcass, Obituary, Napalm i Voivod było coś koło 100 za bilet, a tu za jeden zespół tyle śpiewają. Fakt, że mają na LP 3 jeden kawałek nie czyni z nich aż takiej gwiazdy. Cena przesadzona moim zdaniem.Karkasonne pisze:Uważasz, że to tak wysoka cena za Katatonię? Ostatnio Powerwolf było za 100zł chyba, za Borknagar też zapłaciłem 90. Takie ceny to już norma. Z jednej strony drogo, ale z drugiej na każdym koncercie teraz widzę masę ludzi więc świadczy to tylko o jednym - stać nas. Więc jakoś zbliżamy się do Zachodu jednak. Zwłaszcza, że od lat jest niewiarygodny wręcz wysyp koncertów w Polsce, tak od 5 lat mniej więcej wszystkie wielkie gwiazdy przesunęły granicę tournee do nas.uglak pisze:b90 chyba klonuje ceny knockoutu, a im odbilo po zamknieciu fabryki. rozumiem, ze zbieraja na nowa lokalizacje, ale ceny niektorych koncertow sa niepowazne..Oki pisze:http://www.b90.pl/koncerty/katatonia/
-
Wuja
- postuje jak opętany!
To ile powinien kosztować bilet na Katatonię?
I didn't hear voices. It was a conscious decision on my part.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
21zl 37 groszyWuja pisze:To ile powinien kosztować bilet na Katatonię?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Oki
jeżeli beż żadnych znaczących rozgrzewaczy do 6 dych przy wejściu na bramce maks - przedsprzedaż 5 dychWuja pisze:To ile powinien kosztować bilet na Katatonię?
-
Karkasonne
Niestety, to już nie 2006.Oki pisze:jeżeli beż żadnych znaczących rozgrzewaczy do 6 dych przy wejściu na bramce maks - przedsprzedaż 5 dychWuja pisze:To ile powinien kosztować bilet na Katatonię?
A za 50 zł to dużo taniej powinno być niż Borknagar;) Chyba że Borknagar powinien być za 30 zł.
-
535
Dobre pytanie.Dwadzieścia funtów za bilet to standard. I ja się z tym zgadzam. Ja zadam pytanie inaczej. Kiedy w końcu wszyscy zrozumieją, że za 1500 złotych na rękę nie da się opłacić rachunków, zatankować auta, mieć pasji, czy broń panie kurwa boże dzieci, wyjechać na wakacje, o masywnym zaangażowanym pijaństwie, względnie narkomanii, czy odkładaniu na starość nie wspominając? Kiedy do chuja ciężkiego wafla ten mit runie? Jak tam panowie biznesmeni? Jesteście gotowi?Wuja pisze:To ile powinien kosztować bilet na Katatonię?